kızlar benımkı sımdı mesaj attı bana sunları yazmıs
konusmak ıstıyorum senın kararına gore son kezde olabılır bu konusma.bazı degerlerı kurtarmak ıcın ılk kezde olabılır dıye bırazdan arayacak cok merak edıyorum ne dıyecek tekrar sıfre falan ıstemesınde benden cunku o defterlerı kapattım ben allah utandırmasın ınsallah barısırız en gzuel sekılde
ay cnm hadi insallah yaa güzel haberlerini bekliyorummm
Canım biz 2 senedir beraberdik ailelerimiz tanısıyordu ama o 2 sene 10 seneye bedeldi..daha yeni terketti beni bir ay oluyo((( ben ilk basta cok yalvardım dinlemedi beni zamanla unutucaz dedi bide vıcdansız dediğim gibi bu benim ananemin sözüydü..İnsan 3 seyi değiştiremezmis 1.Dogdugu günü 2.öldüğü günü 3.evleneceği kişinin kim olucagını..İnancın kuvvetliyse eger bunuda asarsın..asarsın derken gelmez sana geri demiyorum sadece o süreci daha rahat atlatabilirsin...Arama onu sakın msj atma hic bisekilde iletisim kurma inan bana işe yarıcaktır..biraz kafanı baska seylere vermeye calıs arkadaslarınla gez alısveris yap ne bilim kitap oku...Unutma;beklediğin şey,sen onu beklemeyi bıraktığında gerçekleşir.Tez zamanda Rabbim bizleri gönlümüzde olanla kavustursun,bulustursun insaAllah !
çok doğru bir söz.
Ne güzel, dönmesi.Keşke benimkisi de dönse.
kızlar donduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuppı askımı cok sevıyorummmmmmmm
senınkı ne kadardır donmuyo canım
yuppiiiiiiii cook sevindim canımmmm yaaa ne mutlu sana Allah bir daha ayırmasınnn mutlulugunuz daim olsun...Darısı benim basımaaaa
7-8 ay oluyor. Ama acısı hala taze canımm yaa.
canım darısı basına allahım arkadaslarımı sevdıklerıne kavustur tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?