• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ter derdi bitsin derseniz süper sonuç alabilirsiniz!!!

VOLVER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
18
0
86
Eskişehir
SLm..
Yaz günlerinde koltuk altının terlemesi bir dert heleki terin ıslaklığını belli eden renkte giyindiniz mi vay halinize...Size benim tavsiyem:Fa Rice Dry Roll-on
Ben havalar ısındığından bu yana kullanıyorum. Alırken kokusu hoşuma gitmiştim ama kullandıkça daha da memnun kaldım, terlemenizi sıfır yapmıyor ama oldukça azaltıyor ve ter kokusu hiç bir şekilde duymuyorsunuz.Kullandığını parfüm veya deodorantı baştıracak kadar da baskın bu kokusu yok, yumuşak temiz bir kokusu var.Şidderle tavsiye ederim...
Mis Kokulu Günlerrrr.....:nazar:a.s.

Gerçekten işe yarıyorsa alayım. Bide bir arkadaş adını hatırlayamadım adidasın sarı kapağını önermişti. Ben rolonlardan sonuç alamamıştım. Yılardır kullanmadım. pudralı stick kullanıyorum. o da kıyafetlerin koltukaltını bembeyaz yapıyor. Çalıştığım için akşama kadar dayanmıyor. ne yapacağımı şaşırdım.bugün gidip bir bakayım kokusuna merak ettim. umarım işe yarar. bi de tecrübe ettiğim şey kokusu yoğun olan ürünler kokuyu azaltıyor. :çok üzgünüm:

Gerçekten işe yarıyorsa alayım. Bide bir arkadaş adını hatırlayamadım adidasın sarı kapağını önermişti. Ben rolonlardan sonuç alamamıştım. Yılardır kullanmadım. pudralı stick kullanıyorum. o da kıyafetlerin koltukaltını bembeyaz yapıyor. Çalıştığım için akşama kadar dayanmıyor. ne yapacağımı şaşırdım.bugün gidip bir bakayım kokusuna merak ettim. umarım işe yarar. bi de tecrübe ettiğim şey kokusu yoğun olan ürünler kokuyu azaltıyor. :çok üzgünüm:

SLM...
MİSPAPATYA...valla ben bunu 1 aydır kullanıyorum vede aşırı terlemeyi engellediğinden ve içinde pudra olmadığından senin bahsettiğin sorunlarla uğraşmıorum tavsiye ederim çok uygun zaten 4 ytl.olması lazım..bys

size kesinlikle HIDRO FUGAL i tavsiye ediyorum...o kadar terleyen bi insandim,denedim...simdi terlemeyi unuttum...internetten arastirabilirsiniz...a.s.

ben avonun rolonunu kullanıyorum yıllardır çok memnunum ter çıkarmıyor dışarı kıyafetler batmıyor ben avonun rolonlarını tavsiye ederimmmmmmmm

Kızlaaaar! hepiniz bir başka ürün önermişsiniz ama şimdi bu kadar çok ürünün hangisini denemeliyiz acaba? hangisi bize iyi gelecek ter kokusunu ve ıslaklığı önleyecek. hepsini tek tek alıp denesek çok para. kafam karıştı valla!:bbo:

Ben geçen yıl fa'nın deo stickini kullanmıştım çok memnun kalmıştım.bu yılda ondan alacağım.tavsiye ederim.üstelik şeffaf kıyafetlerde iz bırakmıyorkokusu çok hoş akşama kadar geziyorum eve geliyorum hiç ter yok denecek kadar az bire çok uzun süre gidiyor mesela bana yaz boyunca yetiyor:icecream:.

Ben geçen yıl fa'nın deo stickini kullanmıştım çok memnun kalmıştım.bu yılda ondan alacağım.tavsiye ederim.üstelik şeffaf kıyafetlerde iz bırakmıyorkokusu çok hoş akşama kadar geziyorum eve geliyorum hiç ter yok denecek kadar az bire çok uzun süre gidiyor mesela bana yaz boyunca yetiyor:icecream:.

deo stick pudrasız olan. herhalde roll on dan farkı yok bunun. Volverin bahsettiği Fa rice dry roll on ile aynı mı çok merak ettim doğrusu. umarım ben de terden ve kokudan kurtulurum. deneyip sonuçlarını yazacağım sizlerea.s.

Cuma günü aldım Fa'nın roll on'unu dün kullandım. Terleme azalmadı gibi. çok yoğun terlemedim zaten. Bugün kullanmaya devam ediyorum. akşam iş çıkışı tazelicem. eve yürüyerek gidiyorum bakalım ne olacak? Bunun içi beyaz ama. Koltukaltım beyaz olmuş. siyah giymiştim bugün:çok üzgünüm:

arkadaşlar bende senelerdir kullandığım 1kremi tavsiye ederim kesinlikle ter kokusunu önlüyor ben çok memnunum:dance:sizde kulanın faydasını görceksiniz,deotak krem kesin çözüm:teytey:

kızlar bende nivea roll-on kullanırım yıllardır 1 aydırda nivea double effect i kullanıyorum ne koku var nede ter üstelik koltuk altı tıraşındada kolaylık sağlıyor daha derinden kesebiliyosunuz tüyleri şiddetle tavsiye ediyorum kokusuda süperr

arkadaşlar bende senelerdir kullandığım 1kremi tavsiye ederim kesinlikle ter kokusunu önlüyor ben çok memnunum:dance:sizde kulanın faydasını görceksiniz,deotak krem kesin çözüm:teytey:

sana katılıyorumcanım deotak süper,
terlemeyi engellemiyo ama kesinlikle koltuk altında ter kokosu oluşmuyo her duştan sonra tekrarlamak gerekiyor..

sana katılıyorumcanım deotak süper,
terlemeyi engellemiyo ama kesinlikle koltuk altında ter kokosu oluşmuyo her duştan sonra tekrarlamak gerekiyor..

deotak ı yıllar önce ben de kullanmıştım bir yıl kadar, nedeni belirsiz bir ter kokusu sorunum olmuştu, şidmi yok çok şükür. Ancak o zamanlar her gün 1-2 duş aldığım halde, 5-6 günde bir sürüyordum ben. Ama tabii içeriği değişmiş olabilir.

melodi arkadaşım bend esana katılıyorum ,gerçekten herkes farklı bi ürün önermiş hangisini kullanacaz biz şimdi

Back