Çok zor ya keşke bende kafama göre kolaylıkla evi terkedebilseydim benimki daha anormal.. geri dönmeyi dusunuyormusunuzAilem zaten bu şehirde değil görev yerim burası bir otele gittim
Ben esinizin sizden baskasini istemeyecegini dusunuyorum kv naparsa yapsin. Adam kör değil sadece dilsiz. Herseyi goruyor ama konusmuyor, karsisindaki kadinin da bir yere kadar sabri var, sabrinizi sinirsiz saniyor heralde.Mümkün değil ama annesi bunu da halleder hemen bulur yerime birini evdeki eşyaları hesap ediyordur şimdi
Yerine birini bulur ve eşin kabul eder mi bunu? Evet eder diyorsan bırak bu insanları.Eşine de iyi falan deme.Yazıklar olsun hangi devirde yaşıyoruz annesi eşiyle sorunları olan oğluna kız bulucak öyle mi?Mümkün değil ama annesi bunu da halleder hemen bulur yerime birini evdeki eşyaları hesap ediyordur şimdi
Ne kadar güzel anlattınız kör değil ama dilsiz işte nasıl beni anlar bir bilsemBen esinizin sizden baskasini istemeyecegini dusunuyorum kv naparsa yapsin. Adam kör değil sadece dilsiz. Herseyi goruyor ama konusmuyor, karsisindaki kadinin da bir yere kadar sabri var, sabrinizi sinirsiz saniyor heralde.
Yerine birini bulur ve eşin kabul eder mi bunu? Evet eder diyorsan bırak bu insanları.Eşine de iyi falan deme.Yazıklar olsun hangi devirde yaşıyoruz annesi eşiyle sorunları olan oğluna kız bulucak öyle mi?
Benve bitrme kuzum bak daha yasin grnc mis cikmadik candan umit kesilmez soyle esinle kendine yapma bunu birakma adami allah size yardim etsin bu mubarek gunlerin hatrinaMerhaba arkadaşlar senelerdir binbir zorlukla ama sevgiyle ayakta tuttuğum evliliğimi yine severek bitirmek istiyorum. Pişman olurum biliyorum ama dayanamıyorum artık. Suçlu suçsuz aramaya da gerek yok varsın tüm hata bende olsun . Kaderimiz çok zordu. Önce eşim hastalandı sonra ailesi beni istemese de evlendik ailesi asla ama asla durmadı beni iyi niyetimi hep dile getirdiler ama arka planda daima eleştiri daima hor görülme . Senelerce bebek tedavisi gördüm o da nasip olmadı. Tam olacak derken ciddi bir hastalığa yakalandım . Ölümle yaşam arasındayız hepimiz ama benimki daha fazla sanırım . Şimdi yoruldum. Kimse artık bir şey demesin beni anlamasa da acıma saygı duyup sussunlar istiyorum . Eşim bir kez olsun anne yapma desin istiyorum. Kavga etmeyi sevmem eşim de sevmez . Evdeki boşluk tam hayalim olan anneliğe kavuşacakken hastalanmam yeterince zor zaten. Kaynanam bir kuruş bile harcamadığını halde düğünde yaptıklarını başıma kalkmasın artık istiyorum . Bana kısır muamelesi yapılmasın eşim anne yeter desin istiyorum. Anlatıyorum anlamıyorlar. Zaten kendi suçum olmadığı mevlamın sınavı olduğu halde yeterince kendimi suçluyorum eşim engelli bir de bana mı baksın diyorum .
Eşim çok iyi biri ama suskun hep susar ve annesi ne derse odur . Ne bana kötü bir şey der ne ailesine durun bu da bir çözüm değil işte. Annesine kızsın istemiyorum ama annesi de ağzına gelen küfürü hakareti saymasın bana . Yaşım çok genç ama ruhum bitik durumda artık . Ailem deseniz yoklukları daha iyi yoklar hayatımda. Onlar için paradan ibaretim. Eşim bu dünyada bana değer veren tek insan oldu ama kafam o kadar karışık ki. Eşime boşanalım dedim baba olmak hakkın dedim sen ben hastayken hem de bekarken beni bıraktın mı ki dedi. Üstelik seviyorum dedi . Dışardan bakanlar sadece üzülüyor halimize . Bu kadar severken kader nasıl bu hale getirdi de ben evden çıktım gittimm
Allah razı olsun ama yoruldum birkaç ayda bir kalbim kırık dolaşıyorum etrafta ağlıyorum sonra diyorum yapma günahtır ailesi beni sevsin benimle uğraşmasın diye zorluyorum elimden geleni yapıyorum ne derlerse yeter ki sorun olmasın ama yine oluyor sonra soruma gidiyor işteBenve bitrme kuzum bak daha yasin grnc mis cikmadik candan umit kesilmez soyle esinle kendine yapma bunu birakma adami allah size yardim etsin bu mubarek gunlerin hatrina
Bu diğer Türlü değil ki.Çok zor keşke nefret etsem keşke büyük kavgalar etseydik keşke ... kadın haklarını savunan birinin bunları söylemesi garip gelir ama severken çok zormuş
Merhaba arkadaşlar senelerdir binbir zorlukla ama sevgiyle ayakta tuttuğum evliliğimi yine severek bitirmek istiyorum. Pişman olurum biliyorum ama dayanamıyorum artık. Suçlu suçsuz aramaya da gerek yok varsın tüm hata bende olsun . Kaderimiz çok zordu. Önce eşim hastalandı sonra ailesi beni istemese de evlendik ailesi asla ama asla durmadı beni iyi niyetimi hep dile getirdiler ama arka planda daima eleştiri daima hor görülme . Senelerce bebek tedavisi gördüm o da nasip olmadı. Tam olacak derken ciddi bir hastalığa yakalandım . Ölümle yaşam arasındayız hepimiz ama benimki daha fazla sanırım . Şimdi yoruldum. Kimse artık bir şey demesin beni anlamasa da acıma saygı duyup sussunlar istiyorum . Eşim bir kez olsun anne yapma desin istiyorum. Kavga etmeyi sevmem eşim de sevmez . Evdeki boşluk tam hayalim olan anneliğe kavuşacakken hastalanmam yeterince zor zaten. Kaynanam bir kuruş bile harcamadığını halde düğünde yaptıklarını başıma kalkmasın artık istiyorum . Bana kısır muamelesi yapılmasın eşim anne yeter desin istiyorum. Anlatıyorum anlamıyorlar. Zaten kendi suçum olmadığı mevlamın sınavı olduğu halde yeterince kendimi suçluyorum eşim engelli bir de bana mı baksın diyorum .
Eşim çok iyi biri ama suskun hep susar ve annesi ne derse odur . Ne bana kötü bir şey der ne ailesine durun bu da bir çözüm değil işte. Annesine kızsın istemiyorum ama annesi de ağzına gelen küfürü hakareti saymasın bana . Yaşım çok genç ama ruhum bitik durumda artık . Ailem deseniz yoklukları daha iyi yoklar hayatımda. Onlar için paradan ibaretim. Eşim bu dünyada bana değer veren tek insan oldu ama kafam o kadar karışık ki. Eşime boşanalım dedim baba olmak hakkın dedim sen ben hastayken hem de bekarken beni bıraktın mı ki dedi. Üstelik seviyorum dedi . Dışardan bakanlar sadece üzülüyor halimize . Bu kadar severken kader nasıl bu hale getirdi de ben evden çıktım gittimm
Bilinmeyene erteledim sağlık durumum kötüleşti haliyle yastık altına itmek zorunda kaldık. Dedim ya kötü gün dostuyuz biz. Birbirimizin hayatına o kadar aşinayız ki birimiz olmadan diğeri nasıl yaşar bilmiyorum. Ama böyle de sürekli bir noktada takılıp kalıp yıpranmaktan yoruldum . Dilerim zaman çare olur umudum olmasa da eşimin ailesi şu öfkelerine sebepsiz nefretlerine son verirHakkınızda hayırlısı olsun, konuyu okuduğumda istemsizce ağladımfarklı yazmişsınızya dokundu bana. Şuan ne durumdasınız???
Onu da denedim aslında ben gitmesem de elimi annesidir diye yolladım ama kadın durmadı durmuyor her şeyi o kadar ustaca yapıyor ki aman iyi olayım da dokunmasın diyorum korkuyorum ciddi anlamdaEşiniz iyi bir insana benziyor. Bence siz boşanmadan önce kv yi bir aradan çıkarın bir an önce.Bakın sorunlarınız çözülecek. Hayatınızdan çıkarın ve mümkünse bir daha hiç görüşmeyin.
Onu da denedim aslında ben gitmesem de elimi annesidir diye yolladım ama kadın durmadı durmuyor her şeyi o kadar ustaca yapıyor ki aman iyi olayım da dokunmasın diyorum korkuyorum ciddi anlamda
Yapamıyorum eşimin annesi kavga etsem de uzun süre küsemem aman eşim üzülmesin der geçerim bendeki sorun da buCok gecmis olsun
Yani kadınınin ağzının payını verip evinize sokmasaniz en kötü ihtimal le ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?