- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi zeytinagaci
öf cocuk gelişimi bölümü açmış onu tercih etArkadaşlar ben mezun olalı çok oldu bu konuda bilgim yok
bana da yardım eder misiniz????
YGS den 340 puan ile tercih yapılacak (sıralama 182 BİN) bu YGS 3 puanı.
Liste şu şekilde:
1- Anadolu Üni. Açıköğretim Fak. SOSYAL HİZMET (bu yıl ilk defa açılıyormuş kontenjan 500 kişi)
2- Atatürk Üni. Açıköğretim Fak. SOSYAL HİZMET (kontenjan 2500 - geçen yılki puanı 316 puan YGS türü belli değil)
3- ?????
4- ????
bu ilk tercih gelebilir mi sizce, YGS sıralaması yazmıyor kılavuzda.
garanti olsun diye tercihlere başka açıköğretim ekleyeceğiz (4 yıllık olması lazım, atanabileceği ya da özelde iş sahası olan bölümler)
2 yıllık da olabilir ama kpss ataması "nispeten" iyi olan bölümler neler olabilir???????
a
öf cocuk gelişimi bölümü açmış onu tercih et
Eşim 2. tercihi olan Atatürk Üni. Uzaktan Eğitim Sosyal Hizmet Lisans programına yerleşti arkadaşlar.
Hayırlı olsun. Harç ne zamana kadar yatırılıyor. Birde kuzenim e kayıt yapmak istedi yapamadı. E devlet şifresiyle girdiğinde kazanmış olduğunuz unıversiteye başvurun diyor. Hatlarda devamlı meşgulmuş.
Bir bilginiz var mı ? Ne yapması gerekiyor ? 6 agustosa kadar kayıt yapmazsa oraya gitmesi gerekiyormuş, doğru mu ?
E devletten biz de yapamadık
Ataaof sayfasında obs sisteminden oluyor kayıt
Önce parayı yatıracak
Ayın 16 sına kadar zaman varmış
Önce internetten kayıt olup belgeleri göndercek Erzurum'a kayıt süresi içinde
evt biraz karışıkEvet önce harcı yatırması gerekiyormuş. Bir başka yerde de on kayıt yapmadan harç yatırmayın yazıyormuş. Ne çok karıştırmışlar.
Öğrenci Bilgi Sistemi on kayıt oluyor. E.Devlet on kayıt olmuyor asıl kayıt oluyor. Ne kadar para yatiracagini biliyor mu?evt biraz karışık
ama ön kayıt yapamıyoruz ki e devlet te diyor ki lise bilgileriniz sistemde bulunamadı
:)
bankamantikten de yatmıyormuş parası
eşim de çalışıyor gidip de yatıramıyor bankaya
napıcaz bilmiyorum
evt biraz karışık
ama ön kayıt yapamıyoruz ki e devlet te diyor ki lise bilgileriniz sistemde bulunamadı
:)
bankamantikten de yatmıyormuş parası
eşim de çalışıyor gidip de yatıramıyor bankaya
napıcaz bilmiyorum
16.son erzurum için arkadasta 16 yazmış hangi bölüm. ?Evet.. Vr e kayıt için zaman kısa. Sanırım 6 ' sına kadar.
Siz ya da başkası yatıramıyormuymuş ?
16.son erzurum için arkadasta 16 yazmış hangi bölüm. ?