Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba epilady, bu konu çok dikkatimi çekti çünkü inanılmaz terliyorum ve sürekli duş almama rağmen kokuyorum. kol altıma lazer yaptırmıştım oda ter bezlerini zedeliyormuş gerçekten de ondan sonra daha çok terlemeye başladım. konu başlığını görünce de yazmak istedim. paylaşımın için tşk.ler. birde avea hattı olanlar için bir bilgin var mı acaba? kullanmaya ne zaman başladın? gerçekten işe yarıyor mu?
merhaba epilady, bu konu çok dikkatimi çekti çünkü inanılmaz terliyorum ve sürekli duş almama rağmen kokuyorum. kol altıma lazer yaptırmıştım oda ter bezlerini zedeliyormuş gerçekten de ondan sonra daha çok terlemeye başladım. konu başlığını görünce de yazmak istedim. paylaşımın için tşk.ler. birde avea hattı olanlar için bir bilgin var mı acaba? kullanmaya ne zaman başladın? gerçekten işe yarıyor mu?
bende çok terliyorum tişört koltuk altı sırılsıklam valla. utanıyorum milletten yeni kullanmya başladım deneme ürünü 5 adet gönderiyorlar. avea da 9 tl kargo parasını var. ben vodafone ile mesaj attım günde bir adet kullanınılıyor tadı harika ama.
tamam canım. nasılsa deneme ürünü ücretsiz. ben bir vodafone abonesi bulup isteyim en güzeli :) sen ilerleyen günlerde deneyimlerini paylaş yinede bizlerle :) tşk.ler.
tamam canım. erkek arkadaşımın kız kardeşide mesaj atmış göndermişler o da çok memnun hatta geçen gün TV 8 kanalında seda sayan çıktı ürünü tanıttı. deneme ürününü almak en mantıklısı. sende mesaj attın mı
tamam canım. erkek arkadaşımın kız kardeşide mesaj atmış göndermişler o da çok memnun hatta geçen gün TV 8 kanalında seda sayan çıktı ürünü tanıttı. deneme ürününü almak en mantıklısı. sende mesaj attın mı
Yok Bahadır Bey, Ben attım gelen cevap ; Kadınlar Kulübünde bir daha reklam yapmayacağız, çünkü adamlar seda gibi böyle ..... ürünlere prim vermiyor, özür dileriz yazmışlar. Bende bir şey anlamadım.