- 14 Temmuz 2016
- 6
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi Parcaponcik
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum konu açmayı becerebildim mi bilmiyorum..Dediğim gibi terkedilmenin acısını yaşıyorum 3 senedir ayrıl barış ayrıl barış devam ettiğim bir insan vardı, ayrılan hep o olurdu unutamıyorum deyip geri dönende.Tek sorun mesafeydi yada ben öyle sanmışım.. Bundan 4 buçuk ay önce beni terketti ve 1 ay sonra öğrendimki 16 yaşında bir kızla konuşmaya başlamış kendiside 21 yaşında adam olucak güya.. Ben tabii ki çıldırdım yazdım çizdim adam olupta bana kendi cevap veremedi utanmadan daha 1 aydır internetten tanıştığı küçücük kıza numaramı verip benimle alay ettirdi küfür ettirdi bizden uzak dur mahkemeye veririm seni vs. 3 ay sonrada gelip benle konuşmak istedi unutmamış, benimle kötü olmak istemezmiş dalga geçer gibi bide hala o kızla konuştuğunu söylüyor. Beni whatsapptan engellemişti bu 3 ay içinde kaldırıp kaldırıp engeli bana bakıyordu hep görüyordum. Herneyse konuşmak istediği zaman tersledim bunu sil dedim numaramı ve engelledim.. Ve 2 hafta filan önce engeli açayım dedim silmiştir diye düşünüyordum kaldırdığım an bana baktı bende inatla engellemedim her gün bakıyordu beni takip ediyordu 4 gün öncede bana yazdı o kadar lafına rağmen engeli açmışsın diye benimde telefonum kapalıydı haliyle görmedim o da bilerek yazmadığımı sanıp gurur yapıyoruz cevapta verme ben vermiyordum şimdi sıra sende bilmem ne diye dalga geçti resmen bende hiç umursamadım. Dünde instagram hesabı açmış hiç kullanmazdı sosyal medya ve baktım ki o kızla takipleşmişler canım çok acıdı ona yazdım saydım sövdüm daha geçen gün bana yazarken beni takip ederken bunu yapması zoruma gitti bugünde sanki o beni takip etmiyormuş bana yazan o değilmiş gibi yaptıklarım sana çok koymuş sanıırım yeni sevgilimi araştırmışsın başka işin gücün yok mu ya beni komple sil yada benim hayatımı izlemeye devam et diye mesajlar attı. Ben bunları hazmedemiyorum,kaldıramıyorum canım çok yanıyor Allahından bulsun canı yansın istiyorum beni bu hale getirip mutlu olamasın istiyorum.Onun için yapmadığım şey kalmadı,bu kadar emek vermişken bana böyle yapması başkasıyla olması kahrediyor beni helede küçük kızın tekiyle.Nasıl bir insanmış, hiç mi vicdanı yok mahvetti beni.Evleneceğim kızsın,senin yerine kimseyi koyamam daha bir sürü şey demişti aklımdan çıkmıyor bu laflar,içimdeki acının tarifi yok. Daha fazla tutamadım içimi buraya dökmek istedim.Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için..