• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tercih :)

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
25 tane yer yazdım 5 tane tercih hakkım kaldı :) sayısalcıyım
matematik, istatistik, işletme, iktisat, (aslında dördünüde istemiyorum ama açıkta kalmamak için önüme geleni yazıyorum) bana en cazip geleni işletme gibi ama sizede sormak istedim

hangisini önce yazıyım?
birde son 6 tercihe kimya ve biyoloji yazmıştım yukarı onlarımı alıyım yoksa?

Matematik, istatistik, iktisat ve işletme arasında bir sıralama yapacaksan şöyle olmalı:
1. matematik
2. iktisat
3. işletme
4. istatistik

Kimya ile biyolojiyi yukarılara alma
Yukarılara matematik,istatistik yazman daha mantıklı
Benimde tercihlerimde Celal Bayar var bu arada
Bi arkadaş okuyo,memnundu

Kimya ile biyolojiyi yukarılara alma
Yukarılara matematik,istatistik yazman daha mantıklı
Benimde tercihlerimde Celal Bayar var bu arada
Bi arkadaş okuyo,memnundu

mühendislik fakültesinde bilgisayar mühendisliğini yazıcam yeni açılmış belki kazanmak nasip olur başörtüsü sorunu varmıdır acaba orda?

mühendislik fakültesinde bilgisayar mühendisliğini yazıcam yeni açılmış belki kazanmak nasip olur başörtüsü sorunu varmıdır acaba orda?

Kesin bişey söyleyemem tabi ama zannetmiyorum ya
O konu kapandı artık
Bilgisayar müh. yazacaksan ilk tercihin olacak değil mi ?

Kesin bişey söyleyemem tabi ama zannetmiyorum ya
O konu kapandı artık
Bilgisayar müh. yazacaksan ilk tercihin olacak değil mi ?

inşallah izmirde bi ünide vardıda haberlere çıkmıştı ya bi ara ondan korkuyorum :S inşallah kalmamıştır
şu an 3. sırada ama değişebilir. gazi ünisinde bilgisayar mühendisliği mtok açılmışta onu üstte mi yazsam altamı yazsam karar veremedim :S
6 tane bilgisayar mühendisliği yazdım ama sırasını nasıl yapsam bilmiyorum :S

inşallah izmirde bi ünide vardıda haberlere çıkmıştı ya bi ara ondan korkuyorum :S inşallah kalmamıştır
şu an 3. sırada ama değişebilir. gazi ünisinde bilgisayar mühendisliği mtok açılmışta onu üstte mi yazsam altamı yazsam karar veremedim :S
6 tane bilgisayar mühendisliği yazdım ama sırasını nasıl yapsam bilmiyorum :S

Canım sen gıda ve kimya müh. yazmayı düşüyodun bi ara
6 tane bilgisayar müh. senin için tehlikeli değil mi biraz :44:

Canım sen gıda ve kimya müh. yazmayı düşüyodun bi ara
6 tane bilgisayar müh. senin için tehlikeli değil mi biraz :44:

tehlike derken ne yönden dedin canım?

bilgisayar mühendisliğini hep istiyordum da puanım iyi değil diye olmaz diye gıda yada kimya düşünüyordum. 6 tane yeni açılmış bu fırsatı değerlendiriyim dedim

tehlike derken ne yönden dedin canım?

bilgisayar mühendisliğini hep istiyordum da puanım iyi değil diye olmaz diye gıda yada kimya düşünüyordum. 6 tane yeni açılmış bu fırsatı değerlendiriyim dedim

Yeni açılan yerleri sadece bizler görmüyoruz canım,o yüzden tehlike olabilir dedim
Yazdığın şehrin çevresindeki üniversitelerin sırlamalarına bak genelde benzer olur sıralamaları
Sen bilirsin tabi,umarım gelir
Rehberlik hocan mı yazdırdı ?

Yeni açılan yerleri sadece bizler görmüyoruz canım,o yüzden tehlike olabilir dedim
Yazdığın şehrin çevresindeki üniversitelerin sırlamalarına bak genelde benzer olur sıralamaları
Sen bilirsin tabi,umarım gelir
Rehberlik hocan mı yazdırdı ?

hocamla bi kere görüştük ona kalsa elazığa gidiyorum ilk tercihe yazıp :) bilgisayar mühendisliğinden henüz haberi yok yarın gitcem yanına bakalım o ne dicek. bilgisaya rmühendisliğinden sonra gıda kimya yazcam açıkta kalmam dimi? ikinci senem olduğu için önemli olan açıkta kalmamak bnm için.

hocamla bi kere görüştük ona kalsa elazığa gidiyorum ilk tercihe yazıp :) bilgisayar mühendisliğinden henüz haberi yok yarın gitcem yanına bakalım o ne dicek. bilgisaya rmühendisliğinden sonra gıda kimya yazcam açıkta kalmam dimi? ikinci senem olduğu için önemli olan açıkta kalmamak bnm için.

Açıkta kalmaman için diyorum zaten canım
Çok yüksekten başlama bana kalırsa,puanından aşağılara doğruda in sonlara doğru
Hocan ne diyecek bakalım

Bence sırf açıkta kalmamak için matematik, iktisat, işletme yazma hele hele biyoloji, kimya asla yazma.

öğretmenlikleri istemiyorum, jeofizik jeoloji çevre imalat matalurji mühendisliklerini istemeyince geriye onlardan başka seçenek kalmıyoki :S

Açıkta kalmaman için diyorum zaten canım
Çok yüksekten başlama bana kalırsa,puanından aşağılara doğruda in sonlara doğru
Hocan ne diyecek bakalım

aşağılarada indim canım bnm sıralamam 150bin 178binle alan gıdayıda yazdım 234binle alan kimya mühendisliğinide yazdım

hocam şehir bölge planlamayıda yaz demişti ama erkek ağırlıklı olur sınıf diye hemde erkek işidir diye yazmak istemiyorum bi bilgin varmı bu meslekle ilgili

Son düzenleme:
öğretmenlikleri istemiyorum, jeofizik jeoloji çevre imalat matalurji mühendisliklerini istemeyince geriye onlardan başka seçenek kalmıyoki :S

İyide sırf açıkta kalmayayaım ünv mezunu oluyum diye okunmaz ki...Bak o kadar ünv mezunu işsiz var
Bence iyice bölümleri bi araştır derim..
Sen hangi bölümü istiyosun

İyide sırf açıkta kalmayayaım ünv mezunu oluyum diye okunmaz ki...Bak o kadar ünv mezunu işsiz var
Bence iyice bölümleri bi araştır derim..
Sen hangi bölümü istiyosun

ikinci yılım bi daha hazırlanmayı düşünmüyorum.
bilgisayar mühendisliğini istiyorum ama 150bindeyim :( yeni açılan yerler var birde mtoklar var sadece bnm gibi lsede bilgisayar okuyanları alıyolar ondan ümitliyim biraz :S

öncelikle merhabalar yeni üye oldum da :D

Canım dediğin başörtüsüyle ilgili sorun olan yer Ege, ama orda da öğrencileri almayanlar açığa alını yani hiç korkma her türlü yasal hakka başvurabiliriz. Zaten arkadaşlarda da demiş artık böyle bi sorun yok.:) Bu arada ben de yazdım yeni açılan yerleri bakalım girebilcez mi :D inşallah istediğin neyse onu kazanırsın, hakkında hayırlısını.

şehir bölgenin çoğu kız arkadaşım okuyor ordan biliyorum yaptığı işte mimarlığa çok benziyor senin yerinde olsam yazardım ama mimarlık gibi olduğu için pek gözüm kesmedi açıkcası proje derslerin olcak çünkü ama önü açık bir bölüm bence özelde iyi maaş aldıklarını duydum.

Back