- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canimBende teraziyim
H.b tatlmHosgeldin canim
Aman allah korusun canim:) hepsi bir degildirDeme yaaaa. Benim herifin burcu ya. Kiz simdi bende mi tehlikedeyim?
Zaten benimcde bdv bir konum var esimle ilgili. Duygusal aldatma falan.. Hatirladim simdi yine moralim bozulduAman allah korusun canim:) hepsi bir degildir
Okumadm sanirim hatrlamiyorumZaten benimcde bdv bir konum var esimle ilgili. Duygusal aldatma falan.. Hatirladim simdi yine moralim bozuldu
Zaten aslanlar hic guvenilir degiller. Iki arkadasim vardi aslan, ikisi de ayran gonulluydu.Okumadm sanirim hatrlamiyorum
Bekarim canimZaten aslanlar hic guvenilir degiller. Iki arkadasim vardi aslan, ikisi de ayran gonulluydu.
Sen bekardin dimi? Bi akrep erkegi tavsiye ederim sana.
Canim ayaklarin yerden kesilir. Eskiden uzuldugun seylere gulup gecersin. Hem teraziyle akrep cok uyumlu. Hazir kilolari da vermiskenBekarim canim
Kismettt bakalim hahah
Sizi ilk kez goruyorum Kk da. Bdv ya falan takilmiyosunuz heralde???H.b tatlm
HahahaCanim ayaklarin yerden kesilir. Eskiden uzuldugun seylere gulup gecersin. Hem teraziyle akrep cok uyumlu. Hazir kilolari da vermisken
Arada bdv a takiliyorm cvp yazarm cok fazla degil amaSizi ilk kez goruyorum Kk da. Bdv ya falan takilmiyosunuz heralde???
Bende basliycam spora. Twister tavsiye ettiler harbinin topiginden. Ondan alitim bakalim ise yarar insallah. Diyet falan da hic yapamam ya, acliga dayanamiyorum.Hahaha
Ama iyi kilo verdim aslan sag olsun.. Tabi 11de yedigim doneri ve bir paket cipsi saymazsak
Yarin sporla halledrrim onu bikac saat debelenirim
Himm dogrudur denk gelmemisiz. Neler yapiyorsunuz, nerdensiniz?Arada bdv a takiliyorm cvp yazarm cok fazla degil ama
Sen belinden sikayetciydin dimiBende basliycam spora. Twister tavsiye ettiler harbinin topiginden. Ondan alitim bakalim ise yarar insallah. Diyet falan da hic yapamam ya, acliga dayanamiyorum.
Istanbul da oturuyorum 23 yasindaym. 5 aylik evliyim terazi burcundanim ve deHimm dogrudur denk gelmemisiz. Neler yapiyorsunuz, nerdensiniz?
Evet ya. Oyle ki bakinca belim popomdan genis duruyo. O dereceye geldi artik. Beldeki kilolar da cok zor gidiyo. Ciddi anlamda ac kalmam gerekir ancak. Onada ben dayanamiyorum.Sen belinden sikayetciydin dimi
Oo yeni evlisiniz. Bir omur sursun insallah.Istanbul da oturuyorum 23 yasindaym. 5 aylik evliyim terazi burcundanim ve de
Insallah canim. Iste çocuk istiyoruz bakalm kismet. Bu aralar kafayı bebisle bozdm hep buralara takılıyorum dusunmemeye çalışıyorum ama tekrar gebelik sitelerinde buluyorum hep kendimiOo yeni evlisiniz. Bir omur sursun insallah.
Erken degil mi daha? Yasin da genc, evliligin de yeni daha.Insallah canim. Iste çocuk istiyoruz bakalm kismet. Bu aralar kafayı bebisle bozdm hep buralara takılıyorum dusunmemeye çalışıyorum ama tekrar gebelik sitelerinde buluyorum hep kendimi