Terkedıldım kızlar döner mı acaba psikoljım çok bozuk

aslında aldatmadı benden ayrıldı gıttıgımzde bunalıma gırmıs uzaga dustk dıye baskasını bulmus benı unutmak ıcın. sonra unutamamıs döndu ben o seneyı ck kötu gecırdım bnm de hatalarım oldu ama ılk cıktıgımzda ben hepsını gercekten telafı ettım herseyı yaptım herseyı napıcam ben sımdı

bıraz kafanı toparla ve gercekten ozledıgınde gerı don ona ozleyecegınden emınım

ben sana hemen don demıyorumkı bıraz ıkınızde kafanızı toparlayın dıyorum ozlersenız donun dıyortum canım ben sende eskı halımı gordum cunku bende tekrar donmustum o yuzden egerkı donersen benı hatırla banada kızma ayıp edıyosun

yk canım sana nıe kızım sen döndun sonra noldu devammı ettınız

yk canım sana nıe kızım sen döndun sonra noldu devammı ettınız

devam ettık eskıden tahammul edemıyodum mutsuzdum ona karsı o yuzden ayrılıp baska bırıyle 8 ay cıktım noldu tekrar ona dondum ıyıce asık oldum sonradan cunku hep onu hatırlattı hersey bana suandada cok sevıyorum haddınden fazla

umarım sen mutlu olursun ama ben olamıcam ve dönemıcem artk ıstemıorum

ne kadar zor olduğunu çok iyi bilenlerden biriyim bende =) çok sevdim çok fedakarlık yaptım ama olmadı =( çok farklıydık hatta o kadar farklıydık ki birbirlerine tahammül edemeyen 2 insan gibiydik.nefes alış verişimiz bila farklıydı.ama çok sevdik arada sevgi olduğu sürece herşey yoluna gireri diye bekledim ama olmuyomuş =( şuan ayrıldık bikaç saat oluyor ve kendimi hemen buraya attım..nefes alamıyorum sanki onsuz.acı çekiyorum değişik bir acı bu.bütün vücudumu kaplayan tarifsiz bir acı fiziksel değil ama ruhsal bir acı.beynim bile uğulduyor.hiç bir zaman unutmıcam onu eminim. çünkü o kadar çok şey yaşadık ki.sadece alışmeyı bekliyorum.onsuzluğa alışmaya çalışmaktan başka çarem yok.sadece bekliyorum zaman herşeyin ilacıdır palavrasına inanmak zorundayım=) allah herkese kolaylık versin

canım ınsallah sevdıklerımıze kavusuruz yaaa allah hepımıze sabır versın gercekten tarıfsız bır acı yurek yaram dööööööööööööönnnn

canım benım ya kıyamaaamm umarım doner senınkı de sevıyolarsa donerler zaten canım benım zaten bende bıraktım aksam ıtıbarıyle cabalamayı.
nasıl yalvarıyodum kulun kolen oluyum dıyodum yaaaa

Sen şimdilik arama msj atma ona..O seni gerçekten sevdiyse iki eli kanda olsa sana gelicek..Erkeklerin belli bir dönemi oluyo böyle sen içini ferah tut herşeyden önce olumsuz düşünme olumlu düşünmeye çalış...Biraz sabırlı olmaya çalış aklını negatifliklerle meşgul etme ve kendine güven.Er yada geç gelicektir sana.Hiçbirşey kendini tamamlamadan bitmez.Hiçbirşey yarım kalmaz.Biticekse de böyle bitmez emin ol.Artık kafanı rahat bırak kendini sıkma,huzursuz etme sadece dua et canım Allah sana da kendini anlatma fırsatını vericektir.İçini ferah tut lütfen

tesekkur ederım ıcımız cok rahatlatıorsunuz yaaa ıyıkı varsınız umarım arar cunku aramamak ıcın buyuk yemın ettım

canım öncelikle hoşgeldin..kokosumada söyledim hiçbisey kendini tamamlamadan bitmez.Seni çok iyi anlıyorum.Bende terkedildim ve bbirsürü kötü olaylar yaşadım halada yaşıyorum.Sakın onun üzerine düşme biliyorum zor ama neden yaptın?? lara girme bu sefer kendini dahada köşeye sıkışmış hissedebilir.Sen kafanı rahat tutmaya çalış serinkanlı olmaya çalış.Bırak,bu saatten sonra o düşünsün seni geri kazanmanın yollarını.Elbet bi olayda bi şekilde senin kıymetini anlıcaktır ilahi güce inan ve olumsuz düşünme.İllaki anlıcaktır yaptıgı hataları ve o hatalarına ragmen senin hala nasıl ona sıkmsıkı sarılmak istediğini görücektir.Dediğim gibi bırak artık o arasın geri dönüş yollarını

tesekkur ederım ıcımız cok rahatlatıorsunuz yaaa ıyıkı varsınız umarım arar cunku aramamak ıcın buyuk yemın ettım

Kıyamam ya cnm benim =) keşke elimden daha fazla şey gelsede yapabilsem.Bliyorum ne kadar acı çektiğini çünkü bende aynı durumdayım.Kendini tut sakın arama şimdi belli bir sürece girdin aramamaya devam edersen o seni arıcak eger ararsan aa bak ben aramadım ama o dayanamadı gene aradı demekki hep böyle yapıcak dayanamıcak dicek kendi kendine o yuzden aramayarak kendini tutarak bazı şeyleri tersine döndürebilme şansın var sadece biraz sabret cnm güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum insallah hersey güzel olucak

ınsallah guzel haberılerı verırım aramayaraktan hersey daha kotu olursa tamamen bıterse cunku dun allah sahıdım olsunkı donmucem dedı

ınsallah guzel haberılerı verırım aramayaraktan hersey daha kotu olursa tamamen bıterse cunku dun allah sahıdım olsunkı donmucem dedı

Daha önce bende duydum o lafı Yemin ederm dönmem bitti gitti Allahım sahit dönmicem falan..dönücekse inanki dönüyo.Aslında bi oturup yüzyüze konusabilseniz telefonda konusmakla yüzyüze konusmak daha farklı cünkü öyle bi sansın varmı

yuzumu gormek ıstemıyor mesaj yazınca yazma artık zorlastırıyorsun dıyo benı cokkk sevdıgıne emınım ama sanırım gururuna yedıremıyor
bende bı daha aramamak ıcın ona bıraz once sunu yazdım SEN BENI ARAYANA KADAR SENI ARARSAM ANNEM ABABM KARDESIM ÖLSÜN.BU KADAR yazdım

canım özelden sana msj atıcam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…