Kimya ile biyolojiyi yukarılara alma
Yukarılara matematik,istatistik yazman daha mantıklı
Benimde tercihlerimde Celal Bayar var bu arada
Bi arkadaş okuyo,memnundu
mühendislik fakültesinde bilgisayar mühendisliğini yazıcam yeni açılmış belki kazanmak nasip olur başörtüsü sorunu varmıdır acaba orda?
Kesin bişey söyleyemem tabi ama zannetmiyorum ya
O konu kapandı artık
Bilgisayar müh. yazacaksan ilk tercihin olacak değil mi ?
inşallah izmirde bi ünide vardıda haberlere çıkmıştı ya bi ara ondan korkuyorum :S inşallah kalmamıştır
şu an 3. sırada ama değişebilir. gazi ünisinde bilgisayar mühendisliği mtok açılmışta onu üstte mi yazsam altamı yazsam karar veremedim :S
6 tane bilgisayar mühendisliği yazdım ama sırasını nasıl yapsam bilmiyorum :S
Canım sen gıda ve kimya müh. yazmayı düşüyodun bi ara
6 tane bilgisayar müh. senin için tehlikeli değil mi biraz :44:
tehlike derken ne yönden dedin canım?
bilgisayar mühendisliğini hep istiyordum da puanım iyi değil diye olmaz diye gıda yada kimya düşünüyordum. 6 tane yeni açılmış bu fırsatı değerlendiriyim dedim
Yeni açılan yerleri sadece bizler görmüyoruz canım,o yüzden tehlike olabilir dedim
Yazdığın şehrin çevresindeki üniversitelerin sırlamalarına bak genelde benzer olur sıralamaları
Sen bilirsin tabi,umarım gelir
Rehberlik hocan mı yazdırdı ?
hocamla bi kere görüştük ona kalsa elazığa gidiyorum ilk tercihe yazıp :) bilgisayar mühendisliğinden henüz haberi yok yarın gitcem yanına bakalım o ne dicek. bilgisaya rmühendisliğinden sonra gıda kimya yazcam açıkta kalmam dimi? ikinci senem olduğu için önemli olan açıkta kalmamak bnm için.
Bence sırf açıkta kalmamak için matematik, iktisat, işletme yazma hele hele biyoloji, kimya asla yazma.
Açıkta kalmaman için diyorum zaten canım
Çok yüksekten başlama bana kalırsa,puanından aşağılara doğruda in sonlara doğru
Hocan ne diyecek bakalım
öğretmenlikleri istemiyorum, jeofizik jeoloji çevre imalat matalurji mühendisliklerini istemeyince geriye onlardan başka seçenek kalmıyoki :S
İyide sırf açıkta kalmayayaım ünv mezunu oluyum diye okunmaz ki...Bak o kadar ünv mezunu işsiz var
Bence iyice bölümleri bi araştır derim..
Sen hangi bölümü istiyosun
Ne yaptın canım bilgisayarlar duruyo mu hala ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?