Ter meselesi

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.404
6.085
Şuan doğru bişey soruyor muyum emin değilim
Ama lütfen beni kınamayın
Kimseye de soramadığım için buraya yazıyorum
Ben sevişirken ter olayına çok takılıyorum
terli tene asla dokunamıyorum,
eşim terlemeye başladığı an bitse de gitsek modum açılıyor
O kadar çok terliyor ki şıpır şıpır üzerime damlıyor motivasyonumu çok bozan bir durum bu. Bide iki dakika sonra ıslaklık buz gibi oluyor içim üşüyor resmen. Allahtan hiç kokmuyor.
Eşime bu durumu düzgün şekilde ifade ettim
Saçmalama terlemeden nasıl sevişecem dedi
Sonraları biraz daha dikkat etmeye başladı
Enerjisini dengeli kullanmaya çalışıyor
Ama yine de terlediği bi nokta oluyor orada ben gidiyorum resmen sadece bedenim kalıyor
Herkes sevişirken terlemek zorunda mı?
Ben terlemiyorum mesela
Tersiz yumuşak pürüzsüz ten daha çok hoşuma gidiyor
Mantıksız bişey mi beğeniyorum?

Allah aşkına adamın suçu ne bilerek sucuk gibi olmuyor ya bu adam. Siz üstte adam altta olsaaa bile terleyen vücut terler. Enerji efor ile alakask yok bunun bünye ile var. Nereden biliyorsunuz derseniz kendimden biliyorum. Eşim asla asla terlemez ben aşırı terlerim. O gece uzun kollu pijama yorgan battaniye ile yatar ben yorganı yarıya kadar atar battaniyeyi onun tarafına iter kışın bile mini gecelikler ile yatarım. Vee yine de sabah duşa girebilecek kadar su gibi terlerim.

Mantıksız bişey beğenmiyorsunuz. Beğenmeniz normal eşinizden bunu istemeniz mantıksız.

başka zamanlarda da çok terliyor mu? Mesela gün içerisinde avuç içleri terli midir? Ya da yemek yerken terler mi? varsa böyle bir sorun doktora danışın alta yatan başka bir şey olabilir.

O zaman eşin öylece dursun sen aktif ol baska yol yoktur sanırım

Mevsim kış şuan bu kadar terledigine göre çok yoruyorsundur bacım, elinin altında bı havlu bulundur terledikce sil sana temas etmesin

Herkez bi şey den illaki şikayetçi
Niye burda benim hic bir şikayetim yok diye başlık açan yok bu ben olacağım galiba ama biraz daha bekleyecegim

Herkez bi şey den illaki şikayetçi
Niye burda benim hic bir şikayetim yok diye başlık açan yok bu ben olacağım galiba ama biraz daha bekleyecegim
Ben de varım, o yüzden konu açmayıp her yere yorum yağdırıyorum rabbim keder vermesin, olanınkini de çabucak alsın başından inşallah

Kimseyi tabiki de kinamiyorum ama çoğunluk hep şikayetçi memnun olan yazmamis hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…