- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
bende bi sayfada gördm denedim işe yarıo ama çok yakıo onada katlanırsın inşallahHiç bilmiyordum bunu,inşallah işe yarar deniycem bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bi sayfada gördm denedim işe yarıo ama çok yakıo onada katlanırsın inşallahHiç bilmiyordum bunu,inşallah işe yarar deniycem bende
Amaan nelere katlanıyoruz güzellik için,buna mı katlanamıycambende bi sayfada gördm denedim işe yarıo ama çok yakıo onada katlanırsın inşallah
Arkadaşlar bende ne yaptıysan ter kokusuna çözüm bulamadım deodorantlar da çok etkili olmuyor özellikle yazın.bir komşumuz önerdi banyodan sonra koltuk altına az miktarda karbonat sür hiç ter kokmuyorsun diye.Denedim gerçektende hiç kokmuyor terliyorsunuz ama koku yok.Bunu herkese söyledim herkeste çok memnun sizlerede yazıyım dedim.Bir zararı varmıdır bilmiyorum ama şu ter kokusunu kaldırdıya ben hergün kullanıyorum artık bir kere deneyin derim ben
İster banyodan sonra ister günün herhangi bir saatinde hatta baktınız ter içindesiniz hemen parmak uçlarınızı biraz ıslatıp karbonata az batırın öyle bolca almanıza grek yok.koltuk altınıza iyice sürün bu kadar.artık ter kokmuyorsunuz.Dediğim gibi tertliyorsunuz bu işlem terlemeyi önlemiyor sadece ter kokusunu önlüyor.
ALT TARAFTAKİ YAZIYI KOLTUK ALTI KARARMASI İÇİN YAZIYORUM OKUYUN ÇOK SORAN OLDU DİYE İLK SAYFAYA DA EKLEDİM
Israrla yazmamdaki sonuç şu illa karbonat kullanın değil mutlaka bir doktora gidin arkadaşlar.Bu karbonattan olmuyor.Bende de koltukaltı kararması olmuş feci şekilde hemde halimi düşünün simsiyah oldu o derecedeydi.Doktora gittim muayeneden sonra bunun ağda, epilasyon aleti ve tıraş bıçağının yada koltuk altı temizliği için kullanılan deo-roll-on’lardaki kimyasal maddeler de deride kararmalara neden olabilir dedi.Başka diğer hastalıklarda da olabiliyor dedi.Benim koltuk altı kararma ise bakteriyel enfeksiyonlardan bir tanesi olan eritrazma idi.Doktorum merhemler verdikten sonra geçti.Birdaha hiç bu sorunu yaşamadım.5 senedirki hiç kararma olmuyor ama artık diğer kozmetik ürünleri yada başka birşey kullanmıyorum.Karbonat hariç.Arama motorunda ERİTRAZMA diye aratırsanız daha iyi açıklama fotolar var araştırın
canim karbonati nasil uyguluyosun zararı filan var mikonu sahibine çok teşekkür ediyorum.sayenizde bir haftadır koku falan yok.ilk defa bi yaz bukadar rahatım...
canım bana sormamışsın ama bende kullandığım için cevaplayayım dedim. Ben önce herhangi bir kremi koltuk altıma sürüyorum ki karbonat yapışsın diye sonra elimi karbonaatı boşaltığımı kutuya daldırıp tekrar koltukatıma uyguluyorum...Bugüne kadar bir zararını yaşamadım ama epilasyondan hemen sonra uygulumanı önermem cannın çok yanıyor. Epilasyondan bir gün sonra uygularsan sorun olmaz sanırım :)canim karbonati nasil uyguluyosun zararı filan var mi
Bu faydalıydı,tşkcanım bana sormamışsın ama bende kullandığım için cevaplayayım dedim. Ben önce herhangi bir kremi koltuk altıma sürüyorum ki karbonat yapışsın diye sonra elimi karbonaatı boşaltığımı kutuya daldırıp tekrar koltukatıma uyguluyorum...Bugüne kadar bir zararını yaşamadım ama epilasyondan hemen sonra uygulumanı önermem cannın çok yanıyor. Epilasyondan bir gün sonra uygularsan sorun olmaz sanırım :)
lafı olmazBu faydalıydı,tşk
ilk surusunuzde mi oldu[/QUOTE][QU OTE="mooncyrsta l, post: 42385884, member: 661362"]Aman sakın denemeyin ben o karbonattan ne çektim.Sürdüğüm anda öyle bir batma yanma oldu ki yıkayana kadar bir türlü geçmedi.Derim pişti ve yara oldu.Yani bilemiyorum beni çok fena yaptı.Tövbeler olsun