Terapistime aşık oldum

sevgilisinden ayrilmis kadin sendromu derdi asli yiiivruummm sen bosluktasin canim ilk gördügün ilgiye saplaniyor ve ask saniyorsun silkelen kendine gel

Onunla bu durumu paylaşabilirsin,sana karşı olumsuz bir tavır sergileyeceğini sanmam , bir yol göstermesini isteyebilirsin .Ayrıca sen anlattıklarına göre duygularını yoğun yaşayan birine benziyorsun , bu kadar üstünde durma gelip geçici olarak bakmaya çalış .1 seansının parasını ödemediğinde bir daha görüşemeyecepin aranızda parasal bir bağ olan birine karşı fazla bağ kurmuşsun :)

Ben de anlamıyorum :)
Bence ayrıldığınız sevgilinizi sandığınız kadar sevmiyormuşsunuz siz illa birine bağımlı yaşayabilen takıntılı ve iradesi zayıf birisiniz bana göre gerçek aşk sevgi böyle birşey değil inşallah adama açılıp rezil olmazsınız ağır konuştuğumu biliyorum ama inşallah işe yarar da doktorunuzu değiştirirsiniz

Nazik iltifatlarınız için teşekkür ederim :)

Teşekkürler. Muhtemelen profesyonel şekilde yaklaşıp beni olumlu etkileyecektir. Yorumunu paylaşacağım :)

Çok olumlu etkilediğini anladık zaten hepimiz birde itiraf edince o evli terepistiniz size aşık olduğunu anlayıp kesin eşinden boşanacaktır

Bir teklifte bulunmayacağım için reddedilmem de olası değil. Üslubunuzun biraz daha düzelmiş olmasına sevindim.

Benim üslubum düzgün fakat cümlelerim doğru o yüzden rahatsızlık vermiş olabilirim tek çare doktor değiştirmek diyorum ama umrunuzda değil çünkü niyetiniz iyi değil sizin aşık olduğu adamdan ayrılan bir kadın birinden hoşlanacak halde olmaz o kadar hastayken

Kabul etmeme sebebi neydi? özel değilse..söyleyebilir misiniz..

Kabul etmeme sebebi neydi? özel değilse..söyleyebilir misiniz..

Ben o sıralar burnumun ucunu bile görecek halde değildim eski sevgili,me deli gibi aşıktım çok acı çekiyordum yani 4 yıl oldu 1 senedir ilaç kullanmıyorum Allaha şükür çok iyiyim şimdi doktorum bana yazdığı sıralar da yeni bir ilişkim başlamıştı o yüzden kabul etmedim görüşmedim de hiç zaten kötü anılarım aklıma gelir onu görürsem hiç almıyım ben :)

Bazı arkadaşlar uzman gözünden yorum yapmış normal olduğunu söylemiş ama yine de kötü bir durum olsa gerek, başıma gelirse aklımda bulunsun, en iyisi bayan doktor seçmek galiba =)
Bence söylemeyin, tedavi bitene kadar da devam edin.

Kesinlikle kadın doktor daha mantıklı. Aslında çok sık olan bişeymiş ama bana olacağını düşünmemiştim.

Ben daha önce terapistim bana aşık oldu yazanın siz olduğuna dikkat etmemiştim. Ben derdimi paylaşıyorum, siz bariz şekilde yarışa girmişsiniz. Sen terapistine aşık oldun ama bak benimki bana aşık oldu yüz vermedim diye. Yardımcı olmak için yazmamışsınız. Şimdi herşey anlaşıldı. Keyifli oldu mu bari?

ah yazık öylemi anladınız ? :) ben 1 ay yattım hastahanede ağır ilaçlar kullandım gelinliğim bile hazırdı size anlattıklarımın bu bölümleri hiç dikkatinizi çekmemiş ben size ruh halimden bahsettim doktorum bana aşık değildi hoşlanmıştı adam ama o deönem hiç yansıtmadı yansıtsa bile ben anlayacak gibi değildim diyorum ama anlayana tabi siz birde kompleks sorunu için görüşün bence terapistinizle baya sorunlu birisiniz çünkü

Ayrıca size sinirlendiğim konu adamın evli olduğunu bilmeniz o yüzden sert yazıyorum en nefret ettiğim konu bu aşk acısı filan değil sizin ki ? aşk acısını terkedilmeyi çok iyi biliyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…