Çok teşekkür ederimHayır canım ben öyle bı sorun yaşamadım. Vücudum kullanmaya müsait ve tüylü zaten ama öyle bı sorun yaşamadım
Tabi canım dediğim gibi üç gün koku yok garanti.. deodorant kullanma kesinlikle daha zararlı bu en azından doğal..Çok teşekkür ederimkarbonat zaten baya iyi gelmişti terlemeye kokuya ama kurutmuştu cildimi hindistancevizi olursa kurumaz tahriş olmaz gerçekten çok iyi fikir çok teşekkürler
Fazla karbonattandir o canım. Karışımda fazla koyulmuyorHerkeste farklı olabilir ph ni mi ne değiştirmiş kullanım eczacı Bi tanıdık söyledi ben memnun kalmadım ilerde sizde yaşamazsın umarım sorun
Birşey daha sorayim unutmuşum kusura bakmayın tahrişe neden oldu mu bu şekilde hindistanyağıyla karbonat? cildi baya kurutuyor da benim soyulma olduyduFazla karbonattandir o canım. Karışımda fazla koyulmuyor
Hayır canım. Tek başına karbonay kurutur ama yağla beraber hiç bir tahriş sorunu yaşamadım aksina yumusatiyorBirşey daha sorayim unutmuşum kusura bakmayın tahrişe neden oldu mu bu şekilde hindistanyağıyla karbonat? cildi baya kurutuyor da benim soyulma olduydu
Kullanmaya başladım hindistancevizi yağıyla çok memnunum koku olmuyor hiç deodorantlardan çok daha iyi ama kaşıntı yapıyor biraz karbonatı çok mu koydum acaba siz böyle birşey yaşadınız mı?Az mı karbonat koyuyordunuz?Hayır canım ben öyle bı sorun yaşamadım. Vücudum kullanmaya müsait ve tüylü zaten ama öyle bı sorun yaşamadım
Bende kaşıntı olmadı canım fazla koymuş olabilirsin ama gene de kaşıntı yapmaz gibime geliyoKullanmaya başladım hindistancevizi yağıyla çok memnunum koku olmuyor hiç deodorantlardan çok daha iyi ama kaşıntı yapıyor biraz karbonatı çok mu koydum acaba siz böyle birşey yaşadınız mı?Az mı karbonat koyuyordunuz?
Biraz azaltmam lazım sanırım kuruttu gibi kuruyunca kaşınır ya öyle çok değil de karbonatı çok koydum gibi ondandır herhaldeBende kaşıntı olmadı canım fazla koymuş olabilirsin ama gene de kaşıntı yapmaz gibime geliyo
Normal karbonat mı kullandınız?Biraz azaltmam lazım sanırım kuruttu gibi kuruyunca kaşınır ya öyle çok değil de karbonatı çok koydum gibi ondandır herhalde
Evet?Başka bir türü var mı bilmiyorum daNormal karbonat mı kullandınız?
Ne kadar koydun ki canım 3 te biri kadar koysan yeterliydi tam.ne kadar koydunBiraz azaltmam lazım sanırım kuruttu gibi kuruyunca kaşınır ya öyle çok değil de karbonatı çok koydum gibi ondandır herhalde
Ölçüsüz koydum ya ben 3 yemek kaşığı hindistancevizi yağına baya boca ettim karbonat ondan oldu sanırım bi dahakine az koycamNe kadar koydun ki canım 3 te biri kadar koysan yeterliydi tam.ne kadar koydun
Tek başına kullandıysanız çok kötü yapıyor biliyorum ilk öyle yaptım ben de karbonatlı su yapmıştı koltuk altım soyuldu kurudu baya hindistancevizi yağı koymak iyi fikir o açıdan karbonatı da az koyarsam sorun olmayacak diye düşünüyorumKarbonat bende ciddi reaksiyona sebep oldu ve bir koltuk altimda kararma yapti. Once kasinti, kuruluk sonrasinda kizariklik ve kalici renk degisimi. Hayatta tavsiye etmem ben karbonati
Karbonatta maalesef pH bozuyor bende kullandım bir süre ama bi zaman sonra kötü olmaya başladı cildimKoku açısından daha iyi engelleyen deodorant olmadı şu ana kadar sürekli sıkmak gerekiyor karbonat kokuyu baya engelliyor aslında keşke kurutmasa cildilazerden sonra oldu benim ya florası değişiyormuş eskiden iyi gelen deodorantlar şimdi yetersiz kalıyor o açıdan
Yok denedim limonu bende hiç işe yaramadı limon maalesef en iyi gelen karbonat oldu ama uzun süreli etkisini bilmiyorumLimon ile silebilirsiniz oda koku yapmıyor