Uzun zamandır bir ilişkim vardi, ben onun ülkesinden başka bir ulkeye taşındım ayda bir kere yanina gidiyordum, en son gecen hafta oradaydim patronlarina işten ayrılmak istediğini kiz arkadaşının yaninda iş aradığını söyledi ki bu ben oluyorum, son zamanlarda aşırı fedakar davrandığımi kendimden aşırı verdiğimi biliyorum.
En son bulusmamizdan sonra dört beş gün kadar yazmadı.
Dün de artık içindekileri döktü.
Seni arkadaş olarak çok seviyorum ama romantik anlamda sevmiyorum gelecek görmüyorum bitirmek istiyorum dedi.
Beni özlemiyormuş, aklına gelmiyormusum.
Daha önce aşık olmuş o duyguyu tatmış, aziyla yetinmek istemiyormus
Yurt dışındayım, ağlayabilecegim kimse yok yaninda, yataktan çıkamıyorum.
Yalnızlıkta ona bağlanmıştım, bana aile gibi olmuştu, ne yapacağımı bilmiyorum.
Yengeç burcu kendisi, bu bilgi ne işe yarar onu da bilmiyorum.
Bana yardim eder misiniz bacaklarımda kalkmak için güç bulamiyorum, midem ağrıyor iki gündür yatiyorum, yemek yiyemiyorum.
Ne yapayim ben, israrla mesajlar atiyorum yuzsuzce.
Kisaca nasıl çevireceğimi bilmiyorum ama i like you,i love you as a friend but not romantic way tarzi bir seyler söyledi.
Ben de aşkın geçici olduğunu bizim harika bir iliski yakaladığımızi arkadaşlığın kiymetli oldugunu yazdim.
En son bulusmamizdan sonra dört beş gün kadar yazmadı.
Dün de artık içindekileri döktü.
Seni arkadaş olarak çok seviyorum ama romantik anlamda sevmiyorum gelecek görmüyorum bitirmek istiyorum dedi.
Beni özlemiyormuş, aklına gelmiyormusum.
Daha önce aşık olmuş o duyguyu tatmış, aziyla yetinmek istemiyormus
Yurt dışındayım, ağlayabilecegim kimse yok yaninda, yataktan çıkamıyorum.
Yalnızlıkta ona bağlanmıştım, bana aile gibi olmuştu, ne yapacağımı bilmiyorum.
Yengeç burcu kendisi, bu bilgi ne işe yarar onu da bilmiyorum.
Bana yardim eder misiniz bacaklarımda kalkmak için güç bulamiyorum, midem ağrıyor iki gündür yatiyorum, yemek yiyemiyorum.
Ne yapayim ben, israrla mesajlar atiyorum yuzsuzce.
Kisaca nasıl çevireceğimi bilmiyorum ama i like you,i love you as a friend but not romantic way tarzi bir seyler söyledi.
Ben de aşkın geçici olduğunu bizim harika bir iliski yakaladığımızi arkadaşlığın kiymetli oldugunu yazdim.