terleme için driclor kullananlar?

busehazel

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
77
3
298
Ankara
arkadaşlar merhaba. benim aşırı koltuk altı terlemem var bununla ilgili daha önce de başlık açmıştım. botoks kesin bi çözüm ancak geçici ve oldukça pahalı. piyasadaki tüm deodorantlar antiperspirantlar dahil bende hiçbir işe yaramıyor çünkü oturduğum yerde bile inanılmaz terliyor koltuk altım hiç kuru değil, hep ıslak. normal bi insanın 2-3 günde terlediğini ben birkaç saatte terliyorumdur.
bu konuda ürünlerle ilgili bayağı araştırma yaptım, en sonunda driclor diye bi ürün keşfettim, kullanan bazı kişilerin yorumları oldukça iyi ama yine de emin olamıyorum.
eğer aranızda kullanan ve memnun olan varsa benimle paylaşabilirse çok sevinirim.
teşekkürler.

Doktor ihsan akaslan'a gidin. Ben yıllarca çektim. Botoks yaptırdım, o bile kesmedi (evet, işe yaramadı bile - iyi yerde yaptırmıştım). Doktor İhsan Bey'in yazdığı sprey ve hap benim hayatımı kurtardı. Ameliyatsız işlemsiz oh. Aratın Google'da, gidin çalıştığı hastaneye.

yorumunuz için teşekkürler.

dricloru birkaç hafta önce aldım, hiçbir işe yaramadı inanır mısınız. hem de hiç. azaltmadı bile aynen terlemeye devam ettim verdiğim 35 liraya acıyorum resmen pişmanım. botoks dediğiniz gibi büyük ihtimal bende de işe yaramaz çünkü ciddi anlamda benim koltukaltı terlemem had safhada, sizin kesmemişse benim gibi sizin de çok aşırı sanırım. yaptırmamam en iyisi olur.
driclor terlememi kesmediği gibi koltuk altımı yaktı resmen. koltuk altım kapkara oldu, 2 hafta oldu anca geçmeye başladı direkt çöpe atacağım normalde beyaz tenli biriyim koltuk altımda asla kararma olmazdı bembeyazdır bu salak ürün sayesinde kapkara oldu, yeni yeni geçiyor.

önerdiğiniz doktora bakacağım. bu arada sizin de mi hiperhidroz var yani normal dışı terleme? bir de sizin de koku probleminiz oluyor mu?
ben çok aşırı terlediğim için koku da yapıyor her gün duş almazsam. resmen sinirlerimi yıpratıyor bu durum...

ilhan akaslan'ın sitesine baktım da, sanırım bu da çare değil çünkü yorumları okudum yorumlarda birkaç kişi ürünün koltukaltında kararmaya yol açtığını söylemiş :/ sanırım bu ürün de aynı driclor gibi. malesef bu da olmaz sanırım...

aklına gelebilecek tüm deodorant sprey roll on ne varsa kullandım ama hiç birinden bir fayda göremedim...Bende de el ayak koltuk altında aşırı derecede terleme var bunların yanı sıra reynaud denilen ellerde şişme ve morarmada oluyor ve hiç bir çaresini bulamadım..Bu hastalık yüzünden yakınd sinir hastası olup çıkıcam :'( Ameliyatta olmak istemiyorum..İyontoferoz ve botoksu denemeye karar verdim en kısa zamanda uygulamaya geçicem.Eğer bi faydasını görürsem mutlaka yazarım buraya...

merhaba, sizi çook iyi anlıyorum bu konuda yaşamayan bilemez. ben bu sene üni.ye geçtim lise boyunca kabus gibiydi, depresyona bile girdim bu yüzden.
o kadar çok terliyorum ki. koltuk altım hiç kuru değil hep ama hep ıslak!!! kışın bile inanır mısınız içime kısa kollu fanila, üstüne gömlek ve ince bir triko kazak giyiyorum o kazağın dışına kocamaan bir daire şeklinde ter izi çıkıyor aşırı kalın giyinmememe rağmen ya.

kesinlikle ama kesinlikte tereson, driclor, maxim gibi şeyler kullanmayın. bizim gibilere fayda etmiyor. cidden kullanmayın.

bizim gibi aşırı olanlarda kimi zaman botoks bile çare değilmiş, yaptırmadan iyi düşünün çünkü 1.000 lira civarında, az para değil. inşallah etkisini görürsünüz ne diyeyim

ben de koltuk altında aşırı terleme yüzünden koku problemi de var, eğer her gün yıkanmazsam, bir gün yıkanmayayım hemen kötü koku oluyor utanarak söylüyorum ama bunu o yüzden her gün evden çıkmadan duş alıyorum yarım saat durmadan lifleniyorum sabunlanıyorum. sonra da duştan çıkınca da rexona kullanıyorum terlemeye hiç etkisi yok ama en azından bir günlük de olsa ötü kokutmuyor...

çok kötü bir şey

Benim de hiperhidroz ve anında aşırı ter kokusu sorunum var(dı). Yıllardır da okuyorum. Her bünyede her yöntem farklı tepkime gösteriyor. 6 aydır kullanıyorum ben doktorumun yazdığı ürünleri ve bir kararma yok. Kaşınma var ama o kadarı da olsun. Doktorum bana ameliyatı uygun görmedi, bunu deneyelim dedi, oldu. Yıllarca yorum okuyup çekinmiş ve ertelemiş birisi olarak diyorum ki: Her metod ve her bünye farklı. Geçmiş olsun herkese.

mesela bende İlhan Akaslanın önerdiği spreyi kullandım o da bende hiç bir işe yaramadı ama demek ki bünyeden bünyeye farkediyor..Driclor el ve ayaklarımda işe yaramadı ama koltuk altım gerçekten hafif nemli sadece çok rahatlattı beni..El ve ayaklar içinde bu hafta iyontoferozu deniycem umarım işe yarar..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu hastalıkla yaşamak gerçekten çok zor insanın yaşama sevincini elinden alıyor (

Merhaba. 1 seneyi geçmiş buraya durumumu yazalı ve yazıp kaçmışım, reklam yapar gibi =)
Her gün banyo yapmama ve bir giysimi (kazak ve palto dahil) iki kere bile giymememe rağmen bende koku oluyordu. Nasıl lanet ter beziyse artık. İlaç ve spreyi kullanınca ter olmadığı için koku da olmuyordu tabii...

Bünyeden bünyeye botoks da, spreyler de değişir tabii.

Söz etiiğim ilacı yan etkileri nedeniyle bıraktım (ağız kuruluğu tamam da, psikolojik yan etkiler kötüydü), sprey de tek başına işe yaramadı bende. Bende koltuk altı kararması olmamıştı ama. Bünyesel herhalde.

Sıfırdan araştırıyorum tekrar =/ Ameliyatı asla olmam. Yabancı kaynaklardan ameliyat tarihçesine bakıyorum da, birkaç senede bir teknik değişiyor, tekniğe göre yan etki ve başarı yüzdesi değişiyor. Tıp da böyle gelişiyor belki, bilemem ama hem çok riskli hem de refleks terleme ve birkaç sene sonra terlemenin neredeyse tamamen geri dönmesi bayağı acıklı bence.

dricloru doğru kullanırsanız teri kesiyor. akşam temiz kuru cilde sürün, uyuyun, sabah kalktığınızda suyla yıkayın.

yada şap (kantaşı) hafif ıslatıp koltukaltınıza sürün ve kurumasını bekleyin. sonra giyinin. teri azaltıyor ama tamamen kesmiyor, doğal ürün olduğu için hiç zararı, yan etkisi yok.

Arkadaşlar selam :) Konuya daha önce de göz attım ve deneyimimi paylaşmak için üye oldum Yaklaşık 1 yıldır koltuk altımda aşırı terleme oluyordu ve baş edememeye başlamıştım..Soguktan donsam bile koltuk altım sırılsıklamdı,ne kadar huzursuz oldugumu anlatamam,vücut temizliği benim en hassas noktam bu yüzden çok psikolojım bozulmaya başlamıştı 2 hafta önce reklamlarda "Driclor"u keşfettim,tvde bangır bangır reklam verildiğine göre etkilidir diye düşünerek biraz netten araştırdım ve hemen ardından eczaneden ürünü aldım..İlk 2 kullanımda hafif kaşıntı oldu,sorun edilcek birşey degil çünküüü 4.kullanımdan sonra 1 gr terleme olmadı Bu kadar kısa
sürede net bir çözüm bulabileceğime inanamazdım..Artık terleme yokkksüper bir ürünn şiddetle tavsiye ediyorumm!!! Sonrasında 2 kere daha kullandım şimdi arada bir kullanıcam..Böyle bir sorunu olan arkadaslar hemen eczaneyee!!

Ben de yıllardır bu konudan çok çektim. Ne yapsam ne kullansam fayda etmedi. Ameliyat da olmak istemedim geçici bir çözüm çünkü. Driclor u kullanmaya başladım ve ilk günden itibaren sıfır ter kesinlikle tavsiye ediyorum boşuna strese girmeyin

arkadaşlar bende sizlerin yorumlarını okuyarak bu ilacı alanlardanım. Çok ümitsiz bir şekilde ilacı tavsiye edildiği gibi uyguladım. Ertesi gün gözlerime inanamadım. Gerçekten sıfır ter!!!! Ki ben kışın çok soğuklarda bile terleyen ender insanlardan biriyim. İlaç ilk gün kırmızılık yapınca tahriş olmasın diye 2. gece kullanmadım. Baktım 3. gün de ter yok. Bugün 6. günüm sadece nemli hissediyorum. Heralde 7 ile 10 gün arasında etkili olacak diye düşünüyorum. Yalnız kaşıntı olayı doğru. Çok kaşıntım oldu. Dayandımmm ama. Ve koltuk altım karardı sanki. Bundan endişeliyim. Çünkü ilk kullanımda bu etkiyi yapan ilaç, kullanım arttıkça kapkara yapabilir diye korkuyorum. Bunlar benim deneyimlerim. Şimdide kullanan arkadaşlara benim sorularım var.
1. Çok terleyen arkadaşlar ilacı ömür boyu belli aralıklarla kullanmaya devam mı edeceğiz?
2. İlacı kullanırken lazer yaptırılabiliyor mu?
3. Kararma devam ediyor mu? İz gibi kalıyor mu yoksa geçiyor mu?
4. Son olarak alüminyum klorür malum çok zararlı. Doktorlardan bunun etkisini araştıranız oldu mu?

En kısa zamanda cevap atarsanız çok mutlu olurum. Çünkü ilacı 2. kez uygulama vaktimin geldiğini hissediyorum (

selam kızlar bende bir süre driclor kullandm gayet memnundum snra ne oldu unuttum kullanmayı bu sırada da sprey deodarant kullanıyordum hem aşırı terleynce o etki etmiyordu hemde bir giydiğimi tekrar zor giyiyordum bnde deodarantımı değiştrdm artık sprey yerine stik kullanıyrm daha memnunum lady speed stigini kullanıyrm memnunm tavsiye ederm

Kibelesu merhaba :) ben ilk aldigimda 1 hafta her gece surdum sonrasinda ihtiyac duydukca kullaniyorum ki ihtiyac duymuyorum artik sukurler olsun bende kararma olmadi o yuzden o konuda birsey soyleyemiycem,zararina gelince de arastirmadim ama suanki durumundan cok memnunum cunku tek seferde care oldu..Insallah bir tehlikesi yoktur ama muhtesem birsey

Merhaba bgls
Yorumların için çok teşekkür ederim. Ben de ilk uygulamada bile kızarıklık çok olduğu için arka arkaya uygulamaya devam edemedim. Sonrasında kızarıklık kararır gibi oldu korktum. Bir doktora danıştım kararma ciddi bir sorun dedi. Sanırım kişiden kişiye degişen bir durummuş. Her kullananda olmuyormus. Bugün 8. günüm ve terlemem geri geldi. İlaca devam etmekte kararsız. Siz de hiç kaşıntı oldu mu? Arka arkaya kullanınca zorluk yaşadınız mı? Ben de aralıksız sürsem senin gibi ilaca ihtiyaç duymamaya başlar mıyım acaba

Kasinti oldu bende de ama birkac kullanimdan sonra azaldi..bence biraz dayan 1 hafta her gece kullan zaten bir kere sursen yeterli oluyor ve yeni trasliyken yapma aman cok yanar ..Hava cok sicak disari ciktigmda biraz terleme olabiliyor ama ben kisin da cok terliyordim bu sorunum gitti..birkac kez kasinma olucak sonra azaliyor Eger cok kasinti ve kizariklik devam ederse kesersin belki alerjin vardir..

Söylediklerin bana gerçekten moral oldu. Çok teşekkür ederim ben evde durduk yere terlerdim. 1 kere kullanmama ragmen o terlemelerim azaldı sanki. Düzenli kullansam bu ilaçtan daha çok fayda göreceğime dair umudum var. Hele senden duyduklarımdan sonra daha da umutluyum. Son birsey daha sormak istiyorum sana bgls. Koltuk altından ter dışarı çıkamayınca ara ara sırt ve göğsümden ter akıyor. Sende de oldu mu birde sonrasında koltuk altında bir koku problemi yaşadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…