Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevsehir'den gunaydin diyorum , gercekten aydin bi gun , cumleye bak afyonum patlamamis zanlimcagünaydın demek isterim terazi kadınlarına amma velakin günün pek aydın olduğu söylenemezzzzzzz...Ankara'da yaşayanlar bilir hava puslu ve kapalı.bu da biz terazileri oldukça etkiliyor.....
pardon laedri:)Nevsehir'den gunaydin diyorum , gercekten aydin bi gun , cumleye bak afyonum patlamamis zanlimca
What didin?pardon laedri:)
hehe :)What didin?
Ne ayaksin kizim senhehe :)
Bazen insanlarin belli belirsiz gülmeye ihtiyacı vardır.sende böyle vakitlerime denk geliyosun neyse selam çakayım sana alırsan ne ala:)Ne ayaksin kizim sen
Cozemedim seni
evet bugun aydin gercekten:)güünaayyddıınnn
evet öylee:)evet bugun aydin gercekten:)
evet öylee:)
evet öylee:)
En tarz uyemisin yoksa aday adayimisinevet öylee:)
en tarz üyeyimEn tarz uyemisin yoksa aday adayimisin
Hmm meshur biriyle konusuyorum desene:)en tarz üyeyim
hahahaHmm meshur biriyle konusuyorum desene:)
hahaha
hava mı da attım
At at canım sıkılıyor burda konusacak kimse mi yok yoksa benmi pasifim bilemedim dogrusuhahaha
hava mı da attım
kız gir geyık topıklerıne merhaba yaz tanış sohbetlere katıl alışırsın zamanlaa:)At at canım sıkılıyor burda konusacak kimse mi yok yoksa benmi pasifim bilemedim dogrusu
Hiiimm peki , va aleykum selam Angarali .Bazen insanlarin belli belirsiz gülmeye ihtiyacı vardır.sende böyle vakitlerime denk geliyosun neyse selam çakayım sana alırsan ne ala:)
hoşgeldin:)Hiiimm peki , va aleykum selam Angarali .
Hos buldukhoşgeldin:)
neden özellikle TERAZİleri etkiliyor ki?günaydın demek isterim terazi kadınlarına amma velakin günün pek aydın olduğu söylenemezzzzzzz...Ankara'da yaşayanlar bilir hava puslu ve kapalı.bu da biz terazileri oldukça etkiliyor.....
ünlü insan sen de mi TERAZİsin?güünaayyddıınnn