Kebaplar Tepsi Kebabı Resimli

kedicik81

işte yanlızlık ben buyum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.682
4
ben bu tarifi hataylı bir arkadaşımdan ögrendimçok hoşuma gitmişti öğrendim ve şimdi kendim yapıyorum gerçekten çok güzel oluyo yapınca görüceksiniz çok doyurucu vede lezzetli tavsiye ederim

750 gram kıyma
1 tutam maydanoz
1 adet soğan
2 su bardağı su
1 çorba kaşığı salça
4 diş sarımsak
2 adet domates
5 adet sivri biber
Kimyon
Karabiber
Pul biber
Tuz
3patates
Yarım çay bardağı sıvı yağ

Kıymanızı karıştırma kabına alın üzerine, soğanı rendeleyin, ince kıyılmış maydonozu ekleyin, sarımsağı ince kıyın ve ekleyin üzerine sıvyağ ve tuz, baharatları da ekleyip hepsini karıştırın. Fırın tepsisini yağlayın ve kıymalı harcınızı tepsiye eşit olacak şekilde yayın.
üzerine yuvarlak dilimlenmiş domatesleri uzunlamasını kesilmiş biberleri ve patatesleri dizin daha sonra 2 bardak suda 1 kasık salçayı karıştırın 170 derece fırında üzeri kızaranakadar pişirin
afiyet olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

bu fırınlanmamış hali

buda enson hali ama fotograflar pek güzel çıkmamış ceptelefonu oldugu için kusura bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine saglik canim a.s. Uzerini kapatmadan mi pisiriyorsun,cok guzel kizarmis da...

saolun denemenizi tavsiye ederim çok lezzetli oluyo evet üzerini kapatmadan pişirdim

Çok hoş.Ellerinize sağlık ben de bu aralar mutfağa bayağı merak saldım buradan öğreneceğim çok şey var.Çok keyif alıyorum tariflere bakmaktan bir de elimi uzattığım an birer parça alabilsem ne güzel olurdu

saolun arkadaşlar ama başşlığı kimdeğiştirdi merak ediyorum bu tas kebabı değil tepsi kebabıdır lütfen düzeltin

Canım harika görünüyo bende hatayda bulundum bizimkilerde sini kebabı derlerdi gerçekten güzel oluyor banada hatılattın bu arada en kısa zamanda yapıcam teşeklr.a.s.

evt nuran bende hataylı bir arkadaşımdan ögrendim zaten uzun zamandır yaparım ama adını nedense değiştirmişler tas kebabı yapmışlar bende anlayamadım kimseden sesde çıkmadı neyse diyorum hataylılar iyi bilir bu tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…