- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
- Konu Sahibi yazabombagibigiriyorum
-
sevgilisinden ayrilmis kadin sendromu derdi asli yiiivruummm sen bosluktasin canim ilk gördügün ilgiye saplaniyor ve ask saniyorsun silkelen kendine gelMerhaba hanımlar. Ben bir ayrılık sonrası terapiye gitmeye başladım. Terapistim mesleğinde kusursuz. Hastalarının hepsine karşı çok ilgili tahmin edebiliyorum. Ama beni bu tutarlı ve empatik yaklaşımı çok etkiledi. Benim başıma kötü bişey gelmişti, o durumda benim de kızım var dedi, babacan yaklaştı. Orda evli olduğunu öğrendim. Kesinlikle evli birisiyle bir ilişki düşünmüyorum. Zaten terapist olması da uygun değil ve o öyle ahlaksız biri değil zaten. Ama ben sürekli onu düşünüyorum. Onların meslektaşlarıyla toplantıları oluyormuş, bir kere beni ona çağırmıştı kendi uzmanlığımla ilgili bişey anlatmam için. Kabul etmedim bu durumdan dolayı. İnanın hiç ona yaklaşmak gibi bir derdim yok lütfen yanlış anlamayın, evliliğe çok saygılıyım. En çok da bu yüzden benim içimi kemiriyor bu durum. Artık obsesyon gibi bir semptom mu oldu anlamadım. Konuşamıyorum da evli birine böyle bişey demem beklentim var gibi anlaşılabilir. Ama daha iyi bir terapist yok, terapiyi de bırakamıyorum yine başa dönmekten korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Kötü olacağımdan korkuyorum. Kendisi anneme bir terapist önerdi mesela ama o adam hiç böyle çok iyi, çok ilgili bir insan gibi görünmüyor. Yoksa terapist önermesini söyleyerek bırakmayı ben de düşündüm.
Bence ayrıldığınız sevgilinizi sandığınız kadar sevmiyormuşsunuz siz illa birine bağımlı yaşayabilen takıntılı ve iradesi zayıf birisiniz bana göre gerçek aşk sevgi böyle birşey değil inşallah adama açılıp rezil olmazsınız ağır konuştuğumu biliyorum ama inşallah işe yarar da doktorunuzu değiştirirsinizBen de anlamıyorum :)
Nazik iltifatlarınız için teşekkür ederim :)Bence ayrıldığınız sevgilinizi sandığınız kadar sevmiyormuşsunuz siz illa birine bağımlı yaşayabilen takıntılı ve iradesi zayıf birisiniz bana göre gerçek aşk sevgi böyle birşey değil inşallah adama açılıp rezil olmazsınız ağır konuştuğumu biliyorum ama inşallah işe yarar da doktorunuzu değiştirirsiniz
Doktorunuz tarafından da nazik bir şekilde red edileceksiniz zaten bi ön hazırlık yapmış olduk :)Nazik iltifatlarınız için teşekkür ederim :)
Bir teklifte bulunmayacağım için reddedilmem de olası değil. Üslubunuzun biraz daha düzelmiş olmasına sevindim.Doktorunuz tarafından da nazik bir şekilde red edileceksiniz zaten bi ön hazırlık yapmış olduk :)
Teşekkürler. Muhtemelen profesyonel şekilde yaklaşıp beni olumlu etkileyecektir. Yorumunu paylaşacağım :)bugüne alınmış seansınız sanırım. terapistin yorumunu merak ettim doğrusu. bize de bilgi verin. iyi şanslar :)
Teşekkürler. Muhtemelen profesyonel şekilde yaklaşıp beni olumlu etkileyecektir. Yorumunu paylaşacağım :)
Bir teklifte bulunmayacağım için reddedilmem de olası değil. Üslubunuzun biraz daha düzelmiş olmasına sevindim.
Kabul etmeme sebebi neydi? özel değilse..söyleyebilir misiniz..Bundan 3 yıl önce ben de ağır depresyon geçirmiştim doktorum bekar genç ve yakışıklıydı tabi ben şimdi farkediyorum :) düğüne 1 ay kala terkedilmiştim ben o kadar kötü durumdaydım ki adamı beğenmek aklıma bile gelmedi tedavim bittikten bir süre sonra o beni yokladı tam tersine bunun içinde hasta doktor ilişkimizin bitmesini beklemişti ki ben kabul etmedim sizin doktor birde evli sizin ki aşırı takıntılı olmak durumu bence doktoru değiştirmeniz lazım yani bu durumu anlatmazsanız tedaviniz mümkün değil ayrılık acısı çekip doktorluk olmuşken birinden nasıl hoşlanılır hiç anlamıyorum kesinlikle normal değil
Kabul etmeme sebebi neydi? özel değilse..söyleyebilir misiniz..
Kesinlikle kadın doktor daha mantıklı. Aslında çok sık olan bişeymiş ama bana olacağını düşünmemiştim.Bazı arkadaşlar uzman gözünden yorum yapmış normal olduğunu söylemiş ama yine de kötü bir durum olsa gerek, başıma gelirse aklımda bulunsun, en iyisi bayan doktor seçmek galiba =)
Bence söylemeyin, tedavi bitene kadar da devam edin.
Düzgün bir insan. Zaten o yüzden hayranlık duydum sanırım. Birazdan seansa gitmek için çıkacağım :)Sizin ki hayranlık bence.. terapistinizin doğru yönlendirmesi sonucunda bu duyguların geçeceğini düşünüyorum. Şayet düzgün bir terapist ise eğer..
Ben daha önce terapistim bana aşık oldu yazanın siz olduğuna dikkat etmemiştim. Ben derdimi paylaşıyorum, siz bariz şekilde yarışa girmişsiniz. Sen terapistine aşık oldun ama bak benimki bana aşık oldu yüz vermedim diye. Yardımcı olmak için yazmamışsınız. Şimdi herşey anlaşıldı. Keyifli oldu mu bari?Ben o sıralar burnumun ucunu bile görecek halde değildim eski sevgili,me deli gibi aşıktım çok acı çekiyordum yani 4 yıl oldu 1 senedir ilaç kullanmıyorum Allaha şükür çok iyiyim şimdi doktorum bana yazdığı sıralar da yeni bir ilişkim başlamıştı o yüzden kabul etmedim görüşmedim de hiç zaten kötü anılarım aklıma gelir onu görürsem hiç almıyım ben :)
Ben daha önce terapistim bana aşık oldu yazanın siz olduğuna dikkat etmemiştim. Ben derdimi paylaşıyorum, siz bariz şekilde yarışa girmişsiniz. Sen terapistine aşık oldun ama bak benimki bana aşık oldu yüz vermedim diye. Yardımcı olmak için yazmamışsınız. Şimdi herşey anlaşıldı. Keyifli oldu mu bari?
Ayrıca size sinirlendiğim konu adamın evli olduğunu bilmeniz o yüzden sert yazıyorum en nefret ettiğim konu bu aşk acısı filan değil sizin ki ? aşk acısını terkedilmeyi çok iyi biliyorum çünküBen daha önce terapistim bana aşık oldu yazanın siz olduğuna dikkat etmemiştim. Ben derdimi paylaşıyorum, siz bariz şekilde yarışa girmişsiniz. Sen terapistine aşık oldun ama bak benimki bana aşık oldu yüz vermedim diye. Yardımcı olmak için yazmamışsınız. Şimdi herşey anlaşıldı. Keyifli oldu mu bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?