Ter Kokusu :(

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Herkese selamlar :)

Bir problem var ve ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Okullar açılalı nerdeyse 1 ay oldu,sınıfımda bir kız var yanımda oturuyor.Sınıf çok küçük 16 kişiyiz zaten ve ona göre tekli sandalyeler var,herkes de aynı yere oturduğu için ben yerimi değiştiremiyorum.Bu kız okul açıldığından beri ter kokuyor,ama öyle az bir koku değil sınıfın öbür ucuna da gitseniz o kokuyu alıyorsunuz. İlk birkaç gün bekledim belki yıkanır ne bileyim o ter kokusu gider diye ama yok gitmiyor,gitmiyor.Pazartesi de aynı cuma da aynı.Anlamıyorum kendi kokusunu almıyor mu? Ailesindekiler o kokuyu alıp,uyarmıyorlar mı? Ben az bir şey terlesem rahatsız oluyorum yıkanamasam da koltuk altımı siliyorum,o bile fark ediyor .Bayramdan sonra da aynıydı.Ter bezlerinden rahatsız olduğunu da düşünmeye başladım ama yine ailesi uyarır,doktora giderler eminim bunun için uygun bir ilaç vardır...Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Boynuma şal takıyorum ona da evden çıkmadan fazlasıyla parfüm sıkıyorum sınıfta boynumdayken onu koklamak için...Hiçbir şey kar etmiyor,iyice midem bulanmaya başladı.Çok aşırı yakın değiliz,uyaramam da zaten çok yakınım olsa da uyaramam ailemden biri olmadığı sürece.
Geçen gün tuvalete gittik ben elimi yıkayacaktım o tuvalete girecekti.Tuvalete girdi,çıktı hadi gidelim dedi.ELİNİ YIKAMADI! Bakakaldım,aşırı şaşırdım...Bu olay 1-2 kere daha oldu.
Ne yapacağım ben kızlar,iyice iğrenmeye başladım

Yaninda :inanabiliyor musunuz karbonat ter kokusunu aliyormus" dersiniz. Ve o da kullanmaya baslar bir daha da kokmaz diyecektim ama tuvaletten sonra elini yikmayan mahluktan ne bekliyorsun ki? Belki de ter kokusu değil pislik kokusu...

Ben olsam soylerim.kirmadan.benim eltim cok temiz ve titizdir.ustelik asiriii..
Fakat felaket bir ter kokusu var.keskin naneli ot gibiiii.ama gitmiyor.odada yaninda olmasada alirsin bu kokuyu.ama ne yapabilir ki ter bezleriyle ilgili...

elini yıkayıp yıkamamsı kendi sorunu, ter konusunda da tek çare başbaşa incitmeden uyarman..

nasıl kullanılıyor peki? benimde tanıdıgım biri var oda çok kokuyor ona soyliyeyim

Karbonati koltuk altiniza biraz suruyorsunuz ve kokmuyorsunuz. Bu kadar ve kesinlikle cok etkili. Ayakkabi kokularina agiz kokularina da birebir. Sactaki kepege de birebir. Yani karbonat cok faydali..

öfff nefret ediyorum pis insanlardan. bizim iş yerindede var kokan biri, aynen böyle yanımda bi yerlerde oluyor sürekli. Allahım teri ayrı kokuyor ağzı ayrı kokuyor. yok o koku mümkün değil burnumdan gitmiyor ölecem

Ter kokusu çok zor ya Allah yardımcın olsun.
Ben de her gün otobüs ve metrobüste çekiyorum bu belayı.
Kendilerine kokmuyor mu bu insanlar anlamış değilim ya.
Ki ter kokusu fark edilir ya.
Bilemiyorum, bence pislikten rahatsız olmuyorlar.
Bence o yanındayken şöyle de 'off burası da pis bir şey kokuyor, ter mi desem ne desem anlayamadım öyykk' falan yap belki üstüne alınır.

Bir ara bi siteden mail atılıyordu ter kokusu için. Söylemeye çekindiğimiz için o siteden ter kokuyorsun ve etrafındakiler rahatsız oluyor diye mail geliyordu. Ayşe arman yazmıştı hatta.

Duş aldıktan sonra parmagimi nemli iken karbonata batirip koltuk altima suruyorum üzerinde deo siktimmi bütün gün mis gibi geziyorum. Ter var ama koku yok.
Not olarak yazip o kizin oturduğu yere görmeden birakin o da boyle yapsin.

benim iş yerınde müdür, diğer çalışan adamlar leş gibi kokuyor sigara içiyorlar konuştukçada agızlarından pis bi koku yayılıyor yanlarına bişey sormaya çekine çekine gidiyorum midem kalkıyo , napıcaz çaresi yok bende diyemiyorum leş gibi kokuyosunuz müdürüm diye uüff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…