Birkaç yorum okuyup direkt yorum yapayım dedim bende de aşırı terleme durumu söz konusuydu oturduğum yerde bile terliyordum tabii bu da hayat kalitemi etkiliyor açıkçası neyse bu tereson denen spreyin çok söylentisini duydum kimisi işe yarıyor dedi kimisi zararlı dedi, zararı nedir bilmiyorum ama dün gratise gidip indirimden 90tlye aldım, duş aldıktan hemen sonra koltuk altlarıma sıktım ama bunu sadece gece yatmadan önce sıkmak gerekiyormuş ve 4-5 gün içerisinde terleme azalınca, kullanımı da azaltmak gerekiyormuş. İlk sıktığımda çok kaşındı koltuk altlarım sonra zaten yanlış kullanmışım diye gittim üstüne deodorant ve roll on kullandım, bir de parfüm sıktım nasıl bir şeyse artık bir günde ter denen şey kalmadı, sabah miss gibi parfüm kokusuyla uyandım ama ben gece yatmadan önce de kullandım, bu sabahta sıktım yine üstüne deodorant falan kullandım hala miss gibi parfüm kokuyorum ve gram terleme olmadı bu saate kadar bende şaşkınım ama sanırım kuruluk yapıyor, bende daha fazla kaşıntı olmadı ama koltuk altımda tere dair hiçbir şey yok, hafif nem bile yok. Kullanıcak olan varsa zararlarını okusun da kullansın ben dedim diye kimse kalkıp hemen almasın zaten kimisinde işe de yaramamış ama şahsi yorumumu söylemem gerekirse daha ilk kullanımda terlememin sıfıra ineceğini bilseydim çok önceden alırdım hazır indirimdeyken stok yapmayı düşünüyorum. Daha önce sabah öğle akşam olmak üzere sadece limon da kullandım o da etkili olmuştu ama sonuçları daha uzun sürmüştü, terleme olsa bile hafif terleme oluyordu ama asla koku olmuyordu tabii zararı var mı bunun onu da bilmiyorum.