- Konu Sahibi PastelBoya
-
model gerçekten iddialı ve çok şık..mükemmel taşırsın bence bu nişanlığı.da bişey sorcam duvağını da kullanmayı düşünüyomusun nişanda?duvağa pek rastlanılmaz nişanda o açıdan sordum:)
ok şekerim :) ben de nişanımda maviş olcam inş:) elbisem hazır tarih belirlenince provaya gidicem:)
nişanın nisan ayında olcak:))) ne güzel havalar da iyi olur inş nişanında:) bizim kar yağmur soğuk nasıl başedicem onu düşünüyorum kara kara
aynen canım 5 hafta kaldı :) söz yüzüğüm incecik tel gibi artık alyansıma kavuşmak istiyorummm:)))) evim için hazırlık yapmaya başlamak istiyorum:) koşturmak istiyorumm:)
canım bende kabarık sevenler kervanındayım =) ama nişanında düz bi abiye alma.. akrabalardan da abiye giyecek olan olursa senin farkın olmaz.. bence kabarık ve gösterişli bişi al ki erkek tarafından gelenler ,"gelin kız bu galiba" desinler zemuszemus
Kızlar bunlardan nişanlık olur mu??
Ve hangisi daha hoşşş??
Ve olursa hani renkler bu modelde güzel durur...kafamçokkarıştı
Öncelikle hayırlı olsun..
Allah tamamını erdirsin..
Ben kabarık nişanlıkları beğenmiorum o gelinliğe has bişeydir bence tabiki herkezin zewki farklıdır fakat eğer gelicek misafir gbi durcaksan daha can alıcı bişey seçebilrsn bu ilk resimdeki gbi..
Renk olarak dore veya mor hoş olabilr bnce cnm yaptırcağın yerinde fikrini alarak renk seçimi yapabilrsn..
Kızlar bunlardan nişanlık olur mu??
Ve hangisi daha hoşşş??
Ve olursa hani renkler bu modelde güzel durur...kafamçokkarıştı
Öncelikle hayırlı olsun..
Allah tamamını erdirsin..
Ben kabarık nişanlıkları beğenmiorum o gelinliğe has bişeydir bence tabiki herkezin zewki farklıdır fakat eğer gelicek misafir gbi durcaksan daha can alıcı bişey seçebilrsn bu ilk resimdeki gbi..
Renk olarak dore veya mor hoş olabilr bnce cnm yaptırcağın yerinde fikrini alarak renk seçimi yapabilrsn..
Canım bende gelinlik gibi kabaranları beğenmiyorum..Ve bunları kabarık olarak saymıyorum ayrıcaaa kuzenlerim şimdiden ben şua kadarlık abiye beğendim demeye başladılar benim ki biraz değişik olsun değil mi?? Nişanlanan olarakkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?