- Konu Sahibi gunesinkizi75
-
bende burda okumuştum banyodan sonra koltuk altına karbonat sürmek hem terlemeyi hemde kokuyu önlüyormuş bir deneyin derim.. deneyen çok kişi varmış sonuçta çok olumluymuş boshayallersmile
bi zararı olmaz mı ki bunun
bende terlemeyle ilgili değil ama roll onlarla ilgili bir başlık açtım dilersen infomdan da bulabilirsin, bir arkadaş kristal deodoranttan bahsetti ben ona bakmayı düşünüyorum internetten baktım biraz kokuyu önlüypormuş.. canım dilersen sen de bir incele..
eğer terlememesini istiyosanız eşiniz hergün duş alıp koltuk altı deodararntı kullanmalı düzenli olarak rexona roll-on ve dove stick çok etkili 0 ter kokusu yania.sama bir de nasıl tshirtlerden kokuyyu giderebilirim demişsin havalandırarak dene bence çok etkili tshirtleri yıkamadan önce ters çevirip balkona falan hava alan bi yere sericeksin orda o koku kaybolucak daha sonra makinaya atıcaksın aşırı terli eşyalarrı kokudan arındırmanın en etkili yolu...
bi defasında çok ter kokan bi arkadaşım kazağımı almıştı bu yöntemle kurtulmuştum kokudan ama nasıl bi kokuydu biliomusun burnum uyuşmuştu kokudan yani öyle:bbo:
ya kızlatr bu pudralı deolar zararlıymışya hani peki stickler hakkındada aynı şey varmı acaba ben yıllardır stick kullanıyorum onlarda sonuçta gözenek kapatır heralde..koltukaltı için en uygun şey deodorantlarmı acaba?? birde deodorantlarda nekadar sağlıklı acaba sonuçta içlerinde alkol var günde bir ikikere direk tenimize sıkıyoruz? hangisi nekadar doğru ?
arkadaşlar belki bana yardımcı olabilirsiniz.
ben ve eşim malesef ter sorunu olanlardanız ve kesinlikle atlet giymeden de evden çıkamıyoruz :) her gün 2 defaya da oluyor duş alınıyor kolt altı temizliğine çok önem veriyoruz. bilirsiniz erkeklerin ter kokuları daha da ağır oluyor hatta yattığı yerde bile hemen koku yayılıyor (koltuk, yastık, yatak) ve tabi giydiği kıyafetlere de iyice sinmiş durumda. kıyafetin etiketinde en fazla 40 derece yazıyorsa kıyafeti mahfetmek istemiyorum daha yüksek ısı da yıkayarak.
kıyafetlerde ter kokusunu gidermek için bir fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?