• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih meselesi...

honey93

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
56
34
288
Selam bayanlar. Ben 2 yıllık muhasebe mezunuyum. Bu sene LYS' ye girdim ve AÖF tercihi yapacam. Felsefe ve sosyoloji yazdım ama sıralama konusunda kararsızım. Coğrafya da mı yazsam diyorum. Aklım karışık bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
:işsiz:rehber öğretmeni ile görüş bence biz ne bilelim

Bana göre bölüm yazıp coğrafya olmalı. İleriyide düşünmek lazım iş alanı olarak. Ben liseden muhasebe mezunuyken şuan sağlıkçıyım. Umarım hayırlısı olur hakkınızda..:KK200:

'Bayan' değil 'kadın'.
'LYS sınavına girdim' değil 'LYS'ye girdim'
'Yapacam' değil 'yapacağım'.
'Bölüm de yazıp coğrafya mı okusam' felsefe ve coğrafya da bölüm?
Türk dili ve edebiyatı öneriyorum :)

Sizi tanımıyorum ama bu çıkışınızı forumdaki her postta görmek isterim, maden böyle ulvi bir görev edinmişsiniz. Biz de bilgilenelim.
Teşekkürler.

Kararsız kalınan bir konuda soru sorulmuş bu yanıtlar nedir böyle :) gramer bilgisi sunmak isteyenler, rehber öğretmene yönlendirenler.. ilginç! yardımcı olabilecek bir yanıtınız yoksa yazmayın olsun bitsin. soruya gelince her üç bölümün de atanma durumlarına bir bakın derim ya da iş alanlarına. bitirince pişman olacağınız bir bölüm olmasın.

Kararsız kalınan bir konuda soru sorulmuş bu yanıtlar nedir böyle :) gramer bilgisi sunmak isteyenler, rehber öğretmene yönlendirenler.. ilginç! yardımcı olabilecek bir yanıtınız yoksa yazmayın olsun bitsin. soruya gelince her üç bölümün de atanma durumlarına bir bakın derim ya da iş alanlarına. bitirince pişman olacağınız bir bölüm olmasın.
Ya halden anlayan olunca nasıl da mutlu oldum. BDV değil bildiğiniz TDK. Teşekkür ederim yorumunuz için:)

Aynen. Çok gıcık cevaplar yazılmış. Şaşırdım bende.. :duduk:

Felsefe ve Sosyoloji iyidir. Coğrafya'nin iş alanlarını bilmiyorum. Farklı gruplara da bakın isterseniz. Rehber öğretmenler sizi daha fazla yönlendirecektir.
Yeni bir iş alanı mi istiyorsunuz yoksa kendinizi geliştirmek mi ona karar vererek hareket etmenizi öneririm.

ilgi alanınızla alakalı daha çok.
felsefe keyiflidir, sosyolojiyi de severim ama coğrafya ya hiç yakın olmamışımdır öğrenciliğim boyunca.
siz de kendinizce bir sıralama yapın. hangisini okumaktan keyif alırım diye düşünün mesela.
iş imkanı açısından nasıl olur bilemiyorum ama.

Back
X