• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepki çeken fotoğraf: Çocuklara pis ahlakınıza bulaştırmayın!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Bakan Özhaseki'nin katıldığı bir mitinge çekilen fotoğrafa CHP ve HDP'li vekillerden sert tepki geldi
page_tepki-ceken-fotograf-cocuklarinizi-pis-ahlakiniza-bulastirmayin_238458445.jpg

inPaylaşın
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı mitingde bir çocuğun eline verilen "Hükümeti indireceklermiş, siz benim donumu bile indiremezsiniz" pankartı CHP ve HDP’den tepki gördü.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, pankartta yazan ifadeleri sert bir dille eleştirerek "Çocuklara pis ahlakınızı bulaştırmayın... Seviyeniz yerlerde sürünüyor; çocukları pisliklerinize alet etmeyin..." dedi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir de “Bunların genlerinde var çocuk istismarı” ifadelerini kullandı.

201703261952_ekran-resmi-2017-03-26-os-7.38.40.png
20170326194001_ekran-resmi-2017-03-26-os-7.38.23.png
20170326194009_ekran-resmi-2017-03-26-os-7.38.16.png

http://t24.com.tr/haber/tepki-ceken-fotograf-cocuklarinizi-pis-ahlakiniza-bulastirmayin,395788

Bu yorumları yapanlara güle güle allah kurtansın denir genelde:))))

Don mu :]))))))) aga saka olsun nolur bunlar, komik mi?

Hayır hepsini geç kim hükümeti indiriyormuş? Öyle bir mazlum algısı yarattılar ki anasını ya. Ülkenin yüzde 90'ı ellerinde, güç kudret tamamen onlarda hala yoh bizi indiriyolar, yoh bizi engelliyorlar, vah bize yazık, oy bize günah.

Çocuğun pankart taşıma kısmına değinmiyorum bile zira erkek çocuklarının donunu kimin indirdiğini ve kimin göz yumduğunu görmüştük.

Çok üzücü ama bu haber ya :( Gerçekse , işlem uygulanmalı , ciddi bir şekilde.
Çocuklar kullanilmasin ne olur ..

Yazıklar olsun! hep cinsellik akıllarında

bune ya hangi parti olursa olsun bu kabul edilemeyecek birşey bir anne bir kadın olarak şiddetle kınıyorummm

İtici bir pankart olmuş.Hele de çocuğun taşıması daha da itici.Habere inanmak istemedim ama başka sitede de var :olamaz:

Haber içeriğinden ziyade orada bir bakan olduğu, tam önünde bir çocuğun durduğu ve çocuğun bir pankart açtığı aşikar, pankart içeriği de belli ki gerçek, ama iktidar ama muhalefet partileri olsun fark etmez, ben 18 yaşından küçük çocukların siyasi platformlarda olmasını tasvip etmiyorum.

Geçen günde liseli öğrencilerin yürüyüşüne dair haber vardı, birde seminere diye götürüldükleri siyasi konuşma haberi, o yaştaki çocukların tek amacı eğitimleri olmalı, üniversiteli gençler arasında dahi siyasi görüş ayrılıkları sebebiyle çatışmalar yaşanıyor, üniversitelerde ortalık karışıyorken siyasetin lise ortaokul ilkokul düzeyindeki çocukların arasına girmesine karşıyım.

Hele hele bunun siyasetçilerin eliyle yapılmasına büsbütün karşıyım, pankartsa çok çirkin, o çocuk o sözlerin anlamını idrak edemiyorsa ailesi idrak eder, ben ebeveynlere de hayret ediyorum doğrusu, bu ne hırstır ki çocukları da işin içine katıyorlar.

Back