ozlem28 Nirvana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 997 85 643 İstanbul 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem28 #1 kek kalıplarında yaptığım kekler hep kabarıyor, hiç kabarmadığı olmadı ama aynı keki tepside yaptığım zaman her zaman kabarmıyor. dün yaptım yine kabarmadı ne fark var acaba, çözebilmiş değilim..CADIARZU
kek kalıplarında yaptığım kekler hep kabarıyor, hiç kabarmadığı olmadı ama aynı keki tepside yaptığım zaman her zaman kabarmıyor. dün yaptım yine kabarmadı ne fark var acaba, çözebilmiş değilim..CADIARZU
E Elis Ziyaretçi 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem28 #2 belkide arkadasim tepsin malzemene gore buyuktur....daha kucuk tepsiyle yaparsan olucaktir bencea.s.
E EU1 Ziyaretçi 29 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem28 #3 olabilir yaa ben de tepside yapıyorum ondan kabarmıo galiba ama malzemeleri tam ayarlıyoruz tepsi de çok küşük zaten bide fırından olabilir yaa
olabilir yaa ben de tepside yapıyorum ondan kabarmıo galiba ama malzemeleri tam ayarlıyoruz tepsi de çok küşük zaten bide fırından olabilir yaa
L leyal Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2008 73 0 86 Diğer 31 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem28 #4 ben keki tepside yaptığım zaman malzemeyi biraz çoğaltıyorum birde kabartma tozunu ve vanilyayı 2 paket koyuyorum
ben keki tepside yaptığım zaman malzemeyi biraz çoğaltıyorum birde kabartma tozunu ve vanilyayı 2 paket koyuyorum
çokoprens iki prens annesi Kayıtlı Üye 24 Nisan 2007 2.766 15 318 45 Diğer 31 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem28 #5 düz kalıplarda yapılan kek kabarmaz, bunun için altı dar üstü geniş kalıplar kullanmalısınız