Ter meselesi

Ben de cok cabuk terleyenlerdenim, sadece efor sarfetme durumundan dolayi degil heyecanlaninca veya stres olunca da terliyorum. Benim esim de tam tersi cok az terliyor hatta bana sasiriyor. Kotu 1 bedensel durum ama yaptirabiliyorsaniz botox'un faydasi olur eger ter bezlerinde normalin disinda calisma varsa tabiki. Uzulmek yerine cozum icin 1 hekime danisabilirsiniz.

Eşim tip 1 diyabet hastası. Sanırım biraz da o sebeple aşırı terler. Her gün yatak yorgan havalanır bizde o derece. Hatta ilk gün eşimle uyuduğumuzda gece bir kalktım sırılsıklamız. Ay adam işedi galiba dedimmm sonra anladım ki terlemiş. Yatak yorgan yastık bildiğiniz su oluyor. Ben bir kalkıyorum geceliğim, pijamam ıslak. Üşüyüp üstümü değişiyorum arada.

Bir de hareket halinde olunca eyvahlar olsun. Ben de bazen rahatsız oluyorum ama adamcağız ne yapsın

Ben de sizin gibiyim nadiren terlerim. Bünyeden bünyeye farkediyor işte.

bizde eşimle terleyelim diye üzerimize kat kat örtüyoruz ama yine öyle terleyemiyoruz bizde terleyince daha çok zevk alıyoruz sonra birlikte banyo yapıyoruz

Ayy konuyu kendim yazmışım gibi hissediyorum. Ter olayını bende hiç sevmem nabacaz bilmiyorum böyle

Odasının ısısıyla oynayabilirsiniz ben de pek terlemem ama yazın mesela illa ter oluyor klimanız varsa onun olduğu odayı tercih edin

Konunun üstünden geçmiş ama aşka geldiğim için yine de yazayım; onun terine, terinin tuzuna kurban olurum ben bee

Başıma bir kere geldi bu durum maalesef Ağustosun ortasında öğlen sıcağında cıp cıp üzerime damlıyor çok kötü bir his olmakla beraber gülme tuttu beni sevgilimde utandı bu durumdan

Duş alırken yapın. Küvet varsa küveti doldurup yapın. Bu olay psikolojikmiş. Ama duşta yapınca ter mi su mu diye ayırt edemiyorsunuz ve rahat rahat takılabiliyorsunuz. Bir zamanlar eşim de de vardı. Böyle çözdük sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…