ben nısanımda yastık yapmıstım çok guzel olmustu .. kendım yaptım birebire :)) ascık netten kopya cektık tabıı..
bende bulursam koyayım sana fıkır olsun tatlım a.s.
ancak benım hiç aklıma gelmedi tek cekmek oyuzden foto yakınlastırıp oyle koyacagım
nişan elbidem de çok açık krem rengiydi göğüs altından yeşil kurdelesi vardı nişanlımında gömleği çok açık krem rengiydi kravatı yeşildi cnm
annemle beraber yaptık tasarım bana ait dikiş anneciğimeee
yastık için istediğin ölçüde kumaşı kes ve dik içini elyafla doldur ortasına taş kenarlarına tüy dikildi işte bu kadar kolay kuzucum:teytey:
canım yastık daha iyi olacak gibi sözümde gümüş tepsi kullanmıştım o var yani de tel kırma nası oluyoo
ben lınk verıyım tatlım burda çok guzel nişan yastıkları var fıkrın olsun ;-)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...si-nisan-tepsisi/169906-nisan-yastiklari.html
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...si-nisan-tepsisi/169906-nisan-yastiklari.html
Allah tamamına erdırsın sımdıden a.s.
canım tepsi gümüş değil ahşaptan oluyor delikli tüle gümüş telle işleme yapılıp ahşap tepsiye yerleştiriliyor üzerine cam yerleştirilip içten kenarları silikonlanıyor böylece tepsiye sıvı birşey dökülürse alta işlemeye geçmiyor .. resim koymayı denedim bir türlü başaramadım yoksa gösterecektim . internette telkırma yazıp araştırırsan bulabilirsin.ama biraz pahalı
valla benim nişan söz bişey yok şimdi ama
böyle şeyler banada fikir oluyo kızlarr
ilk defa yastıkta görüyorum nişan yüzüklerini biz hiç böyle adetler bilmeyiz
genelede gümüş b tepsinin üstüne yüzükleri koyarlar o kadar
öyle süs püsde olmazz
neyse bende öğrenmiş oldumm artıkın :)
ama ben bunu beyendim kırmızı yapcam nişanlığım kırmızı nasıl sizcehihoyyythihoyyyt:1hug:a.s.
ben de beğendim şık ve güzel nişan kıyafetine uyuyormuş oh bak bekledin bekledin sonunda güzel yastık modelini buldun hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?