Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Erken Yaşlanıyormuş

• Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
  • Başlangıç Tarihi
off çok üzüldüm ama ben buna :KK43:
evlenene kadar hiç birşeyi takmazdım
ama evlendikten sonra hakıkatende böyle biir oldum
umarım erken yaşlanmayız kızlar

terazi kadınları güzellikleri ile meşhurdur genelde.kemik yapıları ve vücutları,yüz şekilleri genelde çok güzeldir.ancak bi gerçek var arkadaşlar.teraziler hayatları boyunca hep adil davranmaya çalıştıkları için hatta hak ve adalet uğruna başkalarını bile düşünüp onlar için uğraştıkları için diğer burçlardan daha erken yaşlanıyolarmış arkadaşlar.kendimizi daha ferah ve biraz da vurdumduymaz tutmak zorundayız.ne dersiniz:sm_cool::sm_cool:

çevremde bir çok arkadaşım var terazi burcu olan.hatta örneklerin içinde yaşlı olan yakınlarım da var.hiç biri yaşından büyük göstermiyor bilakis küçük gösterdikleri gibi her daimde bakımlılar.bende teraziyim şükürler olsun

çevremde bir çok arkadaşım var terazi burcu olan.hatta örneklerin içinde yaşlı olan yakınlarım da var.hiç biri yaşından büyük göstermiyor bilakis küçük gösterdikleri gibi her daimde bakımlılar.bende teraziyim şükürler olsun

aynı fikirdeyim.bana işyerimde stajyermisin diyo gelen müşteriler

aynen bende öyleym :78:

ya ben istemiyorum erken yaslanmak ama nasil olacak kafaya takmadan herseyi onu da bilmiyorum :))

demek burcumuzun özelliği kafaya takma :) bende herşeyii pireyi deve yapıyorum kafamda kura kuraaa :KK43: sonra kendi kendimi yıpratıp duruyorum

terazi kadınları güzellikleri ile meşhurdur genelde.kemik yapıları ve vücutları,yüz şekilleri genelde çok güzeldir.ancak bi gerçek var arkadaşlar.teraziler hayatları boyunca hep adil davranmaya çalıştıkları için hatta hak ve adalet uğruna başkalarını bile düşünüp onlar için uğraştıkları için diğer burçlardan daha erken yaşlanıyolarmış arkadaşlar.kendimizi daha ferah ve biraz da vurdumduymaz tutmak zorundayız.ne dersiniz:sm_cool::sm_cool:

ınanıyorum buna .terazıler cok dusuncelı ve kafasına olur olmaz herseyı takarlar .

hehehe kizlar yaaa, nede cok kaptirmisiniz kendinizi bu burc olayina.tamam bazi seyleri okuyom uyuyo, ama genelde biz kadinlar burclari okuyoruz özelikleri hemende kendimizi onlara benzeitoyz ve nedense öle olmayada calisiyoruz.
birisi bi yere teraziler herseyi cok taktigi icin hemen yaslanir diye yazmis sizde burda üzülüyorsunuz.bence takmayin ya.bakin ben teraziyim, tamam adaletsizligi sevmem ama, olu olmadik seyede üzülmem yani, hayirlisi her isde bi hayir var der positif düsünürüm.ve benide gören yasimdan cok kücük zannediyor.hemde unutmayin genetik yapi diye bisey var.burcunuzda erken yaslancaksiniz diye hemen yaslanmazsiniz bu sizin cild tipinize biyolojik sisteminize bagi.ayrica yasam tarziniz yedikleriniz spor yapmaniz veya yapmamanizda büyük bir faktör.
demekki napiyoruzz, kafamiza tokadan baska bisey takmiyozz:KK66:)))))

ben inanmıyorum böyle bişeye tanıdığım teraziler hala çok güzeller

Bende çevremce beğenilen biriyim..
Ama inanmaya başladım bunaa.
çünki bende evlenmeden önce hiç bişiyi takmazdım takılcak bişe yoktu
evlendikden sonra herbişe takar oldum..
Erken yaşlanırmıyım bilmiyorum (26 bitiyo 27 olucam 1 de oğlum var kimse inanmıyo, genelde bekar sanıyorlar) ölürüm de valla
Bu kadar kafama takmaya erken göçerim öte tarafa.:44:

Son düzenleme:
yorumları okuyunca terazi olmadığıma inanmaya başladım... ben vurdumduymazlıktan ölüyorum yahu, hatta öyle ki bu huyum yüzünden kaç kişileri küstürmüşlüğüm vardır :KK47: hani bilerek yaptığım bir şey değil, yapım böyle ve belirteyim liseyi bitireli yıllar olmasına rağmen hala liseye gittiğimi sanan bile çıkıyor ki minyon bir tipim de yoktur :KK52: hatta lisedeki dersane hocam beni geçen aylarda tekrar gördüğünde o zamankinden daha küçük bile göründüğümü söylemişti :KK17: yani demem o ki; bütün genellemeler yanlıştır

X