• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkeden nişanlımdan haberler ...

hayır eski konuyu güncellese bileceğiz ne oldu bitti, şimdi kimse bir şey bilmeden körlemesine yorum yapıyor, sanki biz her an açılan her konuyu takip ediyoruz.
konu sahibi arkadaş, ne olacak, başkasıyla aldatmıştır seni ya da dövdüğü mövdüğü başka bir kadın vardır.

Artik o konu yeterici kadar yorum aldi canim. Sira simda baska konu'ya geldi ve bu konu'yuda olaylar ile felan doldurmak, ve sonraki konu'ya dogru,... Fark edersen, kk'de böyle çok insan vardir. Herseyi konu eden, konu geçmisine bakarsan en az 10 aslinda ayni seyi isleyen konu açilmistir. Bana sorarsan birazda ilgi çekmek için, yada sanal iligi sevdikleri için yapiliyor bu.

Konu sahibi gerçekten çok yorucusun. Hani burada bile insanları bıktırdıysan yakın çevreni düşünemiyorum.
İnsanlar da ne yapsın biraz rahatlamak için eski nişanlına atıp tutuyordur.
Hayır bu kadar konu açıp bu kadar yazıp bir sürü insan sormasına ragmen hala pırlantaların fiyatını söylememen...

Benİm anlamadıgım neden bu kadar abarttınız ayrılık olayını ilk ayrılam siz değilsiniz millet kaç yıllık eşlerinden ayrılıyor bence artık önünüze bakın cok taktınız bu meseleye bitmiş gitmiş

Konu sahibi gerçekten çok yorucusun. Hani burada bile insanları bıktırdıysan yakın çevreni düşünemiyorum.
İnsanlar da ne yapsın biraz rahatlamak için eski nişanlına atıp tutuyordur.
Hayır bu kadar konu açıp bu kadar yazıp bir sürü insan sormasına ragmen hala pırlantaların fiyatını söylememen...

Pırlantaların fiyatı soranlara: 3500 !!!!!

Asil benim anlayamdigim, yeni topik niye? Yani bir sorunu bize anlatiyorsun tamam, iyide ayni sorun üzerine niye tekrar konu açiyorsun? Cok mu hosuna gidiyor senin konunun kk'de bir "hit konusu" olmasi? :KK14:

Ki desen bu konu, digeren çok ama çook ayri. O 'da yok. Yani allasen, biz nereden bilelim millet niye öyle diyor diye? Hakikatten sirf konu olsun diye konu açilmasidir bu. Hatta bundan dolayi ne bu konu, ne diger konuyu samimi bulmuyorum. Yinede sanada, bu konuya yazanlarada iyi forumlar diliyorum :KK14:
Arkadasim cok haklisin bazen bende fark ediyorum yasanmamis seyleride anlatiyorlar sirf laf olsun diye

Arkadasim cok haklisin bazen bende fark ediyorum yasanmamis seyleride anlatiyorlar sirf laf olsun diye
KIZLAR ÇOK AYIP EDİYORSUNUZ!!! BURADA BİNLERCE YAZI OKUDUM. NEDEN ZAMANIMI HARCAYAYIM.SİZİN FİKİRLERİNİZE ÖNEMSEMESEM NEDEN BURDA SİZE YANIT VEREYİM.NEDEN OLMAYAN BİŞİ VARMIŞ GİBİ YAZIP PARANOYAKLIK YAPAYIM. GERÇEKTEN ÇOK ÜZDÜNÜZ BENİ. NORMALDE BAŞKASINA ANLATILAMAYAN DERTLERİN MEYDANIDIR BURASI... İSTERSE 10 BAŞLIK AÇARIM KİME NE?

Hic kimsenin birsey bildigini dusunmuyorum. Genel izlenime istinaden soyluyorlardir. En yakinimiz da olsa insanlar o kadar ilginc ki sadece guluyorum.

ben esimle tanistigimda o kadar cok ovduler ki esimi, ayrildim zaten soyle kotuydu boyle huyu vardi filan bir suru laf. Cikip diyemiyorsun ki insanlara lan dune kadar cok iyiydi simdi mi kotu oladu. Ya da kotuydu madem dun niye soylemedin. Sonra tekrar baristik yine sesler kesildi. Evlendik esimden iyisi yok.
Elin agzi torba degil buzesin bosver
hee bu aarada eften puftwn birakan insani da bosver

Ya eski sevgilisiyle ilgili bir şey vardır ya yeni birisi vardır işiyle ilgili sorun vardır borcu vardır ailesiyle ilgili bir şey vardır..ki bence hiç bir şey yok burda ki gibi insanlara sürekli aynı şeyden bahsettiysen rahatla da sus diye demişlerdir.başka ne olabilir ? bunları söylemesek de sen kendin tahmin edemiyor musun.. 33 yaşında olman bana hiç inandırıcı gelmiyor nedense..

Biz nerden bilelim ki? Simdi burada yazilanlarda komplo teorisini gecmez. Yoktan yere sizin fikrinizde celinmis olur. Bitmis gitmis iliski. Durmayin uzerinde daha. Size kim ne diyorsa onlara sorun. Bir bildikleri varsa konussunlar yoksa sussunlar. Bu sekilde hem karsi tarafin gunahina giriyorlar hemde sizi yok yere meraklandiriyorlar.

KIZLAR ÇOK AYIP EDİYORSUNUZ!!! BURADA BİNLERCE YAZI OKUDUM. NEDEN ZAMANIMI HARCAYAYIM.SİZİN FİKİRLERİNİZE ÖNEMSEMESEM NEDEN BURDA SİZE YANIT VEREYİM.NEDEN OLMAYAN BİŞİ VARMIŞ GİBİ YAZIP PARANOYAKLIK YAPAYIM. GERÇEKTEN ÇOK ÜZDÜNÜZ BENİ. NORMALDE BAŞKASINA ANLATILAMAYAN DERTLERİN MEYDANIDIR BURASI... İSTERSE 10 BAŞLIK AÇARIM KİME NE?
ACIYORSAN O ZAMAN MANTIKLI BIRSEY AC YARDIMCI OLALIM

Back
X