- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
Hoş geldin! Kendinden bahseder misin?Bir terazi olarak bende katilayim size
Adettendir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin! Kendinden bahseder misin?Bir terazi olarak bende katilayim size
30 yasindayim canim evliyim 2 tane çocuk var yurt dışında kalıyorum...Hoş geldin! Kendinden bahseder misin?
Adettendir.
Hoş geldin
30 yasindayim canim evliyim 2 tane çocuk var yurt dışında kalıyorum...
Oy verdim.En tarz üye yarışması spor şıklık
Oylama vakti !
Oy vermek için aşağıdaki linki tıklayıniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ye-yarismasi-spor-siklik-oylama-vakti.790669/
oy verdim...Anne Kurabiyeleri Oylamasına Katılmak İster misiniz?
Oylamaya katılmak için Linki TIKLAYIN!
Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi
Selaam venüüs kızlarııı ayyyy cokk arkadascılııızzz hepinniiiziii seviyorumm kızlaaarr ummaah
cok mutevaziyiiz vallahii ama cevremdeki bütün teraziler hep sevilen sohbeti cok begenilen espirili insanlar e tabi birde bakımlı güzellik düşkünü tam bir dişiiVenüs kızları hep iyidir hep güzeldir. Biraz ukalaca oldu ama :)))
yapılacak bir şey yok. hava grubu burcundanız havalıyızcok mutevaziyiiz vallahii ama cevremdeki bütün teraziler hep sevilen sohbeti cok begenilen espirili insanlar e tabi birde bakımlı güzellik düşkünü tam bir dişii
Eşim yok. Sevgilim yok. Geçerli sebep sanırım. Katılamayacağım.
yapılacak bir şey yok. hava grubu burcundanız havalıyız
Evet, genel hatlarıyla benziyorben inanmazdım burclara öyle olsa dunyada 12 karakter vardır dıye dsunuyordum ama yok valla herkes aynı özellikte sadece yukselene gore degişiyor
Hoş geldin aramıza küçücüğüm. :) Nickin ne güzel.04.10.1991
Merhabaaaa
Aslinda minikpiranha ben iki gundur degistirdim nickimi.Evet, genel hatlarıyla benziyor
Hoş geldin aramıza küçücüğüm. :) Nickin ne güzel.
Eee, bahset kendinden okuyor musun yoksa?
Subay Öğretim Görevlisi ne ? Subay mı yetiştireceksin?Aslinda minikpiranha ben iki gundur degistirdim nickimi.
ay okulumu bitirdim evlendim bile ben, subay ögretim gorevlisi olmak icin hazirlaniyordum subatin 2 sinde aciklandi benim bolumumden alim yapmiyorlarmis yikildim resmen
eylul 2013te evlendim istanbuldan Ankaraya gelin geldim. Hic ama hiic arkadasim yok evde durmaktan dengem bozuldu... iyi yapmissiniz konuyu acarak. Ben terazilerle pek anlasamam ama belki yukseleni ikizler olan bir kac arkadas bulurum
Subay Öğretim Görevlisi ne ? Subay mı yetiştireceksin?
Cahilliğime ver. :)
Belki seneye alırlar...evet. oyle bir hayalim vardi iktisat mezunuyum bu sene ikyisatci almadilar her sene aliyorlardi kismet :'(
Belki seneye alırlar...
Peki , çalışıyor musun?