Terasımı beraber dekore edelim...

beyzagul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
8
0
86
48
İstanbul
arkadaşlar taşınacağım evin çok büyük bir balkonu var.Teras yazdım çok büyük olduğu için birinci katta evim büyük balkonumda yaklaşık 3 metre en,15 metre boy ölçülerinde fazla göz önü bir yer değil yanı bakışlar fazla rahatsız etmez iki apartman arasında gibi neyse gelelim konuma benim 3,5 yaşında kızım var ve çokta misafirim hem kızım faydalansın hem arkadaşlarımı ağarlayacağım bir yer olsun istiyorum,kısslarr nasıl dekore edebilirim, fazla maliyetli olmasın ama :)

arkadaşlar taşınacağım evin çok büyük bir balkonu var.Teras yazdım çok büyük olduğu için birinci katta evim büyük balkonumda yaklaşık 3 metre en,15 metre boy ölçülerinde fazla göz önü bir yer değil yanı bakışlar fazla rahatsız etmez iki apartman arasında gibi neyse gelelim konuma benim 3,5 yaşında kızım var ve çokta misafirim hem kızım faydalansın hem arkadaşlarımı ağarlayacağım bir yer olsun istiyorum,kısslarr nasıl dekore edebilirim, fazla maliyetli olmasın ama :)

canım okurken aklıma ne geldi:)tvde seyretmiştim,balkona yapmışlardı çok hoştu bence, onlar hazır almışlardı ama sende yapabilirsin.bakır tel düşün kolay şekilverilebilen ama sağlam bişey onu balkonun yan duvarı boyunca önce büyük bir dörtgen olrak şekil verirsin sonra içine asimetrik şekiller yaparsın büyük deliklerle.sonra istersen yapay istersen gerçek sarmaşık dola bu telden panoya ama olduğu gibi yeşil olsun. inan çok güzel duruyor hemde yaparken eğlenirsin.bide mesela geniş çadır gibi çardaklar satılıyor biz 50 tl ye almıştık altına masa sandalye attık.çok şık oluyor yağmurdan güneştende koruyor ama galiba seninki üstü kapalı balkon dimi?.kızımda faydalansın derken oyun alanı gibimi?eğer yeterli yerin varsa bir köşeyi çitle çevirip oyn alanı yapabilirsin?hani olur ya restoranlarda oyun alanları onun gibi yani.bilmiyorum fikir verebildimmi?güle güle döşe canım.

evet aslında çardak fikri çok hoş olabilir üstü açık bir balkon benden başka üste balkon yok dediğim gibi balkondan çok bir teras birde kızım için açırdığım alanı çitle çevirmekte güzel bir fikir yer zeminim kalebodur sizce öylemi bırakmam daha kullanışlı olur yoksa çim halı mı tercih ediyim karar veremiyorum çim halı çok toz toplar diye düşünüyorum ama estetik olarak çok güzel duruyor,ama kalebodurda yıkanıp kolay temizleniyor ne dersiniz?

canım bence çim halının temizliği nasıl oluyormuş öğren kolaysa çim halı yap,kalebodurda çok rahat ve şık durur.temizliğine göre karar ver bence.
ne çok karıştım ya:)canım en güzeli olur inş. allah gönlüne göre versin

aysim_u güzelim önerilerin için çok sağol çim halıyı şuan oturduğum evinde bir ara kullandım ama pek memnun kalmadım çok toz topluyor elektrik süpürgesi tutuyorum ama yinede hijyen olmuyor sanırım kalebodur haliyle kalması çok daha sağlıklı olucak dök suyu pırıl pırıl öyle değil mi ama çardak fikrini çok tuttum ve yapıcam maliyetide çok iyi ama büyük bir alan yinede boş kalan yerlerim olucak seninde herşey gönlünce olsun yerimseniben

Back
X