Doktor ihsan akaslan'a gidin. Ben yıllarca çektim. Botoks yaptırdım, o bile kesmedi (evet, işe yaramadı bile - iyi yerde yaptırmıştım). Doktor İhsan Bey'in yazdığı sprey ve hap benim hayatımı kurtardı. Ameliyatsız işlemsiz oh. Aratın Google'da, gidin çalıştığı hastaneye.
Doktor ihsan akaslan'a gidin. Ben yıllarca çektim. Botoks yaptırdım, o bile kesmedi (evet, işe yaramadı bile - iyi yerde yaptırmıştım). Doktor İhsan Bey'in yazdığı sprey ve hap benim hayatımı kurtardı. Ameliyatsız işlemsiz oh. Aratın Google'da, gidin çalıştığı hastaneye.
aklına gelebilecek tüm deodorant sprey roll on ne varsa kullandım ama hiç birinden bir fayda göremedim...Bende de el ayak koltuk altında aşırı derecede terleme var bunların yanı sıra reynaud denilen ellerde şişme ve morarmada oluyor ve hiç bir çaresini bulamadım..Bu hastalık yüzünden yakınd sinir hastası olup çıkıcam :'( Ameliyatta olmak istemiyorum..İyontoferoz ve botoksu denemeye karar verdim en kısa zamanda uygulamaya geçicem.Eğer bi faydasını görürsem mutlaka yazarım buraya...
yorumunuz için teşekkürler.
dricloru birkaç hafta önce aldım, hiçbir işe yaramadı inanır mısınız. hem de hiç. azaltmadı bile aynen terlemeye devam ettim verdiğim 35 liraya acıyorum resmen pişmanım. botoks dediğiniz gibi büyük ihtimal bende de işe yaramaz çünkü ciddi anlamda benim koltukaltı terlemem had safhada, sizin kesmemişse benim gibi sizin de çok aşırı sanırım. yaptırmamam en iyisi olur.
driclor terlememi kesmediği gibi koltuk altımı yaktı resmen. koltuk altım kapkara oldu, 2 hafta oldu anca geçmeye başladı direkt çöpe atacağım normalde beyaz tenli biriyim koltuk altımda asla kararma olmazdı bembeyazdır bu salak ürün sayesinde kapkara oldu, yeni yeni geçiyor.
önerdiğiniz doktora bakacağım. bu arada sizin de mi hiperhidroz var yani normal dışı terleme? bir de sizin de koku probleminiz oluyor mu?
ben çok aşırı terlediğim için koku da yapıyor her gün duş almazsam. resmen sinirlerimi yıpratıyor bu durum...
arkadaşlar bende sizlerin yorumlarını okuyarak bu ilacı alanlardanım. Çok ümitsiz bir şekilde ilacı tavsiye edildiği gibi uyguladım. Ertesi gün gözlerime inanamadım. Gerçekten sıfır ter!!!! Ki ben kışın çok soğuklarda bile terleyen ender insanlardan biriyim. İlaç ilk gün kırmızılık yapınca tahriş olmasın diye 2. gece kullanmadım. Baktım 3. gün de ter yok. Bugün 6. günüm sadece nemli hissediyorum. Heralde 7 ile 10 gün arasında etkili olacak diye düşünüyorum. Yalnız kaşıntı olayı doğru. Çok kaşıntım oldu. Dayandımmm ama. Ve koltuk altım karardı sanki. Bundan endişeliyim. Çünkü ilk kullanımda bu etkiyi yapan ilaç, kullanım arttıkça kapkara yapabilir diye korkuyorum. Bunlar benim deneyimlerim. Şimdide kullanan arkadaşlara benim sorularım var.
1. Çok terleyen arkadaşlar ilacı ömür boyu belli aralıklarla kullanmaya devam mı edeceğiz?
2. İlacı kullanırken lazer yaptırılabiliyor mu?
3. Kararma devam ediyor mu? İz gibi kalıyor mu yoksa geçiyor mu?
4. Son olarak alüminyum klorür malum çok zararlı. Doktorlardan bunun etkisini araştıranız oldu mu?
En kısa zamanda cevap atarsanız çok mutlu olurum. Çünkü ilacı 2. kez uygulama vaktimin geldiğini hissediyorum(
Merhaba bglsKibelesu merhaba :) ben ilk aldigimda 1 hafta her gece surdum sonrasinda ihtiyac duydukca kullaniyorum ki ihtiyac duymuyorum artik sukurler olsun bende kararma olmadi o yuzden o konuda birsey soyleyemiycem,zararina gelince de arastirmadim ama suanki durumundan cok memnunum cunku tek seferde care oldu..Insallah bir tehlikesi yoktur ama muhtesem birsey
Merhaba bgls
Yorumların için çok teşekkür ederim. Ben de ilk uygulamada bile kızarıklık çok olduğu için arka arkaya uygulamaya devam edemedim. Sonrasında kızarıklık kararır gibi oldu korktum. Bir doktora danıştım kararma ciddi bir sorun dedi. Sanırım kişiden kişiye degişen bir durummuş. Her kullananda olmuyormus. Bugün 8. günüm ve terlemem geri geldi. İlaca devam etmekte kararsız. Siz de hiç kaşıntı oldu mu? Arka arkaya kullanınca zorluk yaşadınız mı? Ben de aralıksız sürsem senin gibi ilaca ihtiyaç duymamaya başlar mıyım acaba[/QUOTE
Söylediklerin bana gerçekten moral oldu. Çok teşekkür ederim ben evde durduk yere terlerdim. 1 kere kullanmama ragmen o terlemelerim azaldı sanki. Düzenli kullansam bu ilaçtan daha çok fayda göreceğime dair umudum var. Hele senden duyduklarımdan sonra daha da umutluyum. Son birsey daha sormak istiyorum sana bgls. Koltuk altından ter dışarı çıkamayınca ara ara sırt ve göğsümden ter akıyor. Sende de oldu mu birde sonrasında koltuk altında bir koku problemi yaşadın mı?Kasinti oldu bende de ama birkac kullanimdan sonra azaldi..bence biraz dayan 1 hafta her gece kullan zaten bir kere sursen yeterli oluyor ve yeni trasliyken yapma aman cok yanar ..Hava cok sicak disari ciktigmda biraz terleme olabiliyor ama ben kisin da cok terliyordim bu sorunum gitti..birkac kez kasinma olucak sonra azaliyorEger cok kasinti ve kizariklik devam ederse kesersin belki alerjin vardir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?