bende yastık yapıyorum görmüşssündür belki canım... tepsi sözümde kullandım .. nişanda yastık yapıyorum...
bitmemeiş hali biraz parlaklık katacağım ... daha var yaniii
bitmemeiş hali biraz parlaklık katacağım ... daha var yaniii
canım eğer sözünde tepsi kullandınsa yastık farklı olur biz söz yüzüğü takmadığımız içn sözde tepsi yapmadım hep hayalımde gümüş tepsi vardı. kurdelelerle süslü bende tepsi yaptım. ama sen tepsi kullanmışsın fikir sorarsan değişiklik yap yastık olsun derim.kızlar bende bişey sorucam şimdi takı takılırsa ben nereye koyucam elbiseme taksınlar istemiyorum çantama mı koydursam acaba o da sanki gelin saklıyo altınları gibi olcak:):)
ben yastığımı kendim yapmıştım canım diğer takılarıda üstüme taktılar malesef kendin yaparsan daha az maliyetle kurtarırsın işi bu benim yastığım
tepsiye pahalı derseniz istediğiniz renk tüle , istediğiniz şekil model, çiçek işletip yastığa geçirtebilirsiniz.. bu arada kına yapılacaksa tel kırma kına örtülerine bir bakın derim çook güzeller keşke benim evlendiğim zaman tel kırmadan haberim olsaydı:))))
canım teşekkürler fikrin için süslü bi sepet yapabilirsin takılar için hem çantadan daha iyi olur gibi benim fikrim mutluluklar....
canım çok hoş olmuş güzel hem sade tam benlik nasıl yaptın veya yaptırdın ne renkti nişanlığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?