- 31 Mart 2015
- 381
- 70
- 38
- Konu Sahibi caresizkiz
-
Canım benim açtığım başka başlıkta ayrılık sürecimden bahsetmiştim. Ondan çıkarımla ... SOruyorum sölemiyorlar bekle ve gör diyorlar ...biz nasıl bilebilirizduğunu. sen bunları diyen kişileri zorla bence öğrenmek için.
Bekle ve gör deniliyor sadece .. Kıymetlilerim yokmu aklınıza gelen bişey ..Onlardan çıkmış olmasın diye diyor olabilirler. Zorla aramızda de bitti zaten gidip de hesap soracak değilim ama merak ettim böyle diyince de. Güven kazan öğren. Ama sözünde dur bence aranızda kalsın ve verilmiş sadakan var denecek kadar varsa olay hiiiç hesap da sorma cidden. Sadece öğren.
Çok tatlısın, ama diğer topikli konuyu okuyup çıkarım yapabilirsiniz diye soruyorum.Allah askina cidden merak ediyorum biz medyum falan miyiz? Nerden bilebiliriz ki?
O arkadaşların sana soylesin bi zahmet...
Ya bekletme zaten yıprattı söyle hadi de ısrar et bıktırana kadar sor söylerler.Bekle ve gör deniliyor sadece .. Kıymetlilerim yokmu aklınıza gelen bişey ..
Hayır bil kazan yarışması değil, bil dua al yarışması :))Bu kk'deki bil kazan yarışmasına dahil bir uygulama mı? :)
Benim aklima gelen tek sey adam hirsiz gaspci tecavuzcu falan.Çok tatlısın, ama diğer topikli konuyu okuyup çıkarım yapabilirsiniz diye soruyorum.
Süpermiş, daha iyi o zamanHayır bil kazan yarışması değil, bil dua al yarışması :))
Birsey bitmisse bitmiştir eski nisanlidan haber gelse ne olacak gelmezse ne olacak önce sen degerlisin hayatın tadını çıkar gerçekten geri dönüş olmayacağını düşünüyorsan yolunu çiz hayat senaryo üretmek icin cok kısa adı üstünde bitmiş mazide kalmışCanlarim başka bir başlıkta nişanlım tarafından terkedildiğimi yazmıştım. Ne yazıkki eften püften sebeplerle bu işi biitirdi. Bu isin bittigini duyan herkes tum ortak tanidiklarimiz bana verilmis sadakan varmis diyorlar, bekle ve gor duyarsin ve anlarsin neden hayirli olmadigini. Sizce ne olabilir canlarim duyacagim seyler? Cok merak ettim... Fikirleriniz önemli benim için ...
hayır eski konuyu güncellese bileceğiz ne oldu bitti, şimdi kimse bir şey bilmeden körlemesine yorum yapıyor, sanki biz her an açılan her konuyu takip ediyoruz.Asil benim anlayamdigim, yeni topik niye? Yani bir sorunu bize anlatiyorsun tamam, iyide ayni sorun üzerine niye tekrar konu açiyorsun? Cok mu hosuna gidiyor senin konunun kk'de bir "hit konusu" olmasi?
Ki desen bu konu, digeren çok ama çook ayri. O 'da yok. Yani allasen, biz nereden bilelim millet niye öyle diyor diye? Hakikatten sirf konu olsun diye konu açilmasidir bu. Hatta bundan dolayi ne bu konu, ne diger konuyu samimi bulmuyorum. Yinede sanada, bu konuya yazanlarada iyi forumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?