Tercihh yapacaklarr.

beliiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
65
5
Herkese iyi geceler kafam cok karisik hayirlisiyla tercih yapicaz ama kafam cok karisik ne yazicamada karar verdim ama bilmiyorum isde 4 yillik olurmu olmazmi eger gidersem devlet yurdumu ozel mi nasil insanlarla karsilasicaz ortam nasil olcak bilmiyorum isde kafam cok karisik surekli netten bolum bak puan bak basari sirasi bak hayirlisiyla tercih yapsakda guzel yerleri bi kazansak nasil rahatlicaz konuyu acmamin sebebi de tercih yapcak olanlar varsa dertleseljm diye actim bekliyorum tercihcileri :)

aynı durumdayım ya kafam çorba oldu ne zormuş. sürekli ders içeriğine falan bakıyorum bide :KK53:

Aynen cok zormus yazayimmi tutarmi tutmazmi ilerde is imkanlari nasill yarin basliyor 14 temmuza kadar degilmi tercihler birde sey nereyi dikkate alarak tercih yapcaz biliyomusun

özel yurtlar mümkün mertebe en son tercihiniz olsun arkadaşlar. sözleşme yapıyorlar, senet imzalatıyorlar falan bi sıkıntı yaşasan, ayrılmak istesen sözleşme bitmeden zor yani ona göre iyi düşünüp karar verin.
devlet yurdu ilk sene gidilen şehrin, okulun ortamının tanınması açısından ilk yıl için mantıklı bi tercih ama 4 yıl boyunca orada kalmak yürek ister. ailenizin imkanı varsa 2. sene falan eve çıkın ve olabiliyorsa 2 kişi çıkın çünkü evin de sorunları bitmez.
hayat zor arkadaşlar 4-6 kişiyle falan aynı odada kalmak, uyum sağlamak falan çok zor ben yaşıyorum ve bıktım artık keşke aileme zamanında kafa tutsaymışım yurttan ayrılıp evde falan kalmak için. özel yurtta 4 kişiyle aynı odada kalmak daha da zor yalnız hem de pahalı. yurt hayatı baştan güzel gibi görünebilir yalnızlığı sevmeyen insanlar için ama bi süre sonra bayıyor yaşanan anlaşmazlıklar olabiliyor, hiç kendine ait bir alanın yok,o kadar kız bi arada,dedikodu had safhada vs. benim sinirlerim çok yıprandı ama her insan aynı değil tabi. sorularınız olursa cevaplarım arkadaşlar.

Aynı durumdayım zor bi surecteyiz umarım güzel sonuçlanır :)

Aynen cok zormus yazayimmi tutarmi tutmazmi ilerde is imkanlari nasill yarin basliyor 14 temmuza kadar degilmi tercihler birde sey nereyi dikkate alarak tercih yapcaz biliyomusun

Başarı sıralamasına bakarak tercih yapmak gerek, puanlar o seneki sınavın zorluğuna göre düşük ya da yüksek olabiliyor çünkü.

özel yurtlar mümkün mertebe en son tercihiniz olsun arkadaşlar. sözleşme yapıyorlar, senet imzalatıyorlar falan bi sıkıntı yaşasan, ayrılmak istesen sözleşme bitmeden zor yani ona göre iyi düşünüp karar verin.
devlet yurdu ilk sene gidilen şehrin, okulun ortamının tanınması açısından ilk yıl için mantıklı bi tercih ama 4 yıl boyunca orada kalmak yürek ister. ailenizin imkanı varsa 2. sene falan eve çıkın ve olabiliyorsa 2 kişi çıkın çünkü evin de sorunları bitmez.
hayat zor arkadaşlar 4-6 kişiyle falan aynı odada kalmak, uyum sağlamak falan çok zor ben yaşıyorum ve bıktım artık keşke aileme zamanında kafa tutsaymışım yurttan ayrılıp evde falan kalmak için. özel yurtta 4 kişiyle aynı odada kalmak daha da zor yalnız hem de pahalı. yurt hayatı baştan güzel gibi görünebilir yalnızlığı sevmeyen insanlar için ama bi süre sonra bayıyor yaşanan anlaşmazlıklar olabiliyor, hiç kendine ait bir alanın yok,o kadar kız bi arada,dedikodu had safhada vs. benim sinirlerim çok yıprandı ama her insan aynı değil tabi. sorularınız olursa cevaplarım arkadaşlar.

Soylediklerinize katiliyorum tanidigim da devlet yurdunda kalmisti oda yemek bakimindan falan hic sorun cekmedigini soylemisti devlet yurdununda cikmasi var hic olmasi yuksek ucretli devlet yurdu varmis daha az insan insan oluyomus odalarda ozel yurt sikinti sozlesme falan gittigin yere gore fiyat degisir ama yine de yuksekj ucretler anlasma sorunu cekmicegimi dusunuyorum fakat her cesitninsan var kafamizin uymadigi cikar mutlaka nediyeyim hakkimizda hayirlisi olsun her zaman.

Ben bi kazanayım da yurt falan hiç önemli değil yemek yemesemde olur kızlar yanımda dedikodu etsede olur.Yeterki kazanaymda şu acayip stresli dönem bi geçsin gitsin :KK42:

Ben bi kazanayım da yurt falan hiç önemli değil yemek yemesemde olur kızlar yanımda dedikodu etsede olur.Yeterki kazanaymda şu acayip stresli dönem bi geçsin gitsin :KK42:
:)) aynen öncelik biyerleri kazanmak onlar biraz geri planda .

X