• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri tercihiniz nedir? (kabarık veya değil?)

ahh aralık olsa keşke...son gelişmeleri yazamadım oraya dimi ben..ocak ayına ertelendi nişanımız.kayınvalide hastanede maalesef:( 24 ocak diyoruz ama bi talihsizlik daha yaşamayalım da:(

nişanın nisan ayında olcak:))) ne güzel havalar da iyi olur inş nişanında:) bizim kar yağmur soğuk nasıl başedicem onu düşünüyorum kara kara

aynen canım 5 hafta kaldı :) söz yüzüğüm incecik tel gibi artık alyansıma kavuşmak istiyorummm:)))) evim için hazırlık yapmaya başlamak istiyorum:) koşturmak istiyorumm:)

zaman geçmek bilmiyo dimi ya:) geçiçek geçicek nişan da geçicek sonra söz gününün bitiminde dediğimi dicem yine...bu kadar mıydı???? :)))

canım bende kabarık sevenler kervanındayım =) ama nişanında düz bi abiye alma.. akrabalardan da abiye giyecek olan olursa senin farkın olmaz.. bence kabarık ve gösterişli bişi al ki erkek tarafından gelenler ,"gelin kız bu galiba" desinler zemuszemus

Kızlar bunlardan nişanlık olur mu??
Ve hangisi daha hoşşş??
Ve olursa hani renkler bu modelde güzel durur...kafamçokkarıştı

5809.jpg

5828.jpg

canım bende kabarık sevenler kervanındayım =) ama nişanında düz bi abiye alma.. akrabalardan da abiye giyecek olan olursa senin farkın olmaz.. bence kabarık ve gösterişli bişi al ki erkek tarafından gelenler ,"gelin kız bu galiba" desinler zemuszemus

Aynen canım bazıları da illa sade bir abiye olsun diyorlar yaa malesef olamaz sadece teyze kızlarım 7 tane ve hepsi abiyeliii olcak şimdiden biliyorum..Halamları,amcamları saymıyorum..:hulya:

Erkek tarafıda var 3-4 kişi..
Bizim düğünlerde çok giyinirler,süslüdürler mecburen bende öyle hafif kabarık olanları tercih edicem..

2 model de şahane..benim arşivimde de var bu modeller 1.ye özellikle bayılıyorum.istenilen renk tonunu bimiyorum ama 2. model nişanlık için ideal.1. model her halukarda favorim o da nişan için güzel bi alternatif olur.peki renk olarak ne düşünüyosun tatlım?

son soru bana kapak oldu:D:D tatlım uçuk pembe,mavi tonları fena olmaz aslında.ama her iki modelde de uçuk tonların yanısıra canlı renkler de hoş durur...valla bilemiyorum:((((

Ve hangisi daha hoşşş??

5809.jpg

Öncelikle hayırlı olsun..
Allah tamamını erdirsin..
Ben kabarık nişanlıkları beğenmiorum o gelinliğe has bişeydir bence tabiki herkezin zewki farklıdır fakat eğer gelicek misafir gbi durcaksan daha can alıcı bişey seçebilrsn bu ilk resimdeki gbi..
Renk olarak dore veya mor hoş olabilr bnce cnm yaptırcağın yerinde fikrini alarak renk seçimi yapabilrsn..

Ve hangisi daha hoşşş??

5809.jpg

Öncelikle hayırlı olsun..
Allah tamamını erdirsin..
Ben kabarık nişanlıkları beğenmiorum o gelinliğe has bişeydir bence tabiki herkezin zewki farklıdır fakat eğer gelicek misafir gbi durcaksan daha can alıcı bişey seçebilrsn bu ilk resimdeki gbi..
Renk olarak dore veya mor hoş olabilr bnce cnm yaptırcağın yerinde fikrini alarak renk seçimi yapabilrsn..

Canım bende gelinlik gibi kabaranları beğenmiyorum..Ve bunları kabarık olarak saymıyorum ayrıcaaa kuzenlerim şimdiden ben şua kadarlık abiye beğendim demeye başladılar benim ki biraz değişik olsun değil mi?? Nişanlanan olarakkaydirigubbakcemile5

ben nişanımdada kıpkırmızı kabarık bi abiye
düğünümdede kabarık gelinlik istiyorum ama kınamda tuvalet zemuszemus

Back