Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Erken Yaşlanıyormuş

• Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
  • Başlangıç Tarihi
doğru vallahi .. adalat ararken haksızlığa boyun eğmezken kendimizden önce başkalarını düşünürken yaşlanıp gidiyoruz hiç anlamadan..
ama ben napsamda rahat ve vurdumduymaz olamıyorum napim elimde değil....

:)) bir terazi kadını olarak derim ki;..yengeç erkeklerinden uzak durun,,erken yaşlanma konusunda size rekor kırdırabilirler:) güldüğüme bakmayın çok ciddiym:))

Ben de tam bir teraziyim.Kesinlikle haksızlığa tahammül edemem ne olursa olsun.Herşeyi kafama takarım.
Benim sevgilim yengeç gerçekten yengeçler terazileri çok yıpratıyo bunda hem fikirim a.s

çokta katılmıyorum bu yazıya 26 yaşındayım 2 dogum yaptım abartmıyorum evlıyım demesem bekar zannedıyolar . daha geçen gün kadının biri öle dio kaç gösteriyorum dedigimde maşallah 15 şinde gibisin bekar zannetmiş bence teraziler şanslı bi burç

bende terazi burcuyum ama minyon tipli güzel bi bayanım çevremdekiler bana hiç yaşlanmazsın diyo umarım öyle olur hiç yaşımı göstermiyorum yani

Hiç korkmayın kızlar bende terazi kadınıyım yaşımı söylediğimde kimse inanmıyor. Kızımla yanyana görenler abla kardeş sanıyor teraziler kolay kolay yaşlanmaz. Moralinizi bozmayın pozitif düşünün.

Yani ilerde bilmiyorum da şu anda yaşımı göstermiyorum. 3 kız kardeşin en büyüğüyüm, en küçük zannederler hep. Yaşım 27, 20 desem inandırırım. Öyle minyon falan da değilim, boylu posluyum ama yüz ve vücut hatlarıyla alakalı.. Saf, duru güzelliğim olduğunu söylerler hep, bu yüzden sanırım. Bence de kolay yaşlanmayız, güzel burcuz vesselam :jeyyar:

Kesinlike yerinde bir tespit,ADALET kelimesi bizlerin nefesidir,gücüdür,derdi ve davasıdır..O yüzden ömrümüz bu uğurda getiri ve götürüleriyle geçiyor..Varsın erken yaşlaanalım yeter ki Hakkın ve haklının yanında olalım daima..
Paylaşım için teşekkürler..

doğru walla canım yaa hiç aklıma gelmemişti bu durum...neyime gerek bundan sonra onun bunun hakkı için kendimi parçalamıcam aaaa -tatlicadiarzu-

çok detaycıyız ve çok takıntılıyız adalet konusunda hakkaten...mağdur kendini savunmazken kendimi ortaya atıp hakkını savunduğum çok olmuştur benim de...vurdumduymaz olamayız ki yaratılışımıza aykırı bi kere...

amannnn zaten güzeliz biz yaşlanınca bile ayrı bi havamız olur benceeee:))
kaydirigubbakcemile2sengözlerimebaksanab:jeyyar:

yasım 26 27 ye gırıcem dayınce kımse ınanmıyor bana daha kucuk gosterıyormusum ama bu dogru vurdum duymaz degılım dusuncelıyımdır buda cabuk yaslanma sebebı olabılır tabı

yok yok..teraziler minyondur biraz..ne yaşlanması aaaaaa opuyorumnanaktan

bence yaşlanmayız bu güzelliklezemuszemus

haaklısın canımç.haaydi terazi kızlarıı vurdumduymazlalım az yaaa

terazi erkekleri diyelim o zaman.. bugüne kadar rastladığım bütün terazi erkekleri dengesiz ve böyle devam ettikçe bırakın erken yaşlanmayı göçüp giderler erkenden

Ben bu ozelligim yuzunden kendimi yaslanmis hissediyorum bile :kızgın:

Biraz daha rahat olmayi cok istiyorum.. :smiley-cool:

elimde değil haksızılığa karşı kayıtsız kalamıyorum...çabuk yaşlanmakta istemiyorum :KK43:((

yok yawww nerden çıkmış bu bilmiyorum ama ben yaşıtlarımdan çok daha genç duruyorum ))) hem de 38 yaşındayım... kendine bakan her kadın bakmayan yaşıtlarına oranla daha genç durur. tabi depresif ruh haline sahip olmaması ve sık sık kahkaha atabilmenin oluşturdugu kahkaha çizgileri de o genç görüntüyü pekiştirir.. hayatım sorunlarla dolu mu diyorsunuz ? olmayanı var mı ? önemli olan yarına kaygılanırken bugünü kaçırmamak. mupmutlu ve güpgüzel kalın )))

teraziler yaşını göstermez, burcumu da bu yönünüde çok seviyorum.vurdumduymaz olamadığım ve haksızlığa tahammülsüzlüğümde çok doğruyerimseniben

valla bende yaşımdan küçük gösterıyorum boşverın bir terazı olarak çekıcılıgımız yeter =) kibar ve narin yaradılışımızla hertürlü dikkatlerı üstümüze çekeriz biz degılmı =))

ahh ahh kafaya takmaktan gencecik yaşımda ölüp gidicem :):):)

çok takıntılıyım ve detaylarla çok ilgileniyorum erken yaşlanacağımız doğru galibaboshayallersmile

X