Tercih dönemi. Yardım :(

Batmanı gözün kapalı yazabilirsin.oradan geldim, terör vs hiç yok, onun dışında baya baya gelişmiş bir şehir.merkezinden bahsediyorum.
İklimi de sıcak, babam geldiğimize üzüldü,ne güzel hava sıcaktı diyor, insanı da çok iyi.bu arada baya benimsemişim ben orayı galiba :)

İklimi de sıcak, babam geldiğimize üzüldü,ne güzel hava sıcaktı diyor, insanı da çok iyi.bu arada baya benimsemişim ben orayı galiba :)
Böyle güzel şeyler duymak ne kadar güzel :) ben Adanalıyım. Şuan Ankara'da yaşıyorum. Ama hayatım boyunca Adana'dan daha Doğu'ya gitmedim. Televizyonlardan gördüğümüz kadarıyla biliyorum. O da ne yazık ki hiç iç açıcı değil.

Ya merkezi okullar iyi küçük bi yer ama her şey var zorlanmazsınız haliliyeyi bi daha düşün okul müdürleriyle irtibata geç bence

Emin olun doğuda o kadar güzel şehirler var ki Batı'dan daha iyi şehirler kültürüyle tarihiyle iyi ki Van da görev yapmışım bi daha olsa yine yaparım

Bende çok zor bir dönemde gittim bu yaz atandım. Çok zorlandım inan,birde çocuğum,annem babam birlikte gittik. Biz edirneliyiz, istanbuldan doğuya gitmişliğimiz yoktu düşün.tabiki kendi doğup büyüdüğün yer gibi olamaz ama hiç korktuğun gibi değil. Batman en gelişmiş şehirlerden birisi, evler lüks,avm si aradığın herşey var. Hakkında hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim. İçini ferahlattınız. Mutlaka yazacağım.

Bazı okulları çok kötü kuzenim görev yaptı ordan biliyorum Veli profili ve eğitim seviyesi düşük

Umarım size Antep ya da Urfa merkez gelir çok güzel şehirler çok memnun kalırsınız

Kuzenimle konuştum şimdi haliliyedeki bir çok okul iyiymiş eyübiye iyi değilmiş yanlış bilgi vermek istemiyorum yeni konuştum

Kuzenimle konuştum şimdi haliliyedeki bir çok okul iyiymiş eyübiye iyi değilmiş yanlış bilgi vermek istemiyorum yeni konuştum
İkisini de yazdım artık nasibimde hangisi varsa o olur inşallah. Sizde Urfa nın arasına Van mı yazayım yoksa tüm Urfa'lardan sonra mı Van yazayım ?

Evet Edremit harika bi yer ve Van'a çok yakın o yüzden puanı yüksek bi sene kalacaksın gidip gelme durumun olacak gerçi hava alanı var o yüzden sorun olmaz sadece siyasi açıdan şuan çok iyi değil hakkında hayırlısı olsun

Antep Urfa Van Batman ve Iğdır yazdım.
Benim için dua edin olur mu?
Neresi hayırlıysa orası olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…