Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Erken Yaşlanıyormuş

• Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
  • Başlangıç Tarihi
E

elmaninsapiarmutuncekirdegi

Ziyaretçi
terazi kadınları güzellikleri ile meşhurdur genelde.kemik yapıları ve vücutları,yüz şekilleri genelde çok güzeldir.ancak bi gerçek var arkadaşlar.teraziler hayatları boyunca hep adil davranmaya çalıştıkları için hatta hak ve adalet uğruna başkalarını bile düşünüp onlar için uğraştıkları için diğer burçlardan daha erken yaşlanıyolarmış arkadaşlar.kendimizi daha ferah ve biraz da vurdumduymaz tutmak zorundayız.ne dersiniz:sm_cool::sm_cool:

evet bencede biraz vurdumduymaz olmamız lazım bende beni hiç ilgilendirmeyen meseleler için üzülüyorum sinirleniyorum.

ya ben istemiyorum erken yaslanmak ama nasil olacak kafaya takmadan herseyi onu da bilmiyorum :))

arkadaşlar gerçekten başkalarına yapılan haksızlıklarada dayanamıyorum ne kadar adaletsizlik var şimdi bu durumda bile yani biz insanları düşünürken onlardan daha çabuk yaşlanacağız :KK43:(((

Terazi kadınlarının erken yaşlandığına katılmıyorum. Canlı örneği bendeniz, kim görse sonradan yaşımı öğrendiğinde hiç göstermiyorsun derler. Üzülmeyin terazi kızları biz yaşlanmayız ve yaşımızıda göstermeyiz.

Benim aşkım terazi=) Kendisi benden 6 yaş büyük ve sarışın doğal olarak çabuk yaşlanması normal=) Yavrum 26 yaşında ve şimdiden gözleri kırıştı.

keşke vurdumduymaz olabilsem ya en ufak bi meselede bile kendimi hemen o meselenin içinde buluyorum :S
ama ben erken yaşlanmak istemiyorum banane :KK43:

yaaaaaaaaaaa zaten yaşlancas dimi boş wer takmayınnn

:)) bir terazi kadını olarak derim ki;..yengeç erkeklerinden uzak durun,,erken yaşlanma konusunda size rekor kırdırabilirler:) güldüğüme bakmayın çok ciddiym:))

herşeyi dert etmemizden oluyor yaşlanma illede kırışıklık değilki :KK43: belimiz bükülüyor,dişlerimiz dökülüyor,saclarımız dökülüyor.hep terazi olmaktan gurur duydum ama ahh vurdumduymaz olsaydım diyorum bazen.herşeye otur ağla hafif parmak ucuyla dokunsunlar ağlıyorum başkalarının derdini derdim ediniyorum.haksızlık yapan annemse pat dogruyu söylüyorum tabii oda bana kırılıyor eee o zamanda pişmanlık duyup üzülüyorum.ne olacak biz terazilerin bu adalet bu duygusallıkgı.. tabiiki yaşlanacagız. ama yavaş yavaş değil kızlar aniden yaşlanacagız bizler:KK43:

kesinlikle haksızlığa tahammülüm yok söz konusu kişi kim olursa olsun gözüm görmez.herşey adil olmalı olmadığı zamanda delleniveriyorum :))))

Vurdumduymaz olamıyorum ve olanlara da sinir oluyorum. Bu huyumu da sevmiyorum bana çok zarar veriyor. Başkalarının dertlerini düşünmekten kendimi unutuyorum. Keşke daha huzurlu olabilsem yaw... Offf yeter artık yaw...

aynen ben yakın cevreme yapılan haksızlıkları bana anlatmayın diyorum nedense o haksızlığı yapan insanın ğidip sacını basını yolasım ğeliyor birde kendini cok yükselerde ğörüp baskalarına kırıcı söz söyleyene beğenmeyenede ğıcığım var sen önce kendine bak demi baskalarını asagılıyacak kadar düsmüsen sen onlardan daha kötü seviyedesin bence

tam bir terziyim, yükselenimde terazi. doğrudur, asla haksızlığa gelemem karşımdaki kim olursa olsun haklı isem sonuna kadar susmam ve başkalarınında zaman zaman avukatlığını yaparım:)
ancak bu terazilerin erken yaşlanacağı anlamına gelmiyor. biz teraziler kendimize bakmayıda biliriz aynı zamanda:)

Şu adalet duygusu hepimizde var dimi arkadaşlar?

Doru vallah, ne basimda saç kaldi ne agzimda dis senağlama

ben bir tek ben böyleyim sanirdim. meger burcumun özelligiymis. cevremdekiler herseyi kafama taktigimi beni ilgilendirmeyen seyler üzerinde bile yoguinlastigimi söyler hep. Ama ne yapayim bu benim elimde degil ki fisfisfis Bana yada baskasina haksizlik yapilmasina dayanamiyorum. Elimden geleni yapmaya calisiyorum birsey yapamayincada oturup agliyorum. gercekten cok kötü bir huy. a.s

Sizlere katılıyorum arkadaşlar ,bende bir terazi olarak görüntü olarak yaşımı göstermediğimi söylüyorlar. Ne fayda herşeye kafayı taktığım için benin kafam yaşlanıyor. Bu yüzden bu kafa bizi yaşlandırır. relaks olmakta ve herşeyi kafaya takmamakta fayda var diye düşünüyorum. Biliyorum şimdi kolay mıı diyorsunuz.. En azından takmamaya çalışmakla başlamalı...:içelim:

bu adalet duygusu benim evliliğimi bile etkiliyor malesefff .... çok kötü bi durummm

aynen ya şu başkasının sorununu dert etme haksızlığa tahammülsüz oluşum meğer burcumun özelliğindenmiş
olsun ben burrcumu çoooooook seviyorum:))

X