Terk ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mümkün değil ama annesi bunu da halleder hemen bulur yerime birini evdeki eşyaları hesap ediyordur şimdi
Ben esinizin sizden baskasini istemeyecegini dusunuyorum kv naparsa yapsin. Adam kör değil sadece dilsiz. Herseyi goruyor ama konusmuyor, karsisindaki kadinin da bir yere kadar sabri var, sabrinizi sinirsiz saniyor heralde.

Mümkün değil ama annesi bunu da halleder hemen bulur yerime birini evdeki eşyaları hesap ediyordur şimdi
Yerine birini bulur ve eşin kabul eder mi bunu? Evet eder diyorsan bırak bu insanları.Eşine de iyi falan deme.Yazıklar olsun hangi devirde yaşıyoruz annesi eşiyle sorunları olan oğluna kız bulucak öyle mi?

Ben esinizin sizden baskasini istemeyecegini dusunuyorum kv naparsa yapsin. Adam kör değil sadece dilsiz. Herseyi goruyor ama konusmuyor, karsisindaki kadinin da bir yere kadar sabri var, sabrinizi sinirsiz saniyor heralde.
Ne kadar güzel anlattınız kör değil ama dilsiz işte nasıl beni anlar bir bilsem

Yerine birini bulur ve eşin kabul eder mi bunu? Evet eder diyorsan bırak bu insanları.Eşine de iyi falan deme.Yazıklar olsun hangi devirde yaşıyoruz annesi eşiyle sorunları olan oğluna kız bulucak öyle mi?

Kabul etmez ama annesi çoktan düşünür bulur kapalıdır ev hanımıdır en önemlisi o ne derse ne emrederse onu yapar. Hep derdi bana ne emredersem onu yapacaksın diye . Eşya bana sormadan almayacaksın bana sormadan nasıl tatile gidersin

Benve bitrme kuzum bak daha yasin grnc mis cikmadik candan umit kesilmez soyle esinle kendine yapma bunu birakma adami allah size yardim etsin bu mubarek gunlerin hatrina

Benve bitrme kuzum bak daha yasin grnc mis cikmadik candan umit kesilmez soyle esinle kendine yapma bunu birakma adami allah size yardim etsin bu mubarek gunlerin hatrina
Allah razı olsun ama yoruldum birkaç ayda bir kalbim kırık dolaşıyorum etrafta ağlıyorum sonra diyorum yapma günahtır ailesi beni sevsin benimle uğraşmasın diye zorluyorum elimden geleni yapıyorum ne derlerse yeter ki sorun olmasın ama yine oluyor sonra soruma gidiyor işte

Karısını kendi ailesine ezdiren annesine 2 çift laf edemeyen, ev huzurunu sağlayamayan insan iyi insan değildir eşinize uyan pasif veya pısırık insan olur ancak.

Hayatınızı kötü bir kayinvalide sizi yok saydıran bir eş arasında heba etmemek en güzeli.

Allah hastalıklarınıza şifa versin.

Bekarlar evlenmek istiyor evliler boşanmak istiyor. Artık şu ülkede neden çoğu insan mutsuz bilmiyorum. Mutsuzluğun çoğu sebebi her zaman üçüncü kişiler olması beni daha da çok üzüyor. Sürekli elalem sürekli diğer insanlar sürekli kayınvalide, kayınpeder. Ülkeye keşke bir reset atılabilse.
Çeken biliyordur. Allah şu hayırlı günlerde yardımcınız olsun tüm dualarınızı kabul etsin. Allah size kolaylık versin.

Özel değilse eşinizin engeli ne? Uzakta ev tutsanız olmaz mı?

Çok zor keşke nefret etsem keşke büyük kavgalar etseydik keşke ... kadın haklarını savunan birinin bunları söylemesi garip gelir ama severken çok zormuş
Bu diğer Türlü değil ki. Haklısınız üzülmekte. Kim sevdiğini bırakıp gitmek ister. Ama hiç olur yani yok mu? Herşeyi detaylı düşündünüz mü? Bazen en olmadık yerden bir yol belirir

Hakkınızda hayırlısı olsun, konuyu okuduğumda istemsizce ağladım farklı yazmişsınızya dokundu bana. Şuan ne durumdasınız???

Eşiniz iyi bir insana benziyor. Bence siz boşanmadan önce kv yi bir aradan çıkarın bir an önce.Bakın sorunlarınız çözülecek. Hayatınızdan çıkarın ve mümkünse bir daha hiç görüşmeyin.

Hakkınızda hayırlısı olsun, konuyu okuduğumda istemsizce ağladım farklı yazmişsınızya dokundu bana. Şuan ne durumdasınız???
Bilinmeyene erteledim sağlık durumum kötüleşti haliyle yastık altına itmek zorunda kaldık. Dedim ya kötü gün dostuyuz biz. Birbirimizin hayatına o kadar aşinayız ki birimiz olmadan diğeri nasıl yaşar bilmiyorum. Ama böyle de sürekli bir noktada takılıp kalıp yıpranmaktan yoruldum . Dilerim zaman çare olur umudum olmasa da eşimin ailesi şu öfkelerine sebepsiz nefretlerine son verir

Onu da denedim aslında ben gitmesem de elimi annesidir diye yolladım ama kadın durmadı durmuyor her şeyi o kadar ustaca yapıyor ki aman iyi olayım da dokunmasın diyorum korkuyorum ciddi anlamda

Onu da denedim aslında ben gitmesem de elimi annesidir diye yolladım ama kadın durmadı durmuyor her şeyi o kadar ustaca yapıyor ki aman iyi olayım da dokunmasın diyorum korkuyorum ciddi anlamda

Cok gecmis olsun
Yani kadınınin ağzının payını verip evinize sokmasaniz en kötü ihtimal le ne olur?

niye arabeske bağlayıp kendinizi suçluyorsunuz ki? çocuğunuz olmuyorsa olmuyor. çok isterseniz evlatlık alırsınız. benim teyzemle eşinin hiç olmadı çok istemelerine rağmen. 60 yasına geldiler ve hayatımda gördüğüm en mutlu en aşk dolu çiftler.

kaynanam 'kısırlık'iması yapmasın istiyorum falan demişsiniz. böyle iğrenç tavırlara rağmen eşiniz susuyorsa bırakın ne hali varsa görsün. bence eşiniz duygusal olarak sizi sömürüyor siz farkında değilsiniz. böyle insanlar hep suçu kendinde aramana ve karşıdakine gereksiz bir merhamet duymana sebep olur. psikolojik yardım alırsanız daha da farkedersiniz durumu.

seviyorum, seviyoruz demişsiniz ama gerçek bi sevgide baba olamama draması işlemez bile. bence bi düşünün bunu.

uzak bir yere taşınma durumunuz varmı kimseylede görüşmeyin sade eşinizde yaşayın

Canım Allah yardımcın olsun. Sana da eşine de şifalar versin...
Siz bugüne kadar onlar yüzünden üzüldünüz yıprandınız kırıldınız hala neden onları umursuyorsunuz? Altta kalmayın ağızlarının payını verin. Buna gönlünüz elvermiyorsa onlara karşı DUVAR gibi olun. Duymayın görmeyin hissetmeyin yoksayın. Ciddi söylüyorum sözlerine cevap bile vermeyin Bir HİÇ olduklarını anlasınlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…