Terk ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sgtdl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
282
136
53
Merhaba arkadaşlar senelerdir binbir zorlukla ama sevgiyle ayakta tuttuğum evliliğimi yine severek bitirmek istiyorum. Pişman olurum biliyorum ama dayanamıyorum artık. Suçlu suçsuz aramaya da gerek yok varsın tüm hata bende olsun . Kaderimiz çok zordu. Önce eşim hastalandı sonra ailesi beni istemese de evlendik ailesi asla ama asla durmadı beni iyi niyetimi hep dile getirdiler ama arka planda daima eleştiri daima hor görülme . Senelerce bebek tedavisi gördüm o da nasip olmadı. Tam olacak derken ciddi bir hastalığa yakalandım . Ölümle yaşam arasındayız hepimiz ama benimki daha fazla sanırım . Şimdi yoruldum. Kimse artık bir şey demesin beni anlamasa da acıma saygı duyup sussunlar istiyorum . Eşim bir kez olsun anne yapma desin istiyorum. Kavga etmeyi sevmem eşim de sevmez . Evdeki boşluk tam hayalim olan anneliğe kavuşacakken hastalanmam yeterince zor zaten. Kaynanam bir kuruş bile harcamadığını halde düğünde yaptıklarını başıma kalkmasın artık istiyorum . Bana kısır muamelesi yapılmasın eşim anne yeter desin istiyorum. Anlatıyorum anlamıyorlar. Zaten kendi suçum olmadığı mevlamın sınavı olduğu halde yeterince kendimi suçluyorum eşim engelli bir de bana mı baksın diyorum .
Eşim çok iyi biri ama suskun hep susar ve annesi ne derse odur . Ne bana kötü bir şey der ne ailesine durun bu da bir çözüm değil işte. Annesine kızsın istemiyorum ama annesi de ağzına gelen küfürü hakareti saymasın bana . Yaşım çok genç ama ruhum bitik durumda artık . Ailem deseniz yoklukları daha iyi yoklar hayatımda. Onlar için paradan ibaretim. Eşim bu dünyada bana değer veren tek insan oldu ama kafam o kadar karışık ki. Eşime boşanalım dedim baba olmak hakkın dedim sen ben hastayken hem de bekarken beni bıraktın mı ki dedi. Üstelik seviyorum dedi . Dışardan bakanlar sadece üzülüyor halimize . Bu kadar severken kader nasıl bu hale getirdi de ben evden çıktım gittimm

Esinizle bu durumu konusmussunuzdur illa ki uzuldugunuzu dile getirdginizde susup hic bisey demiyor mu ona ragmen mi sessiz kaliyor ? Yaptigi cok tuhaf.

Bazen büyük sevgiler en büyük zorluklarla sinaniyor
Gönül ister ki hepimiz verelim sinavimizi ama bazen olmuyor
Yapmayın gitmeyin dayanin diyemem çünkü onları çeken sizsiniz ve bize uzaktan konuşması kolay.süphesiz en doğru kararı verirsiniz
Rabbim yardımcınız olsun şifa versin

Profil bilgilerinizde akademisyen olduğunuz yazıyor.Öncelikle doğru olup olmadığını merak ettim.Hastalığınız ne? Bir de siz neden kendinize bu kadar yükleniyorsunuz? Eşinize baba olmak hakkın bırak beni falan demek bana çok Türk filmi tarzı geldi kusura bakmayın.Adam sizi seviyorsa bırakmasın , bu kadar abartmayın baba olmanı istiyorum diye sıkıntınıza sıkıntı eklemeyin.Gerçi belki eşinizden ayrılmanız da size daha iyi bile gelebilir.Annesinin sözünü bu kadar çok dinleyen evli bir erkek karısını ne kadar mutlu edebilir ki?

Allah şifanızı versin.Yaşım genç dediniz , anne olma şansınız var diye düşündüm.Hastalığınızı atlatın da inşallah.

Esinizle bu durumu konusmussunuzdur illa ki uzuldugunuzu dile getirdginizde susup hic bisey demiyor mu ona ragmen mi sessiz kaliyor ? Yaptigi cok tuhaf.
Haklısın diyor aşarız diyor aldırış etme diyor ama annesi ile babanesi sorun yaşasa Aslan kesiliyor

Profil bilgilerinizde akademisyen olduğunuz yazıyor.Öncelikle doğru olup olmadığını merak ettim.Hastalığınız ne? Bir de siz neden kendinize bu kadar yükleniyorsunuz? Eşinize baba olmak hakkın bırak beni falan demek bana çok Türk filmi tarzı geldi kusura bakmayın.Adam sizi seviyorsa bırakmasın , bu kadar abartmayın baba olmanı istiyorum diye sıkıntınıza sıkıntı eklemeyin.Gerçi belki eşinizden ayrılmanız da size daha iyi bile gelebilir.Annesinin sözünü bu kadar çok dinleyen evli bir erkek karısını ne kadar mutlu edebilir ki?

Allah şifanızı versin.Yaşım genç dediniz , anne olma şansınız var diye düşündüm.Hastalığınızı atlatın da inşallah.

Öğretmenim kamuda eskiden akademik kariyere devam ediyordum ama bıraktım eşim için ailesinin şehrine gelmek için bıraktım. Mesele anne olmak da değil ki bu yolda yorulmak bu yolda hasta olurken insanların üstüme gelmesi

Bazen büyük sevgiler en büyük zorluklarla sinaniyor
Gönül ister ki hepimiz verelim sinavimizi ama bazen olmuyor
Yapmayın gitmeyin dayanin diyemem çünkü onları çeken sizsiniz ve bize uzaktan konuşması kolay.süphesiz en doğru kararı verirsiniz
Rabbim yardımcınız olsun şifa versin

Zoru da bu ya bu kadar büyükken artık yorgun düşmek o kadar mutluyduk ki hiç kavga tartışma yaşanmazdı bizde ama yorulduk

Herşeyden önce hastalıkla başbaşasiniz Allah hayırlı acil şifalar versin...bu durumda stresten uzak durmalisiniz eyer gitmekle kendinizi daha iyi hissediyorsaniz dönmeyin ama yok sadece öfke uğruna terk ettiyseniz yapmayın yine yıpranan siz olucaksiniz

Herşeyden önce hastalıkla başbaşasiniz Allah hayırlı acil şifalar versin...bu durumda stresten uzak durmalisiniz eyer gitmekle kendinizi daha iyi hissediyorsaniz dönmeyin ama yok sadece öfke uğruna terk ettiyseniz yapmayın yine yıpranan siz olucaksiniz

Neden gittiğimi bilsem bir gram öfke yok ama olmuyor bir yandan da neden böyle davranıyor anlamıyorum ailesi neden bu kadar evliliğimizin içinde

Öğretmenim kamuda eskiden akademik kariyere devam ediyordum ama bıraktım eşim için ailesinin şehrine gelmek için bıraktım. Mesele anne olmak da değil ki bu yolda yorulmak bu yolda hasta olurken insanların üstüme gelmesi
Eşini iyi olarak anlatmışsın ama ben eşine iyi diyemedim kusura bakma.Sen bir de hastaymışsın , eşinin ekstra özen göstermesi lazımken daha da annem annem diyorsa terk etmekle iyi yapmışsın.Önce can sonra canan demişler.Sen hastalığınla uğraşıyorsun , iyileşmeye çalış.Sağlık her şeyden önemli.Koca ne ki ya canınla uğraşırken.Sen daha bir de kocanın annesinin saçmalıklarıyla uğraşıyosun.İyi yapmışsın terk etmekle.Huzur ve sağlık her şeyden önemli.

Nasıl dayanırım bilmiyorum ama onu da kendimi de yormadan gitmek istiyorum
Allah kolaylık ve sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden😏 karar vermisseniz en iyisini bilen yine sizsiniz. İnsallllah verdiğiniz karar hayırlı olur

Haklısın diyor aşarız diyor aldırış etme diyor ama annesi ile babanesi sorun yaşasa Aslan kesiliyor
O zaman problem büyük. Biraz yanlız kalsın bakalım en guzelini yapmissinz.
Kendi derdiniz size yetiyor zaten bi de kv bozuntusuyla mi ugrasacaktiniz, gençmissiniz ustelik önûnûzde daha goreceginiz bir suru guzel gun var. Sagliginiz da daha iyi olur insallah.
Eş kişisi otursun şimdi o nursuz anneciğinin dizinin dibinde ne kadar mutlu olacak.

Eşini iyi olarak anlatmışsın ama ben eşine iyi diyemedim kusura bakma.Sen bir de hastaymışsın , eşinin ekstra özen göstermesi lazımken daha da annem annem diyorsa terk etmekle iyi yapmışsın.Önce can sonra canan demişler.Sen hastalığınla uğraşıyorsun , iyileşmeye çalış.Sağlık her şeyden önemli.Koca ne ki ya canınla uğraşırken.Sen daha bir de kocanın annesinin saçmalıklarıyla uğraşıyosun.İyi yapmışsın terk etmekle.Huzur ve sağlık her şeyden önemli.
Eşimin yapısı buydu kimseye kızamazdı laf edemezdi ama beni de korurdu başından kötü şeyler geçti sonra tamamen ailesi ne derse o oldu . Bana inanmadı diyemem ama ailesi de durdurmadı ne var bunda abartma vs demeye başladı

O zaman problem büyük. Biraz yanlız kalsın bakalım en guzelini yapmissinz.
Kendi derdiniz size yetiyor zaten bi de kv bozuntusuyla mi ugrasacaktiniz, gençmissiniz ustelik önûnûzde daha goreceginiz bir suru guzel gun var. Sagliginiz da daha iyi olur insallah.
Eş kişisi otursun şimdi o nursuz anneciğinin dizinin dibinde ne kadar mutlu olacak.

Mümkün değil ama annesi bunu da halleder hemen bulur yerime birini evdeki eşyaları hesap ediyordur şimdi

Allah kolaylık ve sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden😏 karar vermisseniz en iyisini bilen yine sizsiniz. İnsallllah verdiğiniz karar hayırlı olur

Çok zor keşke nefret etsem keşke büyük kavgalar etseydik keşke ... kadın haklarını savunan birinin bunları söylemesi garip gelir ama severken çok zormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back