Ter Kokusu :(

maalesef bazı insanlar kendi ter kokusunu algılamıyor..yüzüne söylemek olmaz herhalde..en iyisi..kalemliğine veya defterin ilk sayfalarına bir mektup yazmak..işte kızma ama ne olur okula gelmeden koltuk altlarını silersen çok seviniriz..çünkü kokudan rahatsız oluyoruz..senide üzmek istemiyoruz diye birşeyler yazarsınız..bende dayanamam..şu ergenlik dönemindekiler daha çok kokuyor..ama hayret aileleinde mi burnu koku almıyor..anlamadım ben yaaaa..

Bir ara bi siteden mail atılıyordu ter kokusu için. Söylemeye çekindiğimiz için o siteden ter kokuyorsun ve etrafındakiler rahatsız oluyor diye mail geliyordu. Ayşe arman yazmıştı hatta.
hangi siteymiş o ya işe yarar cidden

bence de yazını değiştirip bi not at çantasına....

Ne karbonatı ? Evden çıkarken duşunu alıp temiz giysi giyen insan asla kokmaz ! Sabah 7 de çıkacaksam 6 da kalkar yine duşumu alırım . Bir kere akşam aldığım duşla ofise gittim ( yaz ayıydı ) mesai bitimi yaldır yaldır koktum .

tuvaletten sonra el yıkamıyor mu midem bulandı kusacam

gencecik kız sanki elden ayaktan düşmüşte el yıkamaya üşeniyor,

elini yıkamayanın banyo etmemesi çok normal,kibarca uyarmaya çalış

Bazı insanların teni kokuyor yani bu neden bilmiyorum ama yıkansa da pek fark etmiyor.Belki arkadaşın da öyle sorunu vardır diyeceğim ama tuvaletten sonra el yıkamıyorsa vahim.

Benimde en rahatsiz oldugum sey agiz kokusu ve ter kokusu direk midem bulanir mutlaka disari cikmadan parfum falan surerim kendimi o sekil iyi hissederim ama bazilarin umrunda dgl bence bir kagida yazip defterin arasina birakin tek cozum bu...

bende lisede yurtta kaliyordum ve odada 4 kizdik birisi gercekten cok kokuyordu ve bende kokulara karsi cok hassas oldugum icin odada durmakta zorlaniyordum kisin bile pencereyi aciyorduk obur kizlar cok temizdi ama o cok pisti yani kizin biri git yikan diye bas bas bagriyordu gidip yikaniyordu ama ayni gunun aksami yine ayni koku teni kokuyordu yani herlalde ve ic camasirini degistirmiyordu sanirim senin arkadasinda oyle olabilir

Ter kokusu asla ama asla tahammül edemediğim birşey... seni şuan ne kdr iyi anladım anlatamam. Otobüste,dolmuşta bile olsa dayanamıyorum hemen midem bulanıyor çıkaracak gibi oluyorum... Ve bu insanın bir bayan, hatta üni.li genç bir bayan olması daha da şaşırttı beni. Ya ne kadar ayıp hadi kendine saygın yok çevrenedemi yok? aydan aya yıkanıyor herhalde arkadaş... üzerine giydikleri hep aynımı? belki onlar hiç yıkanmıyodur kokulu şeyleri tekrar giyiyodur? ama bunun hiçbir açıklaması olamaz ben olsam şmdiye dayanamaz bi şekilde belli ederdim. Utanması çekinmesi gereken siz değilsiniz o insan.

hastadır belki.
bazı hastalar kişisel temizliklerine dikkat etmiyorlar çünkü.
sen ne yapabilirsin, birlikte arkadaş grubun ile filan otururken 'ya buradan bi yerden bi ter kokusu geliyor ama...' falan gibi laf atabilirsin ortaya. karbonatı da çözüm olarak araya sıkıştırabilirsin.
yaparsa yapar yapmazsa ya dayanıcaksın veya yerini değiştiriceksin başka ne yapılabilir ki:/

el yıkanmaz mı ya
anlamıyorum insanları günlük duş alınmaz mı

ter kokusu kelimesini okuyunca bile midem bulanıyor ben de aşırı hassasım kızlar bu konuda, ama malesef en yakın arkadaşlarımdan biri o kadar titiz geçinmesine rağmen (evine misafir gelse sonra kapı kollarını ıslak mendille siler temizler düşünün yani) aşırı ter kokuyor ve muhtemelen kendisi farkında değil, onun yüzünden sık sık hayattan soğuyorum

ilk sayfadaki mektup fikri güzelmiş, ama öğrenciyken güzel biz çalışan insanlarız ben mektup da yazamam yazsam da anlar diye çekinirim çünkü

birde aklima geldi anlatmak istiyorum gencecik kiz ama giysilerini yikamiyo herlade hep ayni seyleri yikamadan giyiyor heralde benim rahmetli halam vardi bitane esi 2 cocuguyla onu terk etmisti parasizliktan cocuklarima aliyim ben ne olsa giyerim demis ve ayni seyleri her gun giyiyormus ve yaninda bi arkadasi onurune demis ki .... abla her gun ayni seyleri giyiyor senelerdir ama hic pis bi kokusunu duymadim oburude demis ki o her aksam elbiselerini yikiyor sobanin yanina koyuyormus kisin sabaha kadar kurusunlar diye ve sabah oyle giyiyormus oyle bi kadindi rahmetli kendi senelerce ayni elbiseleri giymis ben yoktum ozamanlar daha hayatta ama hep anlatirlar temizlini titizlini ve ozamanlar simdiki gibi camasir makineside yoktu simdi milletin altinda makineler yinede pis geziyorlar yani bu temizlik icinden gelicek icinden gelmiyorsa kendinide paralasan o senin arkadasin degizmez kardes

Zor valla benim yanıma verilen stajyer de de aynı problem var .
sırayı değiştirmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…