- Konu Sahibi caresizkiz
20 lira feda olsun attım gitti :))Atasın bi 20 lira söyleyeyim ben sana güzel ablam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 lira feda olsun attım gitti :))Atasın bi 20 lira söyleyeyim ben sana güzel ablam
hayır eski konuyu güncellese bileceğiz ne oldu bitti, şimdi kimse bir şey bilmeden körlemesine yorum yapıyor, sanki biz her an açılan her konuyu takip ediyoruz.
konu sahibi arkadaş, ne olacak, başkasıyla aldatmıştır seni ya da dövdüğü mövdüğü başka bir kadın vardır.
Konu sahibi gerçekten çok yorucusun. Hani burada bile insanları bıktırdıysan yakın çevreni düşünemiyorum.
İnsanlar da ne yapsın biraz rahatlamak için eski nişanlına atıp tutuyordur.
Hayır bu kadar konu açıp bu kadar yazıp bir sürü insan sormasına ragmen hala pırlantaların fiyatını söylememen...
Yok niye laf olsun diye açayım, biraz içim sizlerin yanıtlarıyla ferahlasn fikirleiniiz bileyim istedim...Allah askina laf olsun diye mi actin konuyu biz nerden bilelim
Arkadasim cok haklisin bazen bende fark ediyorum yasanmamis seyleride anlatiyorlar sirf laf olsun diyeAsil benim anlayamdigim, yeni topik niye? Yani bir sorunu bize anlatiyorsun tamam, iyide ayni sorun üzerine niye tekrar konu açiyorsun? Cok mu hosuna gidiyor senin konunun kk'de bir "hit konusu" olmasi?
Ki desen bu konu, digeren çok ama çook ayri. O 'da yok. Yani allasen, biz nereden bilelim millet niye öyle diyor diye? Hakikatten sirf konu olsun diye konu açilmasidir bu. Hatta bundan dolayi ne bu konu, ne diger konuyu samimi bulmuyorum. Yinede sanada, bu konuya yazanlarada iyi forumlar diliyorum
KIZLAR ÇOK AYIP EDİYORSUNUZ!!! BURADA BİNLERCE YAZI OKUDUM. NEDEN ZAMANIMI HARCAYAYIM.SİZİN FİKİRLERİNİZE ÖNEMSEMESEM NEDEN BURDA SİZE YANIT VEREYİM.NEDEN OLMAYAN BİŞİ VARMIŞ GİBİ YAZIP PARANOYAKLIK YAPAYIM. GERÇEKTEN ÇOK ÜZDÜNÜZ BENİ. NORMALDE BAŞKASINA ANLATILAMAYAN DERTLERİN MEYDANIDIR BURASI... İSTERSE 10 BAŞLIK AÇARIM KİME NE?Arkadasim cok haklisin bazen bende fark ediyorum yasanmamis seyleride anlatiyorlar sirf laf olsun diye
ACIYORSAN O ZAMAN MANTIKLI BIRSEY AC YARDIMCI OLALIMKIZLAR ÇOK AYIP EDİYORSUNUZ!!! BURADA BİNLERCE YAZI OKUDUM. NEDEN ZAMANIMI HARCAYAYIM.SİZİN FİKİRLERİNİZE ÖNEMSEMESEM NEDEN BURDA SİZE YANIT VEREYİM.NEDEN OLMAYAN BİŞİ VARMIŞ GİBİ YAZIP PARANOYAKLIK YAPAYIM. GERÇEKTEN ÇOK ÜZDÜNÜZ BENİ. NORMALDE BAŞKASINA ANLATILAMAYAN DERTLERİN MEYDANIDIR BURASI... İSTERSE 10 BAŞLIK AÇARIM KİME NE?