Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bilgisi olan var mı dedim yoksa yorumunuza da gerek yokrehber öğretmeni ile görüş bence biz ne bilelim
Edebiyatım sizinki kadar iyi olsa okurdum zaten. Teşekkür ederim.'Bayan' değil 'kadın'.
'LYS sınavına girdim' değil 'LYS'ye girdim'
'Yapacam' değil 'yapacağım'.
'Bölüm de yazıp coğrafya mı okusam' felsefe ve coğrafya da bölüm?
Türk dili ve edebiyatı öneriyorum :)
Ya halden anlayan olunca nasıl da mutlu oldum. BDV değil bildiğiniz TDK. Teşekkür ederim yorumunuz için:)Kararsız kalınan bir konuda soru sorulmuş bu yanıtlar nedir böyle :) gramer bilgisi sunmak isteyenler, rehber öğretmene yönlendirenler.. ilginç! yardımcı olabilecek bir yanıtınız yoksa yazmayın olsun bitsin. soruya gelince her üç bölümün de atanma durumlarına bir bakın derim ya da iş alanlarına. bitirince pişman olacağınız bir bölüm olmasın.
Aynen. Çok gıcık cevaplar yazılmış. Şaşırdım bende..Kararsız kalınan bir konuda soru sorulmuş bu yanıtlar nedir böyle :) gramer bilgisi sunmak isteyenler, rehber öğretmene yönlendirenler.. ilginç! yardımcı olabilecek bir yanıtınız yoksa yazmayın olsun bitsin. soruya gelince her üç bölümün de atanma durumlarına bir bakın derim ya da iş alanlarına. bitirince pişman olacağınız bir bölüm olmasın.