Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
25 Eylül doğumluyum edebiyatı çok severim şiir yazarım gitar çalarım hassas ve duyguluyum sevecenim adilim çokkkkk yardım severim bazen bu huyumu sevmiyorum çünkü kıymet bilmiyo kimse:dilcikar:daha ne olsun tüm iyi özellikler terazilerde toplanmışsırnaşık şeyama çok zor karar veririmsenağlama kıslar birde bişi sorcam sizde benim gibi çabuk güvenir misiniz, inanır mısınız bu huyum burcumdan mı geliyor yoksa ben mi öyleyimmm
bende 9 ekimde doğmuşum.ve bu burçta olmaktan çokta memnunum. haksız olduğum bir konuda yada bilmediğim bir konu hakkında pek konuşmam,dinlerim ama hakkımı ararım,bildiğimi iyi savunurum. tartışmayı peksevmem zaten tartışmamda genelde alçak sesle şakayla karışık laf atışması olur.yüksek sesle bir tartışmaya girmem için çok fazla sinirlendirilmiş olmam lazımm.