Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri tercihiniz nedir? (kabarık veya değil?)

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
arkadaşım nişanlık veya gelinliğin kabarık olmasından yana ben belden sonra çan şeklinde olan kabarık modelleri beğeniyorum diyorum o ise, gelin dediğin kuğu gibi olmalı..kabarık olmalı,herkesten farklı olmalısın diyor..
nişanımda ben daha abiye tarzı şeyler giymeyi düşünüyorum dedim olur mu canım kabarık giy diyor sizce??
bunlar insanların beğenisine kalmış ama ne düşündüğünüzü merak ediyorum arkadaşlarCADIARZU

gelinlikte bunlar benim favorilerimdir :)
1. farklı bir rengi hoş olabilecekse nişanlık olarak hoş olur diye düşünüyorum :)

düz olarakta bu çok güzel kına gecesinde kına yakılmadan önce giyilebilir sanırım

Son düzenleme:
bnm nişanlığım kabarık değilde
normal abiyeydi

ama gelinliğim olabildiğine kabarık oldu:)
öyle istyordum

bnm nişanlığım kabarık değilde
normal abiyeydi

ama gelinliğim olabildiğine kabarık oldu:)
öyle istyordum

çok şık abiyeler var gerçekten bende o tarz birşey düşünüyorum..ama bizim düğünler de abiye giyen çok olur,o yüzden sanırım nişanda da hafif kabarıklardan tercih edicem

bende gelinligin kabarık olmasından yanayım gosterisli olsun prenseslerin elbiseleri gibi:)

sen kendin nası beğeniosan kendini neyin içinde görmek istiosan öle giyin

ben kendim için sölicek olursam daha o günlere çok var ama şimdiden düşünüorm anca karar veririm çnkü=)))

ben gelinlikte kesinlikle ve kesinlikle kabarık tercih edeceğim. ama nişanlıkta kabarığı sevmiyorum. o yüzden abiye bir elbise aldım.

ben gelinlikte kesinlikle ve kesinlikle kabarık tercih edeceğim. ama nişanlıkta kabarığı sevmiyorum. o yüzden abiye bir elbise aldım.

bizim buralarda uzak yakın herkes abiye giyer mesela bayramdan bayrama bile gördüğüm akrabam bi bakmışsın düğünde abiye abiyeli çok olur yanii o yüzden biraz daha farklı olmak zorunda ama kabarık bende tercih etmiyorum en azından belden genişçe kabaranlar varya onları

normal abiyeyi her zman giyebilirim ama kabarığı başka zaman giyemem diye düşündüm
ilk gelinlik güzelmiş

vücut müsaitse ben en son yeni cikan kalcaya kadar dar olan modellere hastayim
8yil öncesi olsaydi mutlaka senin eklediklerinden biri olurdu canim
zevkler ve renkler tartisilmaz
oysaki ben abartiyi cok severim özel günlerde
ama sansima hicbiride istedigim gibi olmamisdi
ama onun yerine binlerce kez sükür olsunki 8yildir cok mutluyum

kesinlikle eklediklerinden daha kabarık daha gösterişli gelinlik isterimzemuszemus
nişanlığı kabarık sevmiyorum nişanlıkta gelinlik gibi kabarık olursa bence zevki kalmaz
nişanda sade şık bir abiye tercihim..

Son düzenleme:
bende kabarık olmasından yanayım
çünkü bizim düğünlerde yakınlar abiye giyiyor benim farkım kalmaz o zaman diğerlerinden
en iyisi kabarık
hem bir daha nerede giyebileceksin ki öyle bi kıyafeti
abiye tarzını giyebilirsin ama

Canım sanırım nişanlığı dahi kabarık seçmek zorundayım..Nişanda zaten farklı bir mekanda olacak ama abiye tarzı giyemeyeceğimm malesefkii abiyeleri de kınada giyerim artık..
2'de kabarık olacağına göre niaşnlık daha sade olur sadece kabarık olur..Gelinlikte kabarık taşlı (abartılmadan) yada desenlii falan olur ama ikisi birden çok kötü duruyor bence..

nişanlığım için düz abiye seçmeye çıkmıştım kabarık bi nişanlık kiralayıp döndüm evime.abiyeyi herzaman giyersin ama kabarık nişanlığı bidaha giyemezsin hem nişanın dışarda olcak dediler bana da mantıklı gelmişti.düğünümde de kesinlikle kabarık bi model istiyorum.yalnız belden aşağısı bol gelinlik beğeniyorsun sanırım.ben netten model bakmıştım bol bol bende seviyorum o tarzı çünkü.ekleyim bikaç resim sana da fikir olur belki arkadaşım...

Eklentiler

• $2349_0.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 81
  • $abiye-8.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $5265FC_668_L.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $a05-06-3.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 99
  • $estella.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 65
bunlar nişanlıktı.son model gelinlik.

Eklentiler

• $img0.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $RD156_U8L0119cymk.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 50
  • $mezuniyet_228.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $gelindamatabiye3nj6.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 80
  • $009maggiesotterosd3.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 106
bunlar da istediğin tarz gelinliklerden bikaçı...umarım yardımı olur:)

Eklentiler

• $19b.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $17.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 82
  • $4910_117622063942_22339268942_2889145_1618139_n.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $vi.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 73
  • $pronovias.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 126

hmm eğer öyleyse dediğin gibi biraz farklı olmasında fayda var.

bu benım kesınlıkle nısan ıcın dusundugum favorı modelım bı yıldır saklıyorum bu resmı

model gerçekten iddialı ve çok şık..mükemmel taşırsın bence bu nişanlığı.da bişey sorcam duvağını da kullanmayı düşünüyomusun nişanda?duvağa pek rastlanılmaz nişanda o açıdan sordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…