How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tercih Listesi

CioccolatoRosa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
28
5
88
Merhaba arkadaşlar. Bu sene sınava 2. girişimdi ve puanım sıralamam geçen yıldan düşük geldi. Şimdi geçen sene tercih yaptım ama tercihi birinden yardım almayarak yaptım o yüzden hata yapmışım ve yerleşemedim. Bu sene aynı duruma düşüp açıkta kalmak istemiyorum. Hem önlisans ve lisans bölümlerinden tercih yapacağım. Bildiğim kadarıyla 4 yıllıkları başarı sıralamasına, 2 yıllıkları ise puana göre yapıyoruz. Ki zaten 2 yıllıkların başarı sıralaması ösym'nin ön bilgi amaçla yayınladığı klavuzda da yok. Geleyim asıl meseleye ''Daha önce yerleşmiş olan arkadaşlar tercihlerini neye göre yaptı ve nasıl yerleşti?'' Bu konuda yardıma ihtiyacı olan bir tek ben değilimdir eminim acil yardım bekliyorum sizden :15::16:

öncelikle sana şunu söyleyim dört yıllıkta sıralama iki yıllıkta puan diye bir şey yok bu tamamen şehir efsanesi her ikisinde de önemli olan sıralamadır o yüzden tercihini sıralamaya göre yapmalısın :)

Merhaba arkadaşlar. Bu sene sınava 2. girişimdi ve puanım sıralamam geçen yıldan düşük geldi. Şimdi geçen sene tercih yaptım ama tercihi birinden yardım almayarak yaptım o yüzden hata yapmışım ve yerleşemedim. Bu sene aynı duruma düşüp açıkta kalmak istemiyorum. Hem önlisans ve lisans bölümlerinden tercih yapacağım. Bildiğim kadarıyla 4 yıllıkları başarı sıralamasına, 2 yıllıkları ise puana göre yapıyoruz. Ki zaten 2 yıllıkların başarı sıralaması ösym'nin ön bilgi amaçla yayınladığı klavuzda da yok. Geleyim asıl meseleye ''Daha önce yerleşmiş olan arkadaşlar tercihlerini neye göre yaptı ve nasıl yerleşti?'' Bu konuda yardıma ihtiyacı olan bir tek ben değilimdir eminim acil yardım bekliyorum sizden :15::16:

geçen yılın taban puanlarını baz al.. senin puanından daha yüksek kalan istediğin bölümlerden başla kesin girebileceğin bölümlere kadar yaz.. olabilir bir puanla açıkta kalman pek mümkün olmaz bu şekilde..

Google'a tercih robotu yaz ilk cikana tikla tc ni falan yaz o senin sonuc belgeni ceksin sonra robot sana bi liste hazirlasin onu bi incele

Merhb tercihini puana göre değil sıralama göre yap kesinlikle. Mesela sen 30binde misin? 25bin olan yerden itibaren başarı sıralamasına göre tercih yapmaya başla. Daha yüksek yerden de başlaybilirsin ama ben bu sene puanların çok oynayacağını düşünmüyorum. Yine de her zaman umut vardır. Ben başarı sıralamamdan 20bin yüksek bi yer kazandım :)

Merhb tercihini puana göre değil sıralama göre yap kesinlikle. Mesela sen 30binde misin? 25bin olan yerden itibaren başarı sıralamasına göre tercih yapmaya başla. Daha yüksek yerden de başlaybilirsin ama ben bu sene puanların çok oynayacağını düşünmüyorum. Yine de her zaman umut vardır. Ben başarı sıralamamdan 20bin yüksek bi yer kazandım :)

Çok iyi ya bana yardım eder misin ben sana göndersem sıralamamı puanları mı ve istediğim yerleri sen yapsan benim tercih listemi olur muu? :)

Açıkçası çok bilgili değilim ama tavsiyede bulunurum sen kendin düzenlersin

Tamam canım olur bugün içerisinde atacağım sana mesaj teşekkür ederim şimdiden :) Dershanedeki hocalarımdan da yardım alacağım ama sizin gibi kazananlardan da yardım almak istiyorum ben :)

Back