Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Kadını

Ben de Teraziyim ! 25 Eylül :)
burcun ilk 10 gününde doğanlar burcun özelliğini en çok taşıyanlar olurmuş ben de aynen öyleyim, üstelik yükselenim de Terazi!
herkese sevgiler..

Merhaba ben de teraziyim -10.ayın 10.günü

TERAZİ;Kadife eldiven için de,demir yumruk.

10 ekim doğumluyum ve tam bir teraziyim:1yes2:
bi konu hariç:çok üzgünüm: benim narin bi ses tonum yokki:1no2:
hep bu sigaranın yüzünden:mymeka: :))

10 ekim doğumluyum ve tam bir teraziyim:1yes2:
bi konu hariç:çok üzgünüm: benim narin bi ses tonum yokki:1no2:
hep bu sigaranın yüzünden:mymeka: :))

az iç diyorum şi sigarayı ben sana dimi...:mymeka: dinlesene beniii
bak ben içiyo muyum hiç :dilcikar:

ya bırakın benım annemde terazı sureklı konusuyo hıc dınlemıo sureklı konusuyo hıc susmuyo yatıyo konusuyo kalkıyo konusuyo

11 ekim yani bende teraziyim burçların en güzeline sahibim özelliklerinide aynen taşıyorum

terazi kadını güç ister, teslim alınmak ister. beğenilme duyguları fazlasıyla önemlidir. bir ortama girdiklerinde dikkat çekmeyi mutlaka başarırlar. egoları zarar verecek derecede yüksek kadınlardır. istemezlerse kendilerini sevdirmezler. dikenlidirler. intikamından korkulması gereken kadınlardır. zaferin üzerine küstahça şampanya kadehi kaldırırlar. terazi burcuna mensup kadınladan elleri çirkin olanına da rastlamdım bugüne kadar
bu burçta dogan kadin tam anlamiyla disidir. çok cazibeli, hos ve güzeldir. özellikle ask konusunda baska burçtan olan kadinlar bu burcun kadiniyla kolay kolay bas edemezler. bu ahenkli, rahat, güzellikler ve sevgiyle dolu hayat isteyen kadin üstelik çok yönlüdür.

terazi burcu kadini kendi çekiciliginin farkindadir. bununla neler yapabilecegini de iyi bilir. çevresine hayranlik uyandiran bir tiptir ve bundan zevk alir.

terazi burcu kadini, ayni burcun erkeginin aksine paraya önem verir. para ona hayatta istedigi pek çok seyi saglamasi için lazimdir. güzelliklere ve sevgiye düskündür. bunu elde etmenin pek kolay olmadigini bilir. ama bu, sizin onun cimri birisi oldugunu zannetmenize neden olmasin. çünkü tam aksine cömerttir.

terazi burcu kadininda mantik, akil ve zekadan çok hisler hakimdir. sever, baglanir ve her seyini kalbindeki erkege verir. sevecegi adami dikkatle seçer. rastgele birine asik oldugu pek görülmemistir. eger karsisindaki kisiyi sever ve baglanirsa çok fedakar olabilir.evde sizin rahat etmenizi, huzurlu ve ahenkli bir hayat sürmenizi saglayacaktir. fakat çok kirilgan oldugu için, ihmale hiç gelmez. karsisindaki kisiye hemen kirilip gücenebilir.

terazi burcu kadinlarinin çogunun vücutlari güzeldir. ince eklemlidirler ve giydiklerini yakistirirlar. ayrica çokta zevklidirler. her seyi kendilerine yakistirmayi bilirler. fakat modayi takip ettigi pek söylenemez. o kendine yakisani seçer.
cok fazla soz verir, diger insanlarin kalbini kirmamak icin gereginden fazla sorumluluk ustlenir. yersizlige varan bir inceligi vardir, bir turlu “hayir” diyemez. galiba hep yanlis adamlarla karsilasmasinin nedeni de budur.

yasam erkegini mutlu etmek uzerine kurulu oldugundan iyi bir es olur. kocasi cocuklarindan once gelir.

her zaman sevgi dolu bir iliski arayisinda ve ihtiyacindadir. kendi kendine kalamaz.

terazi kadini dunya uzerinde yasayan tum erkek nufusuna asik oldugundan size ölümsüz ask sunma konusunda pek ayak diremez.. bu durumda karsisindaki erkegin korkmamasi gerekir. hatta bu ilginin tadini cikarmasi en akillicasi olur cunku terazi kadininin bu ilgisi pek fazla surmeyebilir. uyum yetenegi cok yuksek olan bu kadini bu iliskiden sogutmak icin sadece bir asabiyet gosterisi yeter. sinirlerini kontrol edemeyen bir insana bes saniye katlanmaz, ceker gider.

uyumlu oldugu burclar:

seks -> koc, boga,yengec, aslan, terazi, yay
ask -> ikizler, kova
evlilik -> ikizler, kova
is ->ikizler, terazi, kova,
karsi cins ile arkadaslik -> koc, ikizler, yengec, terazi, balik
hemcinsi ile arkadaslik -> boga, ikizler, aslan, terazi, kova, balik
gerçekten aşık olmadığı zamanlarda ki kolay kolay kimseye aşık olmaz , hep mantığını kullanarak hareket ederler.kendilerini beğenirler bu yüzden bir ortama girdiklerinde kendini belli ederler.ilgiyi severler , birçok burcun erkeği bu bayanlara kapılabilir , terazi kadınları karşısındakileri nasıl etkileyiceğini bilir ancak bu sayede bazen çok fazla kalp kırabilirler.

iş konusuna geldiğinde kafasına bir şeyi taktıysa onu mutlaka başarır.
mükemelliyetçidir.
ne kadar özgür ruhluyum diye dolaşsada aslında ailesine çok düşkündür.
zevklerin insanıdır çok parasının olmasını ister ,böylece istediği birçok şeyi elde eder.
pahalı zevkleri vardır.

1 ekim :1yes2:

terazi burcunu sefiyom yau ben :)
beyaz tenliyim,inceyim,narinim,pahalı zevklerim var..hayır demekte zorlanırım..İhmale gelemem çabuk kırılırım..asabiyet en sevmediğim şey ömür boyuda unutmam vede affetmem..
bi ortama girdiğimde dikkati üzerime toplayabiliyorum ama bitek uyumlu olduğu burçlar konsunda takıldım sevgilim akrep burcu şuan iyi gidiyo ilişkimiz ama ileriyi bilemyis :1yes2:

Ben de 1 ekim doğumlu ve tam bir terazi kadınıyım... Hem iyi hem de kötü bu amaa... çünkü gerçekten zor bence terazi kadınını taşıyabilecek bir karşı cins bulmak... sanırım zoruz hanımlar kabul edelim... bu kadar kusursuzluk da biraz fazla yahuu onları da anlamak lazımsırnaşık şey

kızlar benim burcum oğlak, yükselenim terazi arkadaşım sırf bu yüzden güzelsin diyor. yükselenin terazi olduğu için.......

29 eylül tam bir terazi kadınıyım tüm özellikleriyle gurur duyuyorum :)

Çok güzel, beyaz tenli, kibar ve narin sesli, ipekli dantelli giysiler içinde mis gibi kokan hoş bir yaratıktır terazi kadını. Buna rağmen erkek gibidir. Erkek gibi düşünür ve ince zekasını gülüşlerinin ardına gizlemeden tartışır. Teraziyle tartışmaktan kaçarsanız o oturup kendi kendine tartışacaktır. Genellikle haklıdır, açık bir mantıkla sizi ikna eder. Doğru ve dengeli kararlar vermeye çalışır. Onlar güzel şeyler satın alabilmek için çalışmak ve para kazanmak isterler. Onlar yalnız yaşamayı sevmez, arkadaşlara ihtiyacı vardır. Ve hayatında gerçekten seveceği bir erkek olmasını ister. Tipik terazi zeki bir kadındır ve eşinin problemlerini çözmede gönüllüdür. Sevecen ve duygusaldır. Konuşmayı sever aynı zamanda iyi bir dinleyicidir de.
tam ben vallahi teşekkürler

X