Nişan tepsimi yastıkmı acil yardım kızlar lütfen

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım ya çok teşekkür ederim fikirlerinize ihtiyacım varkaydirigubbakcemile5

çok saol canım benim yorumların içina.s.

canım yastık daha iyi olacak gibi sözümde gümüş tepsi kullanmıştım o var yani de tel kırma nası oluyoo

canım tepsi gümüş değil ahşaptan oluyor delikli tüle gümüş telle işleme yapılıp ahşap tepsiye yerleştiriliyor üzerine cam yerleştirilip içten kenarları silikonlanıyor böylece tepsiye sıvı birşey dökülürse alta işlemeye geçmiyor .. resim koymayı denedim bir türlü başaramadım yoksa gösterecektim . internette telkırma yazıp araştırırsan bulabilirsin.ama biraz pahalı

saol canım araştıracam

valla benim nişan söz bişey yok şimdi ama
böyle şeyler banada fikir oluyo kızlarr
ilk defa yastıkta görüyorum nişan yüzüklerini biz hiç böyle adetler bilmeyiz
genelede gümüş b tepsinin üstüne yüzükleri koyarlar o kadar
öyle süs püsde olmazz
neyse bende öğrenmiş oldumm artıkın :)

olsun canım sanada fikir olmuş oluyoo darısı başınadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

KISLAR NİŞANIMA ÇOK AZ KALDI HALA Bİ YASTIK MODELİ
BULAMADIM YAA YARDIM EDİN BANAA:sinifsinif:

dün bi yastık modeli geldi bana kutu için de yastığı var tüllerle ve satenlerle süslemişler acaba onu bu yapsamyerimseniben

ama ben bunu beyendim kırmızı yapcam nişanlığım kırmızı nasıl sizcehihoyyythihoyyyt:1hug:a.s.

Eklentiler

• $2509563654_5c53e2b969.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 144
ama ben bunu beyendim kırmızı yapcam nişanlığım kırmızı nasıl sizcehihoyyythihoyyyt:1hug:a.s.

ben de beğendim şık ve güzel nişan kıyafetine uyuyormuş oh bak bekledin bekledin sonunda güzel yastık modelini buldun hadi hayırlı olsun

ben de beğendim şık ve güzel nişan kıyafetine uyuyormuş oh bak bekledin bekledin sonunda güzel yastık modelini buldun hadi hayırlı olsun

yapıyolar halamlar işte bunun gibi olcak olsun bi eklicem buraya inş isteğim gibi olurhihoyyythihoyyyta.s.senağlamadelikafaduldendelikafadulden

canım eğer emin önüne geçebilirsen model bende yok ama çok güzel nişan yastıkları yapıyorlardı ben tepsi yaptığıma çok pişman olmuştum görünce bi bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…