Vay be, nasıl güzel ifade etmişDaha önce aşık olmuş o duyguyu tatmış, aziyla yetinmek istemiyormus
Ben de aşkın geçici olduğunu bizim harika bir iliski yakaladığımızi arkadaşlığın kiymetli oldugunu yazdim.
Onun aşka ihtiyacı varsa aynı şekilde sizin de aşkla sevilmeye ihtiyacınız var. Şimdiden duyguları bitmis biriyle ilişkiyi sürdürme çabası beyhude bir çaba. Zor geçecek belki ama mutlaka geçecek..Bence ona yazmanızın da bir manası yok.. Sizi özlemeyen, aklına gelmediğiniz insanla nereye kadar..Uzun zamandır bir ilişkim vardi, ben onun ülkesinden başka bir ulkeye taşındım ayda bir kere yanina gidiyordum, en son gecen hafta oradaydim patronlarina işten ayrılmak istediğini kiz arkadaşının yaninda iş aradığını söyledi ki bu ben oluyorum, son zamanlarda aşırı fedakar davrandığımi kendimden aşırı verdiğimi biliyorum.
En son bulusmamizdan sonra dört beş gün kadar yazmadı.
Dün de artık içindekileri döktü.
Seni arkadaş olarak çok seviyorum ama romantik anlamda sevmiyorum gelecek görmüyorum bitirmek istiyorum dedi.
Beni özlemiyormuş, aklına gelmiyormusum.
Daha önce aşık olmuş o duyguyu tatmış, aziyla yetinmek istemiyormus
Yurt dışındayım, ağlayabilecegim kimse yok yaninda, yataktan çıkamıyorum.
Yalnızlıkta ona bağlanmıştım, bana aile gibi olmuştu, ne yapacağımı bilmiyorum.
Yengeç burcu kendisi, bu bilgi ne işe yarar onu da bilmiyorum.
Bana yardim eder misiniz bacaklarımda kalkmak için güç bulamiyorum, midem ağrıyor iki gündür yatiyorum, yemek yiyemiyorum.
Ne yapayim ben, israrla mesajlar atiyorum yuzsuzce.
Kisaca nasıl çevireceğimi bilmiyorum ama i like you,i love you as a friend but not romantic way tarzi bir seyler söyledi.
Ben de aşkın geçici olduğunu bizim harika bir iliski yakaladığımızi arkadaşlığın kiymetli oldugunu yazdim.
Hayatını bir insandan ibaret yaşadığın için duyguların normal. Ama artık sen de hak ettiğin değeri kendine ver.kimseden bekleme. Çık yataktan işine gücüne hayatına bak.Uzun zamandır bir ilişkim vardi, ben onun ülkesinden başka bir ulkeye taşındım ayda bir kere yanina gidiyordum, en son gecen hafta oradaydim patronlarina işten ayrılmak istediğini kiz arkadaşının yaninda iş aradığını söyledi ki bu ben oluyorum, son zamanlarda aşırı fedakar davrandığımi kendimden aşırı verdiğimi biliyorum.
Seni arkadaş olarak çok seviyorum ama romantik anlamda sevmiyorum gelecek görmüyorum bitirmek istiyorum dedi.
Bana yardim eder misiniz bacaklarımda kalkmak için güç bulamiyorum, midem ağrıyor iki gündür yatiyorum, yemek yiyemiyorum.
Kisaca nasıl çevireceğimi bilmiyorum ama i like you,i love you as a friend but not romantic way tarzi bir seyler söyledi.
Yani aşkın geçici bişey olduğunu düşünmüyorum ya. Aşkın olmadığı ilişki de ne kadar harika olabilir ki.. Arkadaşlık evet kıymetli olabilir ama yeterli olamaz devamı açısından. Muhtemelen o da böyle düşünüyor ki ileriye götürmemis. Ayrılma barışma olur kızma, terk etme de olur herşey olur ilişki de ama aşk yoksa olmaz bence. Bir şekilde unutmaya bak ve hiç mesaj atma derim. Bu mesaj atmalar onu senden daha da itmekten başka işe yaramaz.Uzun zamandır bir ilişkim vardi, ben onun ülkesinden başka bir ulkeye taşındım ayda bir kere yanina gidiyordum, en son gecen hafta oradaydim patronlarina işten ayrılmak istediğini kiz arkadaşının yaninda iş aradığını söyledi ki bu ben oluyorum, son zamanlarda aşırı fedakar davrandığımi kendimden aşırı verdiğimi biliyorum.
OkyanusyaGökçe, çok özel olmayacaksa hangü ülkedesin? bölge olarak bile söyleyebilirsin.
Haklısın ama duramıyorum arıyorumYani aşkın geçici bişey olduğunu düşünmüyorum ya. Aşkın olmadığı ilişki de ne kadar harika olabilir ki.. Arkadaşlık evet kıymetli olabilir ama yeterli olamaz devamı açısından. Muhtemelen o da böyle düşünüyor ki ileriye götürmemis. Ayrılma barışma olur kızma, terk etme de olur herşey olur ilişki de ama aşk yoksa olmaz bence. Bir şekilde unutmaya bak ve hiç mesaj atma derim. Bu mesaj atmalar onu senden daha da itmekten başka işe yaramaz.
Yapayalnız kaldım, bir anda her şeyim olmuştu birden çekti kendiniYalnızlık hissinden dolayı aşırı bağlandığını düşünüyorum. Bende yurtdışında yaşadım, tek başına olunca herşeye gereksiz kıymet verebiliyor insan. Seni gerçekten istemeyen birisi için çaba sarf etmeye gerek yok, umarım en kısa sürede toparlarsin
Yapayalnız kaldım, bir anda her şeyim olmuştuYalnızlık hissinden dolayı aşırı bağlandığını düşünüyorum. Bende yurtdışında yaşadım, tek başına olunca herşeye gereksiz kıymet verebiliyor insan. Seni gerçekten istemeyen birisi için çaba sarf etmeye gerek yok, umarım en kısa sürede toparlarsin
HaklısınızAdam kendini çok güzel ifade etmiş. Çok nahif, çok kibar, kırmadan anlatmış derdini. Şuna mıymıy diyenleri ancak öküz erkekler paklar.
Aşk acısından yataklara düşmek benim çok anlayabildiğim, empati yapabildiğim bir durum değil. Ancak siz böyle dibe vurarak baş ediyorsanız durumla diyecek bir şey de kalmıyor. Ama mesaj atmayın, iletişim kurmayın artık. Güzel anınız kalsın en azından adamın zihninde. Yapışkan takıntılı bir kadın olarak yer etmeyin. Belli ki dönüşü yok zaten.
Çok güzel ifade etmişsin bunu tekrar tekrar okuyacağım, teşekkür ederim.üzgünüm ama kendine göre haklı
ben senin konunu hatırlıyorum aynı evde yaşıyordunuz siz ? adam daha o zaman hissettirdi aslında sevmediğini
çünkü o dönemki şikayetlerin tam da bu durumun sinyallerini veriyordu aslında
sonradan durumlarınız değişti demek ki sen yanından taşındığına göre
ilişkiler böyledir, mutluluk ve acıyı içinde barındırır
adam kendini çok doğru ifade etmiş. aşık olmak istiyorum ve sen o değilsin demiş
aşk geçici, arkadaşlık kalıcı gibi şeyler söylemen pek yerinde olmamış. aşkı bulmak, aşkı yaşamak varken
neden arkadaşlıkla yetinsin ki bir insan ?
insan heyecanlanmak istiyor aşkın üzüntüsünün bile tadı farklı ve insan bunu da yaşamalı
ayrıca sen neden seni sevmeyen bi insanla yetinesin ki? devam etmeniz sana da haksızlık olur
gayet de doğru çevirmişsin tam da anladığın gibi söylemiş zaten
şimdi sana ne dersek diyelim üzüntün geçmeyecek. zamana ihtiyacın var
acını yaşa, duygularını bastırma. yaşa ki bu acıyı tüket, bastırırsan içinde kalır ve bu defa daha da büyür
ağlamak istediğinde ağla mesela, onu demek istiyorum
ama kesinlikle ona mesaj atmayı kes. mesaj atmasan da geri dönüşü yok zaten ama en azından gurursuzluk yapma
çünkü bu acı geçtiğinde bu defa gurursuz davranıp ona mesaj attığın için bi de onun sıkıntısını yaşarsın kendi içinde
insanımızın bu tarz duyguları böyle yaşıyor olması bana kendimi çok sorgulatıyorAdam kendini çok güzel ifade etmiş. Çok nahif, çok kibar, kırmadan anlatmış derdini. Şuna mıymıy diyenleri ancak öküz erkekler paklar.
Aşk acısından yataklara düşmek benim çok anlayabildiğim, empati yapabildiğim bir durum değil. Ancak siz böyle dibe vurarak baş ediyorsanız durumla diyecek bir şey de kalmıyor. Ama mesaj atmayın, iletişim kurmayın artık. Güzel anınız kalsın en azından adamın zihninde. Yapışkan takıntılı bir kadın olarak yer etmeyin. Belli ki dönüşü yok zaten.
Okyanusya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?