- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
Mümkündür. Benim de kafam tavuk gibi kokardı ergenkene. Habire saç yıkardım.Hormonlardan mi acep hani o donem fazla calisiyo ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkündür. Benim de kafam tavuk gibi kokardı ergenkene. Habire saç yıkardım.Hormonlardan mi acep hani o donem fazla calisiyo ya
suyla mı karıştırılacak nasıl olcak bilgece sevabına söyle :)
hangi siteymiş o ya işe yarar ciddenBir ara bi siteden mail atılıyordu ter kokusu için. Söylemeye çekindiğimiz için o siteden ter kokuyorsun ve etrafındakiler rahatsız oluyor diye mail geliyordu. Ayşe arman yazmıştı hatta.
ohh hem kimyasal değil mis gibi denicem bunu teşekkür ederim :)Yok valla öyle alip koltuk altinizda ovusturun o zaten yerini tutuyor. Biraz akabilir ama bi sey olmaz.. ;-)
karbonat nasıl kullanılıyor merak ettimArkadaşlar karbonat kullanin. Deodoranti boşuna sıkıp da sagliginizi tehlikeye atmayin. Karbonat ter kokusuna kesin çözüm. ..
hangi siteymiş o ya işe yarar cidden
karbonat nasıl kullanılıyor merak ettim
Zor valla benim yanıma verilen stajyer de de aynı problem var .Herkese selamlar :)
Bir problem var ve ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Okullar açılalı nerdeyse 1 ay oldu,sınıfımda bir kız var yanımda oturuyor.Sınıf çok küçük 16 kişiyiz zaten ve ona göre tekli sandalyeler var,herkes de aynı yere oturduğu için ben yerimi değiştiremiyorum.Bu kız okul açıldığından beri ter kokuyor,ama öyle az bir koku değil sınıfın öbür ucuna da gitseniz o kokuyu alıyorsunuz. İlk birkaç gün bekledim belki yıkanır ne bileyim o ter kokusu gider diye ama yok gitmiyor,gitmiyor.Pazartesi de aynı cuma da aynı.Anlamıyorum kendi kokusunu almıyor mu? Ailesindekiler o kokuyu alıp,uyarmıyorlar mı? Ben az bir şey terlesem rahatsız oluyorum yıkanamasam da koltuk altımı siliyorum,o bile fark ediyor .Bayramdan sonra da aynıydı.Ter bezlerinden rahatsız olduğunu da düşünmeye başladım ama yine ailesi uyarır,doktora giderler eminim bunun için uygun bir ilaç vardır...Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Boynuma şal takıyorum ona da evden çıkmadan fazlasıyla parfüm sıkıyorum sınıfta boynumdayken onu koklamak için...Hiçbir şey kar etmiyor,iyice midem bulanmaya başladı.Çok aşırı yakın değiliz,uyaramam da zaten çok yakınım olsa da uyaramam ailemden biri olmadığı sürece.
Geçen gün tuvalete gittik ben elimi yıkayacaktım o tuvalete girecekti.Tuvalete girdi,çıktı hadi gidelim dedi.ELİNİ YIKAMADI! Bakakaldım,aşırı şaşırdım...Bu olay 1-2 kere daha oldu.
Ne yapacağım ben kızlar,iyice iğrenmeye başladım