Tercih dönemi. Yardım :(

falone

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
514
126
Arkadaşlar merhaba. Sınıf öğretmeniyim ve şuan atamalar için tercih listesi oluşturuyorum. Sıralaman ilk 200 de. Gaziantep, Şanlıurfa yoğunlukta yazacağım ama garanti olsun diye birkaç il daha eklemem gerekiyor. Van, Batman, Ağrı, Kars, Erzurum hakkında bilgisi olan var mı? Nereleri eklemeliyim? Ya da asla yazma dediğiniz yerler var mı? Tabi ki güvenlik ve yaşam koşulları açısından. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Kuzenim agustos atamasinda ilk 600deydi sinif ogretmenliginde. Karsin sususz ilcesine atandi. Genel anlamda memnun fakat ev bulmakta sorun yasadi. Kaloriferli ev pek yokmus. Onun disinda guvenlik acisindan zaten hergun haberlerde duydugun yerleri yazma istersen. Ayrica dogu gorevimi tamamliyim diyosan illaki dogu illeri yazmak zorunda diilsin. Istanbulun bile dogu sayilan ilceleri var. Diger illerinde oyle. Kosullarini arastirip oralari tercih edebilirsin. Her halukarda zaten zor sartlarda calisacaksin.

Canım İstabul açılmadı. Gaziantep ten başlıyor Doğu'ya doğru hep. Yanı tüm tercihler Doğu olmak zorunda.Ayrıca evliyim. 1 yıl sonra eş durumu tayini isteyeceğim

Canım İstabul açılmadı. Gaziantep ten başlıyor Doğu'ya doğru hep. Yanı tüm tercihler Doğu olmak zorunda.Ayrıca evliyim. 1 yıl sonra eş durumu tayini isteyeceğim
Anladim canim allah yardimcin olsun. O zaman en azindan daha az sorunlu bolgeleri yazmayi dene. Birde mutlaka okul mudirluklarini ara. Okul hakkinda bilgi al. Ben ilk atandigimda merkez diye yazdigim yer merkeze 90km uzaklikta cikmisti. Iyi arastir. Karda kista bi ton sorun yasarsin sonra.

Çok zor gerçekten. 2 gündür gecemi gündüzüme kattım hala ortada bir liste yok hayırlısı olur inşallah

Çok zor gerçekten. 2 gündür gecemi gündüzüme kattım hala ortada bir liste yok hayırlısı olur inşallah
Oyle tabi hakkinda hayirlisi. Allah gonlune gore versin. Tam olarak hangi sehirler acik bilmiyorum ama arkadasim batmanda calismisti cok begenmisti orayi. Kuzenim de karstan memnun. Antep zaten dogu bile sayilmaz. Malatya guzel yer gittim gordum bi kac ilcesini. Sivasin gürün ilceside yol ustu kucuk sevimli biyer. Bi arkadasim da mardinde calismisti ama oralar suan karisik sanirim.

Teşekkür ederim canım inşallah. Malatya ve Sivas açılmadı maalesef. O yüzden Urfa'ya yüklendim :) yarına kadar birkaç yer daha ekleyeceğim ama karar veremiyorum :)

Teşekkür ederim canım inşallah. Malatya ve Sivas açılmadı maalesef. O yüzden Urfa'ya yüklendim :) yarına kadar birkaç yer daha ekleyeceğim ama karar veremiyorum :)
Urfanin sınıra yakin yerleri sorun olabilir mumkun oldugunca ic taraflari yaz. Igdir falan varsa oralarida yazabilirsin. Bir kuzenim orda calismisti. Baya memnundu. Agrida guzelmis ama dogubeyazit cok sogukmus bi kuzenim orda askerlik yapti o soylemisti ben soyluyorum ama oralar varmi listede bilmem.

Facebook hesabınız yoksa açın, muhakkak bölümünüze ait gruplar vardır atama için, kim hangi sıralamayla nereyi yazacak bilginiz olur. 200 normalde iyi bir sıralama, ama en batı Gaziantep'se ölü tercih olur mu olmaz mı buradan bilemeyiz.

Evet ağrı ve Iğdır var. Bir araştırayım oraları. Çok sağol canım teşekkür ederim.

Aynen öyle. Garantilemek adına farklı iller bakıyorum ama inanın o kadar zor ki

Aynen öyle. Garantilemek adına farklı iller bakıyorum ama inanın o kadar zor ki
Haklısınız zor, eğer evliyseniz ya da yakın zamanda evlenecekseniz neresi olsa yazın, gidin derim. Eş durumundan 1 sene sonra tayin isteyebileceksiniz çünkü. Öyle bir durum yoksa eğer daha ciddi düşünmek lazım. En az 3-4 sene kalacaksınız bir yerde çünkü.

Evliyim. Evet o yüzden çok kafa yormamak lazım diyorum ama bir yanım ise rahat durmuyor :)

Evliyim. Evet o yüzden çok kafa yormamak lazım diyorum ama bir yanım ise rahat durmuyor :)
Yazın o zaman, zaten komple 1 yıl değil ki, 15 tatil var, yaz tatili var, bayram seyran var; malum tatili çok seven bir milletiz ya bol bol tatil var, hayırlısı olsun. Sonucu yazın olur mu?

Ben Van da görev yaptım çok güzel bi şehir ve rahat ama siyasi açıdan şuan için bişey diyemem şuan Urfa'da görev yapıyorum her açıdan çok rahat ayrıca 20 puan bu arada daha doğuyu yazarsan hava koşullarından mağdur olabilirsin kısaca Antep urfa gönül rahatlığıyla yaz

Batmanı gözün kapalı yazabilirsin.oradan geldim, terör vs hiç yok, onun dışında baya baya gelişmiş bir şehir.merkezinden bahsediyorum.

Urfa nın neresindesiniz? 41 le kuraya kalmamak adına farklı iller de ekleyeyim diyorum ama henüz seçmedim maalesef.

Viranşehirdeyim Antep e yakın yer diyorsan birecik yaz küçük ama antebe çok yakın hem de eğitim seviyesi yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…