Terapistime aşık oldum

Sizi anlayan birine ihtiyacınız var sanırım bir dönem başka terapistler de deneyin duygusal boşluk yaşamak gerçekten çok kötü lütfen sizi evli bir adama yöneltmesine izin vermeyin anladığım kadarıyla yaşadığınız şeyin karşılığı pek aşk değil

adam mesleğini yapıyor.sana karşı ılgılı falan değil.aldığın elektrıkden etkılenmişsin aman çarpılma.

Ayrıca size sinirlendiğim konu adamın evli olduğunu bilmeniz o yüzden sert yazıyorum en nefret ettiğim konu bu aşk acısı filan değil sizin ki ? aşk acısını terkedilmeyi çok iyi biliyorum çünkü
kesınlıkle çok haklısınız.elle tutulacak bir yanı yok bunun.konu sevimleştirilmeye çalışılmış.

Gülseren Budayıcıoğlu - Kral Kaybederse kitabını okuyun bence. Şuan sizin psikoloğunuza geliştirdiğiniz durumdan da bahsediyor orda. Yani bu sizin şuanki durumunuzla alakalı. Aslında adama hissettiğiniz duygu aşk sevgi filan değil.

kesınlıkle çok haklısınız.elle tutulacak bir yanı yok bunun.konu sevimleştirilmeye çalışılmış.
Benim doktor gençti ve bekardı yani ama ben o sıralar salya sümük ağlayan sinir krizi geçirip dötüne iğne vurulan biriydim ki bunlara bizzat doktorum şahit oldu hoşlanmakmış pehh benim saçlarımı kesmek zorunda kaldılar oynaya oynaya düğüm yapmışım marifet diye anlatmıyorum ama konu sahibinin olayı bambaşka bişey bence ben o doktoru herşeyden önce yaşadığım o acı dolu günlerden dolayı görmek istemem ya bana aşık oldu diye de bir cümlem yok aradan baya bi zaman geçtikten sonra sosyal medyadan sohbet etmiştik görüşmek istemişti ben de sevgilim olduğunu söylemiştim sümüklerimi gören bi adam bunu yaptığına göre bence de kesin aşıktır bana

bence aşıkmış.en doğal halınle sevmiş ve kabullenmişşş .dr cuğum şansı kaçırmış yanlış zamanlamayla.

Geçmiş olsun

Ne denir bilemedim gecmis gitmis sukur o gunler. Cok etkilendim yasadiginiz uzuntuden. Konudan bagimsiz oldu evet ama etkilendim iste... Bir roman degil ki burada okuduklarimiz, film de degil gercek hayatlar. Cok guzel gunleriniz olsun insallah...

Ne denir bilemedim gecmis gitmis sukur o gunler. Cok etkilendim yasadiginiz uzuntuden. Konudan bagimsiz oldu evet ama etkilendim iste... Bir roman degil ki burada okuduklarimiz, film de degil gercek hayatlar. Cok guzel gunleriniz olsun insallah...

Benim ki çok büyük bir stresti ve patlaması büyük oldu hem çok aşıktım hem de 1 senedir aileler arası çatışmada hırpalanmıştım benim ki gerçekten kötüydü yabancıydı sevgilim iki tafın ailesi de birbirini istenmedi en sonunda film koptu ama şimdi iyi ki olmamış diyebiliyorum yaşadığım sadece aşk acısı değildi ağır depresyon geçirdim çok kötüydü gerçekten Allah bir dah ao durumlara düşürmesin beni de başka kimseyi de

Güzel önerileriniz için teşekkürler. Yönelme gibi bir durum olamaz zaten sadece duygularımı paylaştım burayı samimi buldugumdan.

Bu arada gerçekten yardımcı olmaya çalıştı çoğu arkadaş. Teşekkür ederim. Konuştuk ve terapi sürecine bunun üzerinden devam edeceğiz.

terapistiniz düşündüğünüz kadar iyi değilmiş

eğer konuştuğunuz ona aşık olmanız/ondan hoşlanmamız ise sizi başka bir meslektaşına yönlendirmesi daha doğru olacaktı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…