Merhaba arkadaşlar senelerdir binbir zorlukla ama sevgiyle ayakta tuttuğum evliliğimi yine severek bitirmek istiyorum. Pişman olurum biliyorum ama dayanamıyorum artık. Suçlu suçsuz aramaya da gerek yok varsın tüm hata bende olsun . Kaderimiz çok zordu. Önce eşim hastalandı sonra ailesi beni istemese de evlendik ailesi asla ama asla durmadı beni iyi niyetimi hep dile getirdiler ama arka planda daima eleştiri daima hor görülme . Senelerce bebek tedavisi gördüm o da nasip olmadı. Tam olacak derken ciddi bir hastalığa yakalandım . Ölümle yaşam arasındayız hepimiz ama benimki daha fazla sanırım . Şimdi yoruldum. Kimse artık bir şey demesin beni anlamasa da acıma saygı duyup sussunlar istiyorum . Eşim bir kez olsun anne yapma desin istiyorum. Kavga etmeyi sevmem eşim de sevmez . Evdeki boşluk tam hayalim olan anneliğe kavuşacakken hastalanmam yeterince zor zaten. Kaynanam bir kuruş bile harcamadığını halde düğünde yaptıklarını başıma kalkmasın artık istiyorum . Bana kısır muamelesi yapılmasın eşim anne yeter desin istiyorum. Anlatıyorum anlamıyorlar. Zaten kendi suçum olmadığı mevlamın sınavı olduğu halde yeterince kendimi suçluyorum eşim engelli bir de bana mı baksın diyorum .
Eşim çok iyi biri ama suskun hep susar ve annesi ne derse odur . Ne bana kötü bir şey der ne ailesine durun bu da bir çözüm değil işte. Annesine kızsın istemiyorum ama annesi de ağzına gelen küfürü hakareti saymasın bana . Yaşım çok genç ama ruhum bitik durumda artık . Ailem deseniz yoklukları daha iyi yoklar hayatımda. Onlar için paradan ibaretim. Eşim bu dünyada bana değer veren tek insan oldu ama kafam o kadar karışık ki. Eşime boşanalım dedim baba olmak hakkın dedim sen ben hastayken hem de bekarken beni bıraktın mı ki dedi. Üstelik seviyorum dedi . Dışardan bakanlar sadece üzülüyor halimize . Bu kadar severken kader nasıl bu hale getirdi de ben evden çıktım gittimm
Eşim çok iyi biri ama suskun hep susar ve annesi ne derse odur . Ne bana kötü bir şey der ne ailesine durun bu da bir çözüm değil işte. Annesine kızsın istemiyorum ama annesi de ağzına gelen küfürü hakareti saymasın bana . Yaşım çok genç ama ruhum bitik durumda artık . Ailem deseniz yoklukları daha iyi yoklar hayatımda. Onlar için paradan ibaretim. Eşim bu dünyada bana değer veren tek insan oldu ama kafam o kadar karışık ki. Eşime boşanalım dedim baba olmak hakkın dedim sen ben hastayken hem de bekarken beni bıraktın mı ki dedi. Üstelik seviyorum dedi . Dışardan bakanlar sadece üzülüyor halimize . Bu kadar severken kader nasıl bu hale getirdi de ben evden çıktım gittimm