Canım İstabul açılmadı. Gaziantep ten başlıyor Doğu'ya doğru hep. Yanı tüm tercihler Doğu olmak zorunda.Ayrıca evliyim. 1 yıl sonra eş durumu tayini isteyeceğimKuzenim agustos atamasinda ilk 600deydi sinif ogretmenliginde. Karsin sususz ilcesine atandi. Genel anlamda memnun fakat ev bulmakta sorun yasadi. Kaloriferli ev pek yokmus. Onun disinda guvenlik acisindan zaten hergun haberlerde duydugun yerleri yazma istersen. Ayrica dogu gorevimi tamamliyim diyosan illaki dogu illeri yazmak zorunda diilsin. Istanbulun bile dogu sayilan ilceleri var. Diger illerinde oyle. Kosullarini arastirip oralari tercih edebilirsin. Her halukarda zaten zor sartlarda calisacaksin.
Anladim canim allah yardimcin olsun. O zaman en azindan daha az sorunlu bolgeleri yazmayi dene. Birde mutlaka okul mudirluklarini ara. Okul hakkinda bilgi al. Ben ilk atandigimda merkez diye yazdigim yer merkeze 90km uzaklikta cikmisti. Iyi arastir. Karda kista bi ton sorun yasarsin sonra.Canım İstabul açılmadı. Gaziantep ten başlıyor Doğu'ya doğru hep. Yanı tüm tercihler Doğu olmak zorunda.Ayrıca evliyim. 1 yıl sonra eş durumu tayini isteyeceğim
Çok zor gerçekten. 2 gündür gecemi gündüzüme kattım hala ortada bir liste yokAnladim canim allah yardimcin olsun. O zaman en azindan daha az sorunlu bolgeleri yazmayi dene. Birde mutlaka okul mudirluklarini ara. Okul hakkinda bilgi al. Ben ilk atandigimda merkez diye yazdigim yer merkeze 90km uzaklikta cikmisti. Iyi arastir. Karda kista bi ton sorun yasarsin sonra.
Oyle tabi hakkinda hayirlisi. Allah gonlune gore versin. Tam olarak hangi sehirler acik bilmiyorum ama arkadasim batmanda calismisti cok begenmisti orayi. Kuzenim de karstan memnun. Antep zaten dogu bile sayilmaz. Malatya guzel yer gittim gordum bi kac ilcesini. Sivasin gürün ilceside yol ustu kucuk sevimli biyer. Bi arkadasim da mardinde calismisti ama oralar suan karisik sanirim.Çok zor gerçekten. 2 gündür gecemi gündüzüme kattım hala ortada bir liste yokhayırlısı olur inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah. Malatya ve Sivas açılmadı maalesef. O yüzden Urfa'ya yüklendim :) yarına kadar birkaç yer daha ekleyeceğim ama karar veremiyorum :)Oyle tabi hakkinda hayirlisi. Allah gonlune gore versin. Tam olarak hangi sehirler acik bilmiyorum ama arkadasim batmanda calismisti cok begenmisti orayi. Kuzenim de karstan memnun. Antep zaten dogu bile sayilmaz. Malatya guzel yer gittim gordum bi kac ilcesini. Sivasin gürün ilceside yol ustu kucuk sevimli biyer. Bi arkadasim da mardinde calismisti ama oralar suan karisik sanirim.
Urfanin sınıra yakin yerleri sorun olabilir mumkun oldugunca ic taraflari yaz. Igdir falan varsa oralarida yazabilirsin. Bir kuzenim orda calismisti. Baya memnundu. Agrida guzelmis ama dogubeyazit cok sogukmus bi kuzenim orda askerlik yapti o soylemisti ben soyluyorum ama oralar varmi listede bilmem.Teşekkür ederim canım inşallah. Malatya ve Sivas açılmadı maalesef. O yüzden Urfa'ya yüklendim :) yarına kadar birkaç yer daha ekleyeceğim ama karar veremiyorum :)
Evet ağrı ve Iğdır var. Bir araştırayım oraları. Çok sağol canım teşekkür ederim.Urfanin sınıra yakin yerleri sorun olabilir mumkun oldugunca ic taraflari yaz. Igdir falan varsa oralarida yazabilirsin. Bir kuzenim orda calismisti. Baya memnundu. Agrida guzelmis ama dogubeyazit cok sogukmus bi kuzenim orda askerlik yapti o soylemisti ben soyluyorum ama oralar varmi listede bilmem.
Aynen öyle. Garantilemek adına farklı iller bakıyorum ama inanın o kadar zor kiFacebook hesabınız yoksa açın, muhakkak bölümünüze ait gruplar vardır atama için, kim hangi sıralamayla nereyi yazacak bilginiz olur. 200 normalde iyi bir sıralama, ama en batı Gaziantep'se ölü tercih olur mu olmaz mı buradan bilemeyiz.
Haklısınız zor, eğer evliyseniz ya da yakın zamanda evlenecekseniz neresi olsa yazın, gidin derim. Eş durumundan 1 sene sonra tayin isteyebileceksiniz çünkü. Öyle bir durum yoksa eğer daha ciddi düşünmek lazım. En az 3-4 sene kalacaksınız bir yerde çünkü.Aynen öyle. Garantilemek adına farklı iller bakıyorum ama inanın o kadar zor ki
Evliyim. Evet o yüzden çok kafa yormamak lazım diyorum ama bir yanım ise rahat durmuyor :)Haklısınız zor, eğer evliyseniz ya da yakın zamanda evlenecekseniz neresi olsa yazın, gidin derim. Eş durumundan 1 sene sonra tayin isteyebileceksiniz çünkü. Öyle bir durum yoksa eğer daha ciddi düşünmek lazım. En az 3-4 sene kalacaksınız bir yerde çünkü.
Yazın o zaman, zaten komple 1 yıl değil ki, 15 tatil var, yaz tatili var, bayram seyran var; malum tatili çok seven bir milletiz ya bol bol tatil var, hayırlısı olsun.Evliyim. Evet o yüzden çok kafa yormamak lazım diyorum ama bir yanım ise rahat durmuyor :)
Teşekkür ederim. 11 şubatta açıklancak yazacağım mutlaka :)Yazın o zaman, zaten komple 1 yıl değil ki, 15 tatil var, yaz tatili var, bayram seyran var; malum tatili çok seven bir milletiz ya bol bol tatil var, hayırlısı olsun.Sonucu yazın olur mu?
Urfa nın neresindesiniz? 41 le kuraya kalmamak adına farklı iller de ekleyeyim diyorum ama henüz seçmedim maalesef.Ben Van da görev yaptım çok güzel bi şehir ve rahat ama siyasi açıdan şuan için bişey diyemem şuan Urfa'da görev yapıyorum her açıdan çok rahat ayrıca 20 puan bu arada daha doğuyu yazarsan hava koşullarından mağdur olabilirsin kısaca Antep urfa gönül rahatlığıyla yaz
Yazarsam Batman merkez yazacağım. Teşekkür ederim. Bakayım tekrar ona.Batmanı gözün kapalı yazabilirsin.oradan geldim, terör vs hiç yok, onun dışında baya baya gelişmiş bir şehir.merkezinden bahsediyorum.