Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Kadını

BENDE 28 EYLÜL DOĞUMLUYUM BENDE ESMERİM.HİÇTE ÖYLE BEMBEYAZ DEĞİL TENİM.ACABA 28 EYLÜL DOĞUMLULAR ESMER Mİ OLUYOR :)

Teraziyim,dogruyum,adilim,kararsizim(bu huyum cok kotu)kibar ve duyguluyum,ne mutlu teraziyim diyene!30 eylul:dance:

25 Eylül doğumluyum edebiyatı çok severim şiir yazarım gitar çalarım hassas ve duyguluyum sevecenim adilim çokkkkk yardım severim bazen bu huyumu sevmiyorum çünkü kıymet bilmiyo kimse:dilcikar:daha ne olsun tüm iyi özellikler terazilerde toplanmışsırnaşık şeyama çok zor karar veririmsenağlama kıslar birde bişi sorcam sizde benim gibi çabuk güvenir misiniz, inanır mısınız bu huyum burcumdan mı geliyor yoksa ben mi öyleyimmm

26 Eylül bnde burcumun özelliklerini taşıdığıma inanıorum herkes te öle sölüo zaten

kızlar bende teraziyim hemde tüm özellikleriyle ve terazi kadını olmak ayrıcalıktır.

slm arkadaşlar bnde terazi kadınıym 3 ekim terazi kadınları ayrıca çekicidirler..

bende 9 ekimde doğmuşum.ve bu burçta olmaktan çokta memnunum.
haksız olduğum bir konuda yada bilmediğim bir konu hakkında pek konuşmam,dinlerim ama hakkımı ararım,bildiğimi iyi savunurum.
tartışmayı peksevmem zaten tartışmamda genelde alçak sesle şakayla karışık laf atışması olur.yüksek sesle bir tartışmaya girmem için çok fazla sinirlendirilmiş olmam lazımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…