madem saçma sapan insanlar var arkadaş listende ve çekindiğin bu ise o zaman sil onları ve şifreni ver...bu kadar basit..
bende terkedildim cnm cok iyi anlıyorum suan seni(((( hemde buna benzer bi yanlıs anlasılmadan...ben bıraktım artık akısına cok yoruldum cok cabaladım olmuyo...Sadece sunu biliyorum eger o senin kısmetinde yoksa ne yaparsan yap gelmeyecektir...ama o senin kısmetinse ne olursa olsun dönüp dolasıp sana gelicektir..kendini üzme lütfen..inan onlara bişi olmuyo giden bizden gidiyo hep
tatlım senınkı ne kadar surelıydı bu arada bızımkısı bıtelı daha 2 gun oldu .ama bılıyomusun sen bole dedınya tarıfsız bı ferahlama oldu bende dogru soyluyorsun kısmetımde varsa gerı gelır ama coooooooooookkkk sevıyorum cooooooooooookkk allahım nolur gerı donsun bende cok cabalaıyorum ama nuh dıyor peygamber demıyor.hakkımızda hayırlısı olsun canım allah bızı sevdıgımıze bagıslar ınsallah AMIN
Canım biz 2 senedir beraberdik ailelerimiz tanısıyordu ama o 2 sene 10 seneye bedeldi..daha yeni terketti beni bir ay oluyo((( ben ilk basta cok yalvardım dinlemedi beni zamanla unutucaz dedi bide vıcdansız dediğim gibi bu benim ananemin sözüydü..İnsan 3 seyi değiştiremezmis 1.Dogdugu günü 2.öldüğü günü 3.evleneceği kişinin kim olucagını..İnancın kuvvetliyse eger bunuda asarsın..asarsın derken gelmez sana geri demiyorum sadece o süreci daha rahat atlatabilirsin...Arama onu sakın msj atma hic bisekilde iletisim kurma inan bana işe yarıcaktır..biraz kafanı baska seylere vermeye calıs arkadaslarınla gez alısveris yap ne bilim kitap oku...Unutma;beklediğin şey,sen onu beklemeyi bıraktığında gerçekleşir.Tez zamanda Rabbim bizleri gönlümüzde olanla kavustursun,bulustursun insaAllah !
canım benım ya kıyamaaamm umarım doner senınkı de sevıyolarsa donerler zaten canım benım zaten bende bıraktım aksam ıtıbarıyle cabalamayı.
nasıl yalvarıyodum kulun kolen oluyum dıyodum yaaaa
ben ck kötuyum ayrıldm ayrılmalıydım cok uzuodu benı cok kotuyum benle konusan arkadaslar olursa sevınırım
canım gel sende bzdensn sen neden ayrılmak zorunda kaldın noldu anlat hele bakalım
tatlım bz 2 yıldır cıkıoruz ama nasıl cıkma cok sey yasadık kavgalar hersey... cok yıprattı benı cok bunlttı artıko kdr cok bıktımkı dönmek ıstemıorum ama canımda acıo
sana bısey soleyımmı sen tekrar ona doneceksın adım gıbı emınım eskı halımı gordum sende cunku aynı bensın ama ne olursa olsun onun yerı hıc bı sekılde dolmayacak
ama cok kötu seyler yasadım ben unıversıteye gıttım ve 1 senem boşa gıttı o kdr bunaldım kı herkesı kaybettım onun yuzunden her gun agladım sence dönmelıyımıym bılmıorum bana bı guc geldı sankı ıstemıorum artık
sadece alıskanlık gıbı..
sen su aralar bunlaımdasın ama onu cok sevıyorsun ve doneceksın ınan bana alıskanlık oluyo evet ama omur boyuda o aklında cıkmayacak hep aklının bı kosesınde onun yerı olacak eger ayrılırsan
uzulmekten daha ıyıdır bence
uzulmekten daha ıyıdır bence
sen oyle san ılerde dahada uzeleceksın az uzulmekmı cok uzulmekmı evlenınce hersey yoluna gırer canım
ben ayrıldım 2 gundur de ayrıyım ve evlenmek ıcın cok erken sadce hcbısey yluna gırmıo bazı seylerı affedmeıorum
mesela sana ne yaptıda affedemıyorsun canım
unıversıteye gıttıgımde uzaga dustuk.. ve butun verdıgı sözlerı unuttu. benı unuttu. tek basımaydım onun ıcın herkesı sılmıstım benım ıcın sadece o vardı. ve o benı unuttu. sildi attı. yalvardım herseyı yaptım ck yalnızlık cektım yurtta kalıodum o odada kalmak ölumdu dusunsene aılen yk hıc bıse yok. ve 2 hafta gectı bı kızla gördum face de. fotolar. . sonra ayrıldı ve bana unutamadıgını söledı cok ugrastı o da bunalımdaymıs falan. ve ben affettım herseye ragmen. . ama o gunlerı unutmadm . cok degıstı bı farklı davranıo evet sevıo ama bana göre degıl bn daha fazla fedakrlık yaptım sımdı bana yardımcı olck bı arkadas arıorum baksana kımsem yk cunku onun ıcın herkese yol verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?